Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sixx! Anyád is nyugger?

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.06.08 08:58:20
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.06.02 18:44:58
@Wlassich: na ez az... te "valódi ellensúly"-ként emlegeted azt, hogy az elnök úr csak egyre figyel: ahol lehet, keresztbe tegyen a kormánynak.
Bár feltétlen híve vagyok a Belváros (Budapest?) új főutcájának, természetesen a kritikai észrevételeknek is szívesen helyt adok. Jankoke nevű olvasónk nem is egyet vett észre rajta - mi tagadás, a folyamatos söprögetés már nekem is szemet szúrt...   Kedves Urbanista!…..
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.31 21:14:56
@Logan Grimnar: mi a fasz bajod van nácika?
Érdekességek az ünnepélyes eskütételről és az új kormány megválasztásáról.A bársonyszékek jó része üresen maradt, mivel soha ilyen kevés miniszter nem volt egy kormányban. (Később szükség lehet a helyekre, ha a miniszter az államtitkárát (államtitkárait) küldi a…..
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.28 08:02:16
Tetszik ez a színjáték, komolyan... Hörrtívísek amúgyis komoly gyakorlatot szereztek az ilyen reality show-k gyártásában. :D

@fluxation: gondolod, hogy az általad hivatkozott észlény a Rákosy vagy Rátkay vagy milyen kálmánka? ;)
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
Mindig elgondolkoztató, hogy míg a konzervatívok, liberálisok, baloldaliak egész jól megférnek más országok konzervatívjaival, liberálisaival, baloldalijaival addig két azonos nézeten lévő széljobbos mennyire gyűlőli egymást. Az is jellemző, hogy a szlovák szélsőségesek…..
Arról már írtunk, hogy megszűnt a TV2 egyik sorozata, arról is, hogy másik kettőt ért utol a végzet, illetve még egyet, de a legsokkolóbb hírek még hátra vannak. Úgy tűnik, hogy a CBS csatorna nem folytatja tovább sem a Szellemekkel suttogót (Ghost Whisperer), sem a Gyilkos…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.20 17:53:15
@Civettictis: egyrészt. Másrészt nekem bűzlik ez az egész. Nehezen tudom elképzelni, hogy az ország összes korrupt disznaja pártba tömörül és elnevezik magukat mszp-nek, a nem korruptak meg beülnek a fideszbe. Sokkal valószínűbb, hogy az ilyen ügyek nagyrésze csak szarkeverés, nincs mögöttük valódi bűncselekmény. És az is érdekelne, hogy a fidesz és a jobbik igen tisztelt politikusainak hasonló ügyleteivel mirt nem foglalkozik a dicső média egy-egy pár soros hírnél tovább, ahogy teszik a legtöbb mszp-s esetben.
(félreértések elkerülése végett: nem óhajtom védeni az mszp-t sem, megvan róluk is a véleményem, de valahogy rühellem, amikor az ú.n. túloldalt szentként próbálják beállítani...)
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Kurva szar napja lehetett H. Miklósnak (remélem tudjuk kiről van szó) péntek délután. Sokak számára meglepő módon a rendőrök néhány perccel mentelmi jogának lejárta után őrizetbe vették, s bilincsbe verve állították elő a Teve utcai székházba. Mint kiderült a nyomozók…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.18 10:47:18
@RAMBO: mehetne melléjük a jobbikos csürhe néhány prominens alakja, a fideszes hazaárulók és még sokan mások. Az a baj nácika, hogy eléggé egysíkú a "gondolkodásotok", a fajtársaitok bűneit nem tekintitek bűnnek.
A butaságot úgy látszik lehetetlen megállítani. A köcsög háborúsbűnös nyuggerek Floridában egyhangúan megszavazták, hogy headshopokban ne lehessen bongokat és vizipipákat árulni. Egy év börtönnel sújtják ezután a boltot, ahol vagy nem a bevétel legalább 75%-a dohányból van…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.17 22:19:27
@Bergeroth: japersze, mert ez a szar már nem drog. Szerintetek. Apátok is inkább sámlit csinált volna...
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.17 22:20:11
@belvárosi jampi: undorodom. Nem ugyanaz!
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.16 18:23:10
@marosy: ez egy amolyan önmegszólító hozzáböffenés volt? :D
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.14 18:19:15
@Cool Story, Bro: bár úgy lenne...
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 08:46:48
@Lángharcos: No ez az ami nem igaz. Sajnos. Baromi allergiás vagyok a szabálysértőkre, ezért figyelek is rájuk, legyen szó biciklisről, autósról, motorosról vagy akár gyalogosról.
A Margit hídon ki van téve a kerékpárral behajtani tilos és ott az írás is, hogy "_TOLNI_!".
Ehhez képest a szembejövő biciklisek több, mint fele ül és teker. Tömegben is.
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 09:14:58
@cso zsi: azért azt is vedd figyelembe, hogy akik kerékagyra, cm-re és hasonló fórumokra járnak, többnyire hobbinak, sportnak tekintik a kerékpározást! Az ittas kerékpárosok 90%-a meg az a kocabiciklis (Józsi bácsi a tanyárú elment a haverokhoz borozgatni típusú), akinek köze nincs a fórumokat látogató csoporthoz.
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 19:02:47
@Gery.Greyhound: lehet, hogy több helyet foglal el, de kevésbé bizonytalan (stabilabban állsz, mintha két keréken ülnél) és lényegesen kisebb a sebesség különbség is.
Szia! Egy kisebb vita alakult ki. Hogy mondod/írod helyesen? Könyörgök vagy könyörgöm? köszi! :) Írni – természetesen – így kell mindkét változatot. A könyörgöm alakra némelyek azt mondják, hogy „helytelen”, mert a könyörög nem ikes ige. Igen ám, de…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.07 19:00:01
@Jimmy Dix: én még úgy tanultam, hogy tulajdonnévként a Budai Vár is használható, szóval én sem értem. Persze az is igaz, hogy nekünk a ventilátor még két ll volt. :)
(melesleg kezdek ott tartani, hogy marhaság ez az egész hejesirásosdi. Ahol egyértelmü amit irok ott miért nem mindegy hogy hogy irom? ;) )
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 21:49:32
@nemsiker_s: elv? A térdrecsuhások viktorékban? Na ne röhögtess!
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:13:19
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:19:29
@Selkath: butuskám! Vasarely valóban Vásárhelyinek született... :D
Az Extraball Flipperclub és a pinball.hu szervezésében egy rendhagyó flipperverseny indul Budapesten. A belvárosban tíz napon keresztül tíz helyszínen lehet versenyezni, az ott található flippereken.A verseny menete: A maratonban részt vevő helyek listáján látható gépeken lehet…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.06 18:07:53
@bc0001: látva a "hírt" első reakcióm az volt, hogy végre egy jó kis fotótéma. Olvasva a helyszíneket, egyetértek Spanish Vax véleményével. Ezek nem kultúrlényeknek való helyek.
Bár korábban Szíjjártó még "költségvetési összeomlás" esetére is radikális adócsökkentést ígért, újabban a Fidesz kommunikáció gazdaságpolitika irányt váltott. Most a fenyegető csontvázak teszik lehetetlenné, hogy a Nép Barátai azonnal radikálisan tudják…..
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.04 16:43:32
@Don Bandi: nekem csak most esett le, hogy a Hervis-ről van szó... hát ott valóban sokminden olyan cuccot árulnak, aminek a felpróbálásához meztelenre kell vetkőzni. :DDDD
...néhány politikus illetve bizniszmen feje fölött. Van akinek már felfüggesztették, de van akinek az új kormány megalakulásával fogják felfüggeszteni a mentelmi jogát. Megkezdődött hát a visszaszámlálás. Május közepe után néhány exképviselőre, valószínű…..
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.01 08:53:36
@turner: 10 éve? Hm... 14 éve még jobb volt. Sokkal jobb. A fidesz érával kezdődött a mélyrepülés.
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.02 15:31:57
@turner: Nekem akkor kezdett csökkenni a nettó keresetem, amikor először jöttek fideszkéék. A bruttó folyamatosan nőtt (míg el nem küldtem a picsába tisztelt főnökeimet :D )
Sixx! Anyád is nyugger? 2010.05.04 15:06:02
@turner: nem. Akkortájt épp egy bankban dolgoztam és fideszes elftárséknak nem tetszettek a bank által a _dolgozóknak_ kiosztott pénzek.