Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sixx! Anyád is nyugger?

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.06.08 08:58:20
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.06.02 18:44:58
@Wlassich: na ez az... te "valódi ellensúly"-ként emlegeted azt, hogy az elnök úr csak egyre figyel: ahol lehet, keresztbe tegyen a kormánynak.
Bár feltétlen híve vagyok a Belváros (Budapest?) új főutcájának, természetesen a kritikai észrevételeknek is szívesen helyt adok. Jankoke nevű olvasónk nem is egyet vett észre rajta - mi tagadás, a folyamatos söprögetés már nekem is szemet szúrt...   Kedves Urbanista!…..
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.31 21:14:56
@Logan Grimnar: mi a fasz bajod van nácika?
Érdekességek az ünnepélyes eskütételről és az új kormány megválasztásáról.A bársonyszékek jó része üresen maradt, mivel soha ilyen kevés miniszter nem volt egy kormányban. (Később szükség lehet a helyekre, ha a miniszter az államtitkárát (államtitkárait) küldi a…..
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.28 08:02:16
Tetszik ez a színjáték, komolyan... Hörrtívísek amúgyis komoly gyakorlatot szereztek az ilyen reality show-k gyártásában. :D

@fluxation: gondolod, hogy az általad hivatkozott észlény a Rákosy vagy Rátkay vagy milyen kálmánka? ;)
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
Mindig elgondolkoztató, hogy míg a konzervatívok, liberálisok, baloldaliak egész jól megférnek más országok konzervatívjaival, liberálisaival, baloldalijaival addig két azonos nézeten lévő széljobbos mennyire gyűlőli egymást. Az is jellemző, hogy a szlovák szélsőségesek…..
Kedves mentőkblog!  Most télen történt, a magas hó idején (talán mindenki emlékszik). Késő este villamoson megyek hazafelé Budapesten. Látom, hogy az egyik megállóban arccal a beton felé fekszik egy férfi. Látom, hogy mindenki lépdel el mellette. Épphogy az utolsó…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.22 22:22:49
@Gabiiiiii: na ez az, ami nem biztos. Ha nagyon lezuhan az ember vércukorszintje, abból igen cifra dolgok sülhetnek ki. Mondjuk lakos001 esetében nem tudom, mennyire súlyos. De egy inzulinos cukorbetegnél...
Arról már írtunk, hogy megszűnt a TV2 egyik sorozata, arról is, hogy másik kettőt ért utol a végzet, illetve még egyet, de a legsokkolóbb hírek még hátra vannak. Úgy tűnik, hogy a CBS csatorna nem folytatja tovább sem a Szellemekkel suttogót (Ghost Whisperer), sem a Gyilkos…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.20 17:53:15
@Civettictis: egyrészt. Másrészt nekem bűzlik ez az egész. Nehezen tudom elképzelni, hogy az ország összes korrupt disznaja pártba tömörül és elnevezik magukat mszp-nek, a nem korruptak meg beülnek a fideszbe. Sokkal valószínűbb, hogy az ilyen ügyek nagyrésze csak szarkeverés, nincs mögöttük valódi bűncselekmény. És az is érdekelne, hogy a fidesz és a jobbik igen tisztelt politikusainak hasonló ügyleteivel mirt nem foglalkozik a dicső média egy-egy pár soros hírnél tovább, ahogy teszik a legtöbb mszp-s esetben.
(félreértések elkerülése végett: nem óhajtom védeni az mszp-t sem, megvan róluk is a véleményem, de valahogy rühellem, amikor az ú.n. túloldalt szentként próbálják beállítani...)
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Kurva szar napja lehetett H. Miklósnak (remélem tudjuk kiről van szó) péntek délután. Sokak számára meglepő módon a rendőrök néhány perccel mentelmi jogának lejárta után őrizetbe vették, s bilincsbe verve állították elő a Teve utcai székházba. Mint kiderült a nyomozók…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.18 10:47:18
@RAMBO: mehetne melléjük a jobbikos csürhe néhány prominens alakja, a fideszes hazaárulók és még sokan mások. Az a baj nácika, hogy eléggé egysíkú a "gondolkodásotok", a fajtársaitok bűneit nem tekintitek bűnnek.
A butaságot úgy látszik lehetetlen megállítani. A köcsög háborúsbűnös nyuggerek Floridában egyhangúan megszavazták, hogy headshopokban ne lehessen bongokat és vizipipákat árulni. Egy év börtönnel sújtják ezután a boltot, ahol vagy nem a bevétel legalább 75%-a dohányból van…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.17 22:19:27
@Bergeroth: japersze, mert ez a szar már nem drog. Szerintetek. Apátok is inkább sámlit csinált volna...
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.17 22:20:11
@belvárosi jampi: undorodom. Nem ugyanaz!
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.16 18:23:10
@marosy: ez egy amolyan önmegszólító hozzáböffenés volt? :D
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.14 18:19:15
@Cool Story, Bro: bár úgy lenne...
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 08:46:48
@Lángharcos: No ez az ami nem igaz. Sajnos. Baromi allergiás vagyok a szabálysértőkre, ezért figyelek is rájuk, legyen szó biciklisről, autósról, motorosról vagy akár gyalogosról.
A Margit hídon ki van téve a kerékpárral behajtani tilos és ott az írás is, hogy "_TOLNI_!".
Ehhez képest a szembejövő biciklisek több, mint fele ül és teker. Tömegben is.
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 09:14:58
@cso zsi: azért azt is vedd figyelembe, hogy akik kerékagyra, cm-re és hasonló fórumokra járnak, többnyire hobbinak, sportnak tekintik a kerékpározást! Az ittas kerékpárosok 90%-a meg az a kocabiciklis (Józsi bácsi a tanyárú elment a haverokhoz borozgatni típusú), akinek köze nincs a fórumokat látogató csoporthoz.
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 19:02:47
@Gery.Greyhound: lehet, hogy több helyet foglal el, de kevésbé bizonytalan (stabilabban állsz, mintha két keréken ülnél) és lényegesen kisebb a sebesség különbség is.
Szia! Egy kisebb vita alakult ki. Hogy mondod/írod helyesen? Könyörgök vagy könyörgöm? köszi! :) Írni – természetesen – így kell mindkét változatot. A könyörgöm alakra némelyek azt mondják, hogy „helytelen”, mert a könyörög nem ikes ige. Igen ám, de…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 19:00:01
@Jimmy Dix: én még úgy tanultam, hogy tulajdonnévként a Budai Vár is használható, szóval én sem értem. Persze az is igaz, hogy nekünk a ventilátor még két ll volt. :)
(melesleg kezdek ott tartani, hogy marhaság ez az egész hejesirásosdi. Ahol egyértelmü amit irok ott miért nem mindegy hogy hogy irom? ;) )
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 21:49:32
@nemsiker_s: elv? A térdrecsuhások viktorékban? Na ne röhögtess!
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:13:19
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:19:29
@Selkath: butuskám! Vasarely valóban Vásárhelyinek született... :D
Az Extraball Flipperclub és a pinball.hu szervezésében egy rendhagyó flipperverseny indul Budapesten. A belvárosban tíz napon keresztül tíz helyszínen lehet versenyezni, az ott található flippereken.A verseny menete: A maratonban részt vevő helyek listáján látható gépeken lehet…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:07:53
@bc0001: látva a "hírt" első reakcióm az volt, hogy végre egy jó kis fotótéma. Olvasva a helyszíneket, egyetértek Spanish Vax véleményével. Ezek nem kultúrlényeknek való helyek.
Bár korábban Szíjjártó még "költségvetési összeomlás" esetére is radikális adócsökkentést ígért, újabban a Fidesz kommunikáció gazdaságpolitika irányt váltott. Most a fenyegető csontvázak teszik lehetetlenné, hogy a Nép Barátai azonnal radikálisan tudják…..
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.04 16:43:32
@Don Bandi: nekem csak most esett le, hogy a Hervis-ről van szó... hát ott valóban sokminden olyan cuccot árulnak, aminek a felpróbálásához meztelenre kell vetkőzni. :DDDD