Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andihh

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron elkzedtük a 10. illetve jelenleg az utolsó kötetet is fordítani.Egy új emberrel bővült a csapat:  IrulanA fejezeteket csak akkor fogom tudni feltölteni, ha már elküldték. Nem tudok pontos időket mondani, így ezekre a kérdéseitekre sajnos nem tudok választ adni.Jó…..
Igyekszem este feltölteni a 9. könyv meglévő fejezeteit. Ha nem lenne rá lehetőségem, legkésőbb vasárnap délelőtt fenn lesznek.  #1. fejezet-próbáljátok meg ezt esetleg, de ez meg docx formátumú 1. fejezet-egy újabb verzió 2. fejezet 3. fejezet 4. fejezet 5. fejezet 6.…..
Merlotte's True Blood book series 2010.05.07 17:16:00
Amíg várakoztok a fordításokra, illetve láttam, hogy sokan kerestétek őket.Egy kérdés: A Touch of Dead című könyv az melyik?Ez az egész történet lenne egyben?Hmm...közben megtaláltam, ez egy rövid történet gyűjtemény.Dead until dark Living dead in Dallas Club dead Dead to…..
Andihh 2010.05.08 11:59:43
Elkezdtük  a 8. könyvet lefordítani.Ha a cím nem helyes, akkor szóljatok, kijavítom.Ezt köszönjük Áginak.Itt a novella:Drakula Éjszaka - A véres visszatérésMég egy novella: Becsomagolt ajándékAz egész könyv egyben:True Blood 8 - A halálnál is rosszabb ..
Sziasztok, mint azt már a Felhívásban olvashattátok elkezdük a következő könyvet. A könyv egészben:True Blood 7 - Mindannyian halottak ..
Elkezdtük lefordítani a 6. könyvet, köszönet: Áginak aki a csapat éle, és Mikkamakkának a lektorunknak.Egy novella amit érdemes elolvasni a 6. könyv elkezdése előtt, a Karó című gyűjteményből ismert eredeti fordítás, köszönet Vecskonak, és Mamintinek:A novella: Egyszavas…..
Elkezdtem lefordítani az 5. könyvet, és akadt néhány segítőm. Köszönöm a segítséget : Tetkogirlnek, Áginak, és Dórikának.Ezennel a könyv végéhez értünk, jó olvasást kívánok, a felmerülő hibákat jelezzétek.True blood 5. könyv-Egészen halott  ..