Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GecoPista

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
Belsőség Mitcsináltunkegésznap? 2010.03.05 20:14:00
Biztos észrevettétek, hogy ma nem került ki annyi információ, mint amennyit szerettünk volna. Az egész úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, kilenckor kelünk és tízkor indulunk. Ehhez képest a Merci-tulajdonos csak 9:50-kor került a reggeliző asztalhoz, és csak a Kati közbenjárására jutottunk…..
Belsőség Az első krahács 2010.03.04 17:46:00
Nevetni fognak tán, de mélységesen át tudom érezni ezt a pillanatot. Hiszen hiába a hozzáértő kezek által restaurált motor, hiába az optimizmus, azért csak ott lóg a levegőben ilyenkor a kérdés: vajon beindul? Öklömnyi göb csupán a gyomor, a szem tán el sem hiszi, amit lát: kié ez a kéz…..
Ezt még ebédnél láttuk a Mekinél. Egy sárga Volvo V70 (S80?) Höglandet felépítménnyel. Bámultuk bambán, mondanám, hogy az állunkat a pincér hozta utánunk, amikor az Insigniához indultunk utána, de mindenki tudná, hogy hazudok, mert a McDonald'snál köztudottan nincsenek pincérek. Nézzék ezt a dögöt.…..
Bréking: Dömsödi Gábor, A Néwshowr műsorvezetője SMS-ben fejezte ki szolidaritását az expedícióval Elképesztő, hogy a Merga-expedíció milyen hullámokat kever. Viktor éppen kolbásszal töltött karajt ebédelt, amikor telefonja SMS-t jelzett. A küldő Dömsödi Gábor, a Néwshowr műsorvezetője volt, aki…..