Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Diktor (törölt)

0 bejegyzést írt és 748 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves alattvalóim, trafikos hűbéreseim és egyéb seggreforgóim! Megérte, no. Én csak ezt látom, ha visszanézek a mögöttünk hagyott nehéz, küzdelmekkel, ármánnyal és árulással teli esztendőre.  Kurvára megérte.  Mondtam, hogy a hűségetek kifizetődik és egy…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.31 19:41:47
@rodeo36: Un feliz ano nuevo, mi general!
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.31 19:44:26
@rodeo36: Disculpa me, mi Comandante en Jefe!
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.23 11:18:11
@midnight coder: "ugyanúgy elmondható minden kúrmányra"

Olvasni tudsz, hülye gyerek? Ha igen, akkor ess neki még egyszer a kommentemnek.

"akkor kezdték el szétlopni az országot a jóelvtársak"

Akkor ez nálad felmentés a mostani elvtársak számára? Fogadjunk, hogy erre nem válaszolsz, szarházi.

"Amúgy annyira nem csodálkoznék azon, ha mondjuk úgy 100 év múlva kiderülne, hogy Hitlerék mögött a háttérben valójában pont gazdag zsidó nacionalisták álltak."

Na ja, a te problémádra is van megoldás, csak a megfelelő szakemberhez kellene fordulni.

" Kis hazánkban az ország náci megszállásáig egyetlen honi zsidót sem lőttek sehová."

Nem mindegy az neked, hogy előtte vagy utána csinálták? Nyilasok tették, nem németek. Csak nem akarod felmenteni az akkori gazembereket is a bűneik alól, te nagyon hülye? Azt akarod, hogy pont ünnepek előtt küldjelek el anyádba a hozzád hasonló elmebetegekkel együtt?
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.23 16:39:58
@Zakk: "azért van ez a helyzet és azért érzed magad kényelmetlenül kedves szerző mert állandóan faszságokat irkáltok a balogjaitokon.. Rezsim? Diktátor? Éhezés? Fasizmus? Véresszájú antiszemitizmus? Soroljam még????? Miattatok van rossz híre az országnak barátom."

Ostoba fasz. Minek olvasod ezeket a blogokat? Nem találsz olyat, ahol zavartalanul nyalhatod a rablóbanda seggét? Nincs békamenetes blog, ahol a hozzád hasonló szarháziak éltethetik a hatalmon levő maffiát? Zavar mások véleménye? Ha igen, miért nem ugrasz a Dunába?
A hozzád hasonló Orbán-bolsevikok miatt van rossz híre az országnak, ti tettétek ilyenné kétharmaddal. Ne reklamálj, hülye gyerek.
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.23 16:44:53
@imperial: @ephart: @Schindler Pistája: @♔bаtyu♔: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Lencsés István: @Larry Silverstein:

Több nick-kel futó ügyeletes troll. Hazaáruló és náci. Miért nem csinálsz magadnak kistestvért?
"A transzparensekkel operáció egy kétségbeesett lépés az ellenzék részéről, hiszen ma a szavainkat falra hányt borsóként dobják vissza. " - mondta Vágó Gábor, miközben az új házszabályról kérdezgették, és egykori párttársai tényleg felhányták a borsót a falra: Az…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.12.10 21:04:35
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ha jól tudom..."

Nem jól tudod, mert retardált vagy. Sőt, azt sem tudod, hogy valójában miért kamuznak narancsos banditák, hiszen kétharmaddal már a botrány másnapján a vizsgáló bizottság felállt volna. A békamenet meg azonnal megvédte volna Horváth urat a gaz adócsalókkal szemben.
Csak hát parancs nélkül Bájer elvtárs nem lép, a bárányok hallgatnak...
Na mindegy, térjünk vissza a tudásodra. Azt tudod, hogy mit gondolok rólad? Nem, hát nem vagy te annyira okos...
Csak mindig ott motoszkál bennem a gondolat, hogy nálatok ugyanazon a családon belül szaporodtok. Lehetséges?
"Matolcsy élt, Matolcsy él, Matolcsy élni fog!" Victor Ivanov Sajnos Matolcsy György elvtársat Orbán olyan pozícióba buktatta fel, az MNB élére, ahol továbbra is hasonló károkat tud okozni, mint korábban miniszterként. Az utóbbi napokban pedig ezen felül ismét kiújult Eltolcsy…..
Varánusz Adócsalás szabotázs 2013.11.27 14:00:38
Ha nem lenne ennyire húsba vágó az immár biztosra vehető adóbevétel kiesés, egy kurva nagy röhej lenne ez az egész Horváth András - meghallgatás- adócsalás kivizsgálás buli. Horváth ugye már nincs egyedül az állításaival, nem lehet azt legyintgetni, hogy eh, egy, csak egy…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.27 19:48:58
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gálvölgyi mondta egyszer egy hasonló libára, hogy ha vele rekedne egy lakatlan szigeten, rengeteg kis pálmafája lenne...
:)
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.27 19:59:42
@Habakuk999: "A nagy büdös helyzet az, hogy van egy nagy büdös adócsaló ország vállalkozóstul, multistul, kkv-stul, nemzetgazdaságostul."

Nem csoda, hogy a jelenlegi rablóbanda sem érdekelt a változtatáson. Sőt, érdekes meghurcoltatásokról hallottam, a jól fekvő piaci szereplő konkurenciája egyszer csak el van lepve az ellenőrök és az adórendőrség által... Hogy micsoda véletlenek vannak...
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.27 20:10:03
@rodeo36: Estoy muy bien, mi Comandante en Jefe, gracias! No lo entidendo...
:(

Pero tengo una cancion para ti:

www.youtube.com/watch?v=n3EreCZ78W0
Széles Gábor bevetette a Csubakka védelmet az Origó ellen. "Perelünk, Lalikám, perelünk"? 'Sztán egészen pontosan mit és miért is? Mert a váratlan csillagsokasodásra a beperellekteköcsög nem magyarázat.  Azért borzasztó lehet ez szegény oligarchának. Az Index cikkéből…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.17 20:08:47
@rodeo36: "y desde que nos conocemos?"

Desde ninguna parte, mi Comandante en Jefe. Yo escribo aqui como Usted. Csak szeretnék rájönni, hogy honnan tudsz spanyolul.
:)
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.17 21:33:19
@rodeo36: Azt eleve kizártam, hogy 1938 körül a köztársaságiaknál harcoltál, így arra kell tippelnem, hogy valamelyik spanyol nyelvű országban dolgoztál. Digo esa porque soy un debutante y tengo que aprender mucho mas.
Si puedo...
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.17 22:33:18
@rodeo36: La mayor parte de mi respeto par a ti, mi Comandante en Jefe. Muchas gracias para informaciones. No tengo tiempo y dinero por una practica en America Latina, pero puedo ver mejor telenovelas via web y videos como es Spanish 123. Estoy viejo para esa, pero me encanta. Buenas noches, mi general!
Varánusz Ferikém, bazmeg... 2013.11.08 13:31:38
Nem lehet könnyű meló manapság egy Gyurcsány interjú. Őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy Miklósi Gáborban interjúzás közben fölment a pumpa, és politikai meg morális elhasználódásról is beszélt. Ferenc ugyanis kicsit még tényleg másik világban él, és vidáman…..
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.04 10:09:12
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.04 10:15:24
@grani: "A germán-teutonok több kárt okoztak itt, mint akárki más."

Hát az ő vérfrissítésüket inkább tartom szerencsésnek, mint a többit. Azt meg nyilván te is tudod, hogy Árpád népe ázsiai vágott szemű volt, mint a kutyafejű tatárok. Franco Nero hülye választás volt a szerephez. Igaz, hogy később kifehéredtünk, de mentalitásban ázsiaiak maradtunk. Nobel.díjakat is csak zsidók tudtak hozni nekünk.
Orbán Diktor (törölt) 2013.11.04 12:38:50
@grani: " A bejövő magyarok között bizony sok lehetett a zsidó és böszörmény vallású személy. A népesség is szépen kevert volt. Germán azonban aligha volt közöttük. Az első germán félvér a hazaáruló, nemzetrontó István (Vajk) volt. "

Azt hiszem, hogy te agyilag halmozottan sérült vagy. Én a letelepedés (honfoglalásnak álcázott földrablás) utáni időkről beszélek, nem azokról, amikor még az ázsiai sztyeppét szarták szét. Akkor nem is lehetett közötük germán, te idióta. Vajk pedig nem volt germán félvér, hanem államalapító. Az első áruló Koppány volt, aki a törzsi keresztbe kúrást akarta fenntartani. Ezt a te családfádon aránylag sikerült is fenntartani.
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29 17:29:46
@Mizar: "Én nem támadnék így neki egy húsz év körüli lánykának azért, mert védi az apját, akárki is az.
Ez természetes viselkedés egy gyermektől."

Hány éves vagy ezzel a hülye felfogással? Ha te csinálsz egy marhaságot, akkor elvárod a gyerekedtől, hogy megvédjen? Én már gyerekkoromban is beszóltam az öregemnek, amit akkor még veréssel díjazott, de később beérte azzal, hogy leordítja a hajam. Az egyik verést azért kaptam, mert szóltam neki, hogy ne csámcsogjon az ebédnél, mert nem illik (az iskolában ezt tanultam). Máskor azért ordított le, mert szóltam neki, hogy helyesen beszéljen magyarul. Mindig is lázadó voltam.
Ez a természetes viselkedés egy gyerektől. Remélem, neked nincs. És tudod ki az apám egyetlen támogatója, most öreg korára, a testvérek között? Én magam.
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29 17:34:25
@pedes75: "Ebbe a sztrádamániába, meg a százszázalékos korrupciós felárába rokkant bele az ország."

Baromarcú, ha Románia legaláb ennyit felépít a közeljövőben, akkor nekünk lőttek. Nem érted, de mindegy...
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.29 17:38:08
@pedes75: Különben ostoba vagy: az ország az osztogatásba meg a minimálbérezésbe bukott bele. Amikor a szockók ezerrel osztogattak, hol voltak az orbánista majmok? Melyik észlény Orbán-troll adta vissza a juttatásokat? Senki. Paréj.
Előre kell, hogy bocsássam, hogy (i) ez tényleg egy zárt levél, úgyhogy más el ne merje olvasni, senki mást nem érint!:) (ii) Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes. (iii) Továbbá nem utálom sem az MSZP-t, sem az E14-et,…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.28 20:54:29
@Brendel Mátyás: "latin"

Akkor megkérhetlek rá, hogy értelmezd az alábbi mondatot?

"Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes."

Sajnos, nem tudok latinul. No abló inglés.
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.28 22:17:11
@barli: "ha egyszer betelne nálam a pohár a jobbos lopás miatt, el sem gondolkoznék rajta, hogy olyanokra szavazzak, akik leülnek a ferivel egy asztalhoz"

Ez jó. Ha egyszer... Nem tudom, hol van az ingerküszöböd, mert nyilván a szockók lopásainál egy nokiás doboz biztosan kiverte nálad a biztit... így több száz milliárdban kell gondolkodni? Hol van a te határod, polgártárs?
Visszatérve Fletóhoz: miért gond, ha valaki egy asztalhoz ül vele? Leprás?
Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.23 20:33:35
@DarthVader: Ha Fletó feltámad négy évvel a karaktergyilkosság után, a Viktor agyhúgykövet kap. Azt nem lehet kikezelni...
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.23 20:38:26
@Husz_János_Puszita: "Öten."

Hoppá. Erre már csak azt tudom mondani, hogy Viva la revolucion, viva Zapata! (remélem, Rodeo is olvassa)
:D
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.23 20:54:20
@Husz_János_Puszita: @Spániel:

Hát akkor, míg Fabius odavan, menjen egy kis nóta a témához (mármint a mienkhez):

www.youtube.com/watch?v=Go5V51_ZS2g
Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálén olyasmiket potyogtatott ki a száján, ami az adott helyszínhez képest meglepő nem volt, de nem fogadható el, tehát kicsit helyre kell raknunk, csak a rend kedvéért. Ez nem lesz egy frontális támadás vagy egy totális analízis az…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.22 20:16:26
@Blogger Géza: "Egyébként a kínai munkaerő fegyelmezettsége és munkabírása baromi jó példa arra, amit Orbán Viktor mondott."

Gejza, te szerencsétlen... csak nem akarod, hogy nálunk is olyanok legyenek a dolgozók, mint Kínában? Kommunista (népnemzeti) szombatot nem akarsz, te hülye?
Há má megin miket monc itt, hajjá meg...
Ismét hallat magáról az ország Legcivilebb Hivatásos Közpénzciviljeiből álló egyesület, a Békemenet. Igen, ők azok a "Borzalmasan Független Civilek", akik szpemmeléshez például a fidesz.hu szerverét használják, de ha kéred, ha nem, megszórnak sms-ben akár úgy is, hogy nem…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.21 19:21:20
@Lucky Larry Silverstein: Most nem a tegnapelőtti posztról van szó, te majom.
„A gazdagoktól több felelősségvállalást kérünk, a kisebb keresetűeknek és a szegényeknek, pedig több segítségét akarunk adni, mert ez a lényege a szolidaritásnak, az igazságosságnak.” Ezt mondta ma Mesterházy Attila pártja kongresszusán. Biztos ez a lényege? A kényszer…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.19 16:00:47
@svega: Gejzának nincs családja, csak a Párt. Vagy ha van is, más kúrja...
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.19 22:20:29
@kheiron: "Az országban százezres nagyságrendű állampolgár rendezkedett be a segélyből élésre, a "megélhetési gyerekgyártásra", világosan fogalmazva: a mások teljesítményének ellopására."

Hazudsz. Ezt úgy mondod, mintha mindig is lett volna egy százezres nagyságrendű munkaerő hiány. Erre behazudtátok az egymillió munkahelyet, a sok birka meg megette.

"Ennek a támogatása, fenntartása egyszerűen öngyilkosság az ország számára."

Ha öngyilkosság nem is, de fennálló probléma. Mi a javaslatod erre? Hagyjuk őket éhen halni? Észkombájn.
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.19 22:33:10
@kheiron: Csupán a megoldásra szerettem volna hallani az javaslataid. Nem tudtunk a szegény régiókban százezer munkahelyet felkínálni, így rengeteg ember a törvény adta lehetőségekből próbált megélni. Aki nem, az bűnöző lett. Nem állíthatod, hogy "berendezkedett" valamire, amikor erre kényszerítették.
Proszektúra A Knézy 2013.10.16 09:58:57
Knézy Jenő megérti az idők szavát. Ha a Fidesz 5. sz. párttagkönyvének tulajdonosa immáron nagy nyilvánosság előtt senkiházi becstelen disznóknak nevezheti (nem patkánynak, ez a megszólítás Bayer részéről a baloldali politikusok kiváltsága) a magyar válogatott focistáit, s…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.16 17:56:31
@tobeor: "Szóval Knézy megteszi azt, amit ma, 2013 végén, egy fidesz uralta országban meg kell tenni az állásáért. Gondolom van családja, etetni kell a gyerekét.

Melyikőtök nem tenné meg?
Őt hibáztatjátok mert erre van kényszerítve? "

Megszakad a szívem érte. Ha egyszer majd buknak a gazdái, márpedig Sztálin és Rákosi is így jártak anno, akkor majd elmegy dolgozni, mint mindenki, akinek gyereke van.
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.16 18:01:07
@szuperkrumpli: "Kimondta azt amit mindannyian gondolunk, hogy a magyar foci szar volt, szar és szar is marad!"

Én ezt mindig is így gondoltam. Ezért tartottam furcsának, hogy ebben az országban még mindig lehet haknizni, a hat-hárommal, a döntővel, vagy neadjisten, Nándorfejérvárral (ahol román származású Iancu de Hunedoara győzelmet aratott a törökök felett).
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.16 23:24:30
@Gyurma73: Ez valami urban legend lehet. Ha csak nem véletlenszerű a pártkönyvek számozása, mert szerény véleményem szerint az első sorozat a bandatagoknak járna, márpedig abban az időben Bájer elvtárs még piros tagkönyvvel rendelkezett.
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.10.03 17:18:20
Navracsics Tibor (Kövér László, Lázár János, Áder János, Rogán Antal, Gerő Ernő stb) beszéde 2013. május 31-én, az Operaházban tartott ünnepségen, Orbán elvtárs 50. születésnapjára. - Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök úr 50. születésnapja, amelyet most…..
Orbán Diktor (törölt) 2013.05.31 22:20:55
@J.László: @Fejesrob: Leszophatod magad, te szerencsétlen. Nálam a 3H kategóriába tartózol (hazug hazaáruló hulladék), hogy szakadnál meg a vezíred neve napján (meg ma is).
Orbán Diktor (törölt) 2013.05.31 22:22:54
@Fejesrob: "Én csak most jöttem."

Hazudsz, bolsi.
Orbán Diktor (törölt) 2013.05.31 22:30:39
@J.László: "Némelyik saját magával is leáll vitatkozni, ha megfizetik."

Pont ezt csinálod, te fasz. Azt hiszed hogy itt mindenki hülye, Robika? Mindenki ismeri a pártod módszereit, eredj a picsába. Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy, nincs tükröd, te balfasz?
:D