Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszpopi

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudok egy plébánosról, aki az iskolában, ahova hitoktatni járt, provokatíve nem engedte előre az ajtónál a tantestület hölgytagjait. Mikor aztán valaki számonkérte rajta a férfiak részéről a nőknek kijáró kötelező udvariasságot, az illető kéjes öntudattal kijelentette:…..
miszpopi 2016.10.03 08:41:17
@pacsy: jól persze, köszönöm:) most épp azon gondolkodom, hogy a volt férjem 13 évig várt felmentése után kötött egyházi hazassagomat hogyan tudom ervenyteleniteni?
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
Görögország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Írország. Jellemzően ezeknek az államoknak a neve bukkan fel a médiában ha Európa válsága kerül szóba. Romló életszínvonal, növekvő munkanélküliség, csökkenő GDP, ingatag lábakon álló pénzügyi szektor, menekülő…..
miszpopi 2012.06.25 11:33:01
@valaki76: továbbfűzném még a "felelőtlenségét" A bank javaslata az volt, hogy akkora törlesztőrészt vállaljon az ember, hogy az összes kiadásán felül legyen még kb 15% megtakarítása,ami fedezi az esetleges (sic) árfolyamemelkedést. a szegény dolgos polgár meg elhitte, csak arra nem számolt, hogy nem 15 % fölöst kellett volna hagyni, hanem 95%-ot... erre lehet azt mondani, hogy rosszul döntött, így járt, de hol van a bank felelőssége, aki elhitette vele, hogy elég a 15%
miszpopi 2012.06.25 13:00:08
@Neoprimitív: Tehát azt mondod, hogy 100 %-ban enyém a felelősség, akkor is ha a bank is nagyonnagyot téved... na ez a nagyontisztességtelen.
Kb. fél évvel ezelőtt elkapott a harci láz, hogy namost én akkor irodalmi pályázatokra fogok írogatni.Elmondom, honnan jött az ötlet.Ténferegtem egy elég nagy újságosnál és összevásároltam mindenfélét, ami érdekelt. Természettudományosos ojságot, filozofikusosat,…..
---------- Forwarded message ---------- From: Nikolett Nagy <jelentkezesek2012@gmail.com> Date: 2012/3/22 Subject: Tájékoztató   Kedves Érdeklődő!   Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre,ami azt jelenti,hogy olyan munkát vállalna,amelyhez mindössze…..
miszpopi 2012.03.25 15:35:58
@hagyma: jaja:) én megadok egy számlaszámot, ahova dobjuk össze többezren a 20 ft-ot... abból is kijönne egy kicsi összeg.. és én becsszó kifizetem belőle a 600 ft-ot!
miszpopi 2012.03.26 11:58:04
@Vedere' Lavór: dög? inkább élelmes.nekem az ilferro is majdnem bejött, meg a baumax meg meg még min is gazdagodtam meg majdnem? már nem is emlékszem. itt a zárt osztályon nagyon kevés információhoz jutok...
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Pizzát kellett rendelnem. Jött a futár, természetesen én fizettem, eszébe sem jutott, hogy ő fizetne. A történetem igazából egy rosszul sikerült randiról szól. Egy netes társkeresőn ismerkedtem egy velem egykorú férfival (én 30, ő 31). Kb 2 hét intenzív csetelés után…..
Gréczyblog Pártszavazás előtt 2011.05.29 07:14:00
Annyi egészen bizonyos, s ezt még a legelszántabb elledrukkerek sem vitathatják: Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció megmozdította az MSZP-t.A történet ott kezdődött, hogy hat másik platfom évek, évtizedek óta létezik a szocialista pártban. Maga, a jelenlegi pártelnök is…..
miszpopi 2011.05.29 12:59:07
@putyi8:
"Most pedig a kételyem menjek vagy maradjak"

Nevess egyet, így utólag egy kis önkritikával ... :)
Megalázó legfeljebb az lehet, ha ezek után még mindig azt gondolod, jó ügy, ( és önzetlen, persze :)) ) ami mellett eddig kiálltál ...
Elkezdett hívogatni ami nekem nem annyira jött be, mondván ha nem veszem fel annak oka van, majd visszahívom. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani egy nemrég történt "szakításomat". Nem volt hosszú a kapcsolat, összesen 3napig tartott, de ez idő alatt a delikvens…..
Elindult kifelé az ajton de az utolsó mondata az volt:A ruha csinos de nem hozzád illik. Sziasztok!! Az én sztorim tavaly történt én 20 éves vagyok a volt barátom 22. Fél évvel ezelött találkoztunk egy feszten egy sörsátorban ültünk együtt és a barátnöm meg neki a haverja…..
miszpopi 2011.03.09 13:34:15
@Kham: :))) én nemtom de tényleg az a normális ha egy hónap után összecuccol aztán meg 2 hónap után meg áll és néz hogy már másvalaki van. nem értem mi csodálkoznivaló van abban hogy szó nélkül odébbáll. mit vártál kiscsillag? elvesz feleségül?
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
miszpopi 2011.03.07 15:05:02
@kiscickány: mert? az a cél????? 15 éves Szétláb Macák stilisztikailag nehezen követhető posztjait kellene olvasgatni??
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
miszpopi 2011.03.02 09:49:15
@kiscickány: már azon is összevesztek kinbek kellett volna mondani először...:)
miszpopi 2011.03.02 10:05:09
@Muha: meg beleborítani a fiukat a matracról...meg az olvadó jégkrémet kivenni a gyerek kezéből és körbenyalni hogy lene csöpögjön.. meg még mi is?
miszpopi 2011.03.02 10:13:37
@Muha: én ebéd után viszem le a fiukat és vacsorára hazamegyünk:) sört nem kapnak, azt csak én ihatok.
Volt, hogy bókoltam neki, hogy én örökre vele szeretnék már maradni és nekem csak ő kell. Mire ő: én sem akarok már mással lenni. A kettő nagyon hasonló mondat, de valahogy kimondva mégsem ugyanaz. (Elnézést, tegnap az Oscar miatt kicsit elaludtunk) Mindenféle bevezető helyett…..
miszpopi 2011.03.01 10:10:10
@gernika: huuu azért ne nyalogasd ennyire körbe, elvégre igazából egy f@szkalap volt:)
miszpopi 2011.03.01 11:26:07
@gernika: jörendben :) minden elismerésem a posztolóé_)) / nade 3 évig szívni egy ilyen csaj mellett? én csak arra lennék kíváncsi mit tudott,hogy 3 évig el lett viselve,mert a szerelem nem ilyen hosszó... vagy mégis?
Persze lehet romantikusan arról ábrándozni, hogy a számítógépes banki adatfeldolgozás saját rendszeren belül sincs képben, vagy hogy az ügyintézők annyira lassúak, hogy hetek alatt sem viszik fel gépre, amit csinálnak, de azért legalábbis gyanús, hogy a bankok sorra többször…..
Sajnálja, h ennyire berúgott, valamint nem kellett volna megcsókolnia, és majd segít nekem keresni valakit akivel járhatok.A történet ott kezdődött, hogy elkezdetem egyetemre járni egy szakra vele. Órák után megvártuk egymást és mindig haza kísért, érdeklődött, hogy van e…..
A Facebookon el lehet rejteni a kapcsolati státuszt? Nocsak. Jó tudni. (Úgy veszem, hogy ez a szakítás a Social Network című film kapcsán jött elő) (Egyébként: meg ezerszer megmondtuk már, hogy külföldiekkel ne.)Ő: nálam tíz esztendővel idősebb, külföldi férfi (MPG)Én:…..
miszpopi 2010.12.08 12:29:24
@csokiájsz: ha a hp az házipálesz akkor a LEO micsoda?
miszpopi 2010.12.08 17:14:46
@deflorator: a nőknél elért sikerek inkább kudarcok voltak, szal sztem a valóságtartalma az elbeszéléseinek meghaladta a 90 %-ot...:)amikor rólam mesélt azt meg én is tudtam. mindenesetre érdekes volt az a pár hónap amig tartott a dolog. sajnos vége lett egy idő után,- mert bár írta, hogy nagyon megkedvelt,és én is símogattam az egőját rendesen,-mert valahogy sosem jött össze az a személyes találkozó....úgy megugye nehéz szexelni:)
miszpopi 2010.12.08 17:22:25
@gyvy: ja tudom számítottam is rá, de azért elhúztam amig lehetett. kár hogy a végére teljesen belezúgtam:) olyan szimpi volt
Nicolason 8 évvel ezelőtti parkolási bírságokat akar behajtani a váci Creditexpress, többek között olyan időszakra is, amikor az autó még nem is volt a tulajdonában.  De mikuláscsomagot később sem kapott, úgyhogy nagyon nem érti miről van szó, szerinte ez csak…..
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..