Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totálandi

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
totálandi 2011.01.05 11:44:29
Mandiner blog A káromkodás joga 2011.01.03 07:01:00
„S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist?” Nagy László: Ki viszi át a szerelmet?   A morgás joga után a káromkodás jogával is meg kell ismerkednünk, úgy tűnik. A csúnya beszéd a szólás- és művészi szabadság sajátos eseteként vetődik…..
Borsodblog A Borsodblog befejezi 2010.12.31 10:52:00
Ennek a mesének vége, nincs tovább. A Borsodblogon ez az utolsó bejegyzés. A döntést megkönnyíti az új médiatörvény és az, hogy a helyi sajtó amúgy is mindenről beszámol, a megyében minden rendben van.Jó a közbiztonság, megszűnt a korrupció és a gazdaság is új lendületet…..
totálandi 2011.01.03 07:53:40
Elkaptuk egy közmondás megszületésének pillanatát. A fotókon egy jól dokumentált tájékoztatás látható. Kiskapura, nagykapura, élőfába szögekkel. A helyszín: Debrecen, Attila tér. Tudatjuk az utókorral, hogy itt született az a híres debreceni közmondás, miszerint: „Be…..
totálandi 2010.12.25 16:54:55
@kertesz:
Az Attila téren nem református templom van,
Aki évente egyszer-kétszer jár ebben a városban, annak lövése sincs róla.
Tájékozatlan vagy, úgy dumálsz.
Elkészült az új alkotmány koncepciója – írják a lapok. A tervezet hozzám is eljutott, és bár több újdonságot is tartalmaz, ha valóban ennek szellemében készül el az új alaptörvény, akkor két jövendölést (egy félelmet és egy reményt) biztosan nem teljesít majd be.…..
Esztergom különleges város, ahol a Fidesz polgármestere beszívott egy kétharmados zakót, és a nép elkergette. Kósa Lajos csak annyit jegyzett meg, hogy szerinte nem mennek jól a dolgok Esztergomban.Rájött a Lajos. Bár, ha itt tartunk, akkor Debrecenben sem mennek jól a dolgok, hisz…..
  Változott a Mátrix. A webkettes forradalmár már nem a kocsmából indul rabot szabadítani. A webkettes forradalmár közösséget szervez, csetel, fórumozik, iwiwez, fészbúkozik. Kommentel, blogol, lájkol, megoszt. Varázsszavak? Meglehet. Ám, tetszik-nemtetszik némely…..
Egyelőre nem tudjuk hol indul, de mindenképp rá akarunk szavazni! (Köszi Soda!)..
"Szeretett volna beszámolni a vezetői munkájáról, s el akart köszönni a sajtó munkatársaitól Debreczeni Ferenc, az Észak-Alföldi Fejlesztési Ügynökség volt igazgatója a hivatali ideje utolsó napjaiban, de erre a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nem adott engedélyt.…..
totálandi 2010.09.08 18:00:26
Mottó: „Hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta. (Vagy ha áll.)” Wagner B. György   Amikor nyár végén megjelentek szép pesti köztereinken az első kampánymorzsák, köztük pedig új színfoltként szeretett szegedi viccpártunk régi-új szlogenjei, az összhatás…..
totálandi 2010.09.08 09:34:58
Polgármester úr viccelődik, a közönség hálás. Debrecen. Napjainkban.  ..
totálandi 2010.08.29 09:59:07
@stratez: Milyen fikázásról írsz?
"Polgármester úr viccelődik, a közönség hálás. Debrecen. Napjainkban."
Ebben mi a fikázás?
Vagy belegondoljátok?
Kósa Lajos magáért beszél, nem kell ehhez a videóhoz más fikázása.
Keltik a zavart a tudjukkik. Franc a pofájukba! Januári elavult ügyeket előszedni augusztusban több, mint gusztustalan. A fülkeforradalmi idők még nem is léteztek, nem esküdött fel senki a NENYI-re. Vagyis a kétharmados vágyott vízió előtti idők nem is voltak. Ha mégis,…..
Közeledik a nyár vége, a nap egyre bágyadtabban süt, az uborka leérett, a választási kampány indul. Az augusztus 20-i hosszú hétvégén Kazincbarcika felé vezetett az utam, ahol már javában folyik, sőt gőzerővel tombol a kampány. Természetesen „Kis-Moszkvában” és…..
Egy nap a városban Egy nap Egerben 2010.08.17 09:47:00
A hétvégén kimozdultunk kicsit Budapestről, és tapasztalatot gyűjtöttünk a hatvanezres hevesi városban, meg a környékén. Nem volt sok időnk, meg nem is vagyunk nagy túrahalmozók, szóval közel sem néztünk meg minden látványosságot, de alapvetően úgy gondolom, jobb is így.…..
Subba Újabb szexi fideszes honlap 2010.08.16 13:00:00
Ezúttal a maglódi alszervezet honlapján, ahol pár óráig gondolom még látható lesz...
Subba Vasárnapina: Didis 2010.08.15 14:04:37
DidisToryKlasszikus darabIggazi baszóbabaEgy kis hazaiCselesNővérkeLatina pina..
totálandi 2010.08.15 18:40:36
@agyvihar: hoppá! kösz!
  Elképzelhető, hogy Botka László, az MSZP Csongrád megyei elnöke nem a párt színeiben, hanem a nem rég alakult, Összefogás Szegedért nevű civil szerveződés jelöltjeként méreti meg magát ősszel, az önkormányzati választásokon – írja a Szeged Ma.…..
MegosztásAz előző két bejegyzésben (1, 2) népszerű könyvekről írtam nektek, azonban most érdekes nyári programokat ajánlanék a kultúra és művészetek kedvelőinek. Ha nem érdekelnek a fesztiválok, eleged van már a strandból, minden kinti programodba beleszól a rossz idő, vagy…..
 Az LMP logója és színei már sokak fantáziáját megmozgatták, Molnár Gyulától Szanyi Tiboron keresztül egyes ismeretlen XIV. kerületiekig. Ha valaki 11. kerületi lakó mint én, és olvassa a helyi újságot, az Újbudát, a mai számban ezt a kedves kis…..
totálandi 2010.08.11 09:37:44
Ha már Szanyi, akkor nem lehet kihagyni azt a dumát, amit legutóbb Győrben adott elő: Narancsundor
nagyarpi.blog.hu/2010/08/11/narancsundor

Egyébként meg a lopást annyi ideje tanítják különböző pártállású politikusaink, hogy ebből már minden magyar állampolgárnak felsőfokú végzettsége lehetne.
Pusztán azért lehet furcsa ez, mivel a 2010-es még csak a 41. debreceni virágkarnevál nevet viseli. Tehát némi számolás után, jó néhány év hiányozhat. Erre egyszerű a magyarázat. Hivatalosan 1966 óta létezik a városban a virágkarnevál, amit majdnem minden év augusztus 20.-án…..
Immár 41. alkalommal rendezik meg idén a Debreceni Virágkarnevált. Augusztus 16-a és 21-e között egyebek mellett koncertekkel, táncos programokkal, bábszínházi előadásokkal, színházi programokkal várják a látogatókat a cívisvárosban. Augusztus 20-án tizenhat virágkompozíció…..
Virágkocsikkal, kézműves vásárral és fotókiállítással mutatkozik be a Debreceni Virágkarnevál augusztus 6. és 8. között Pécsett. Augusztus 6-án érkezik két virágkocsi Pécs városába, hogy ízelítőt adjon a virágkarneválból. Ezen kívül népi kismesterségek bemutatóját,…..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
Sportoló emberként természetesen gratulálok Schmitt Pál köztársasági elnöki beiktatásához. Két videót alapján azonban nem igazán választottam volna meg. 1. Remélem ennyit azért elnökként nem fog "bakizni" (nyugdíjasok munkahelyteremtésétől, a dopping kérdéséig):…..
totálandi 2010.08.07 15:49:17
A zelnök úr le se nézett a népére:
nagyarpi.blog.hu/2010/08/07/schmittre_varva
Ezek nem kordonok mögött ünneplik magukat, mint ahogy azt Gyurcsányra ráolvasták, hanem udvarba bezárkózva, még a sajtót is kirekesztve.
Michael Knight Minden szentnek... 2010.08.06 19:07:00
Hát ezen is túlvagyunk. Pali bácsi ünnepélyes keretek között beiktattatott. Megadták a módját, amolyan Ungarische gulasch jelleggel. Wass Alberttel és csárdással, bizonyára vaníliás karikával, a tudósítások szerint szentkoronás és sportos alkotmánnyal, ria-ria-Hungáriával…..
totálandi 2010.08.07 09:15:41
Schmittre várva:
nagyarpi.blog.hu/2010/08/07/schmittre_varva
Azt hiszem, ez a magyar közéleti Playboy - hülyeség és női akt egymást adja el. Lesz téma elég.