Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocso Cafe

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten szabadságon voltam, így végre annyit foglalkoztam a motorral, amennyit szerettem volna, sőt - most már tényleg csak az szabott határt az építésnek, hogy szükség lenne azokra az alkatrészekre, melyek (remélhetőleg már csak január végéig) a fényezőnél vannak. Ahogy már az előző bejegyzésben…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
A holodomor Ukrajna történetének legtöbb emberáldozattal járó katasztrófája. Halálos áldozatainak számát 7 és 10 millió közé teszik, amiből 3 millió gyermek volt. A "holodomor" szót kifejezetten az ukrán területeken végbement éhínségre használja a…..
Rocso Cafe 2015.09.25 15:22:44
@Kacsura: Nézzük nagyjából ugyanazt az eseményt.

Nyílt rendezvényen tagadom a zsidó holokauszt tényét. Mi lesz a hatása? Bekerülök a TV-be mint a sátán nagykövete, majd rövid időn belül rácsok mögött találom magam.

A másik, tagadom a cigány holokauszt tényét:
index.hu/belfold/2015/03/23/cigamy_holokauszt_holokauszttagadas_ugyeszseg/

Ha ezt megnézzük akkor felteszem a kérdést: Miért teszünk különbséget Magyar és Magyar között. Talán ezen is el kellene gondolkodni. Talán ez is eltávolítja a feleket egymástól...
Rocso Cafe 2015.09.25 16:31:32
@Kacsura: Igyekszem odafigyelni a helyesírásomra. :-)

Úgy érzem hasonlóan gondolkodunk csak feltettél egy kérdést amire leírtam a gondolataimat.Nem tagadom a holokausztot (és úgy gondolom nem is kell szégyenkeznem miatta, mert nem én követtem el) csak példaként hoztam fel arra, hogy pl. mi okozhat ellenérzést az emberekben, és miért van az, hogy automatikusan zsidóznak.

Én is úgy gondolom, hogy minden hasonló eseményt tömeggyilkosságként kellene kezelni függetlenül attól hogy magyar, cigány, örmény vagy zsidó volt az áldozat. De pl. saját törvényünk tesz különbséget állampolgár és állampolgár között vallási, származási alapon. Ez a cikk is jól mutatja, hogy két egymástól független eseményt össze hasonlítanak attól való félelemben, nehogy valaki még félre értse a dolgot. Megmagyarázza szinte mentegetőzésként, hogy bár szinte ugyanannyi ember halt bele, de az egyik szörnyűbb, mert az faji alapon történt. A végeredmény szempontjából mindegy.
Peace
TComment Keressük a bajt! 2014.10.16 12:11:12
Montenegró, Albánia, Magyarország és élet a semmi közepén. Megszívatjuk magunkat és közben remekül szórakozunk. Önök is. Az Égéstér 141. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Az Apparátus a mai nappal egy olyan jelenséget, terít szét ügyboncnok asztalán, melynek lucskos cafatjait már sokkal korábban illett volna törvényi szabályozás alá vonni. A közbeszédet az utóbbi időben tematizáló csontvázak, melyek feddhetetlen tekintélyű felsőoktatási…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Amíg az ötvenes években az elhasznált autó fogalma ismeretlen volt Magyarországon, az USA-ban egymás után nyíltak a roncstelepek a forgalomból kiöregedett járműveknek. Itt is voltak ugyan totálkáros vagy háború alatt szétlőtt autók, de a virágzó kapitalizmus polgárai jó…..
Rocso Cafe 2014.01.20 16:14:20
Nem tudom, mikor lesz újra alkalmam közelről szemlélni, ahogy egyenlő arányban keveredik a Vespával feltűnősködő belvárosi kisnemesség azokkal a megveszekedett hobbistákkal, akik közül az egyik rögtön meg is szólított a 946-os modell budapesti bemutatója előtt. A hóbortos…..
Belgrádot ugye egyikünk sem köti össze a motorozással meg a custom-iparral: ennek ellenére a szerb Stud 7 nagyot gurított. Mirko Nahmijas és Aleksandar Milivojevic sajátos hangulatot adott az amerikai kéthengeresnek, pedig a Buell XB9 nehezen átalakítható, gyárilag is annyira tömött,…..
Igen, ilyen a jó marketing: Giacomo Agostini, a legendás motorversenyző bemutatja Loverét, a települést, ahol született. A lombardiai Iseo-tó partján található város sokak szerint Olaszország egyik legszebbje – már a negyedik századtól lakott, így nyugodtan mondhatjuk,…..
Rocso Cafe 2013.03.12 09:45:56
@visszakettopadlogaz: Na ismét egy külföldre szakadt kivakaródzott hazánkfia. Gondolom ahol él minden kerítés kolbászból van és a börtönök is konganak az ürességtől, mert nincs kit becsukni a sok becsületes ember közül. Azért a jó magyar szokást -hogy fikázzuk a saját nemzetünket- megtartotta....
A kérdés ez volt:
"Önök szerint Budapest bemutatáshoz milyen hazai autó- és motorversenyzők lennének a legmegfelelőbbek?"
Sajnos a mi versenyzőinknek nincs akkora kiugrási lehetősége mint más nemzetek fiainak, hogy tartós és emlékezetes eredményeket tudjanak felmutatni, de Michelisz Norbi elég szimpatikus, hogy egy ilyen feladatot ellásson. Kérdés mennyire emlékeznek a tavalyi eredményére a sportrajongók.
Rocso Cafe 2013.03.12 23:55:58
@visszakettopadlogaz: Egyszeru emberkent elhiszem, hogy olyan helyre szeret utazni az turista ahol nem verik at, De nyugateuropaban is volt mar negativ tapasztalatom, ettol nem altalanositok egz egesz nemzetre. Amig jol megy a kint elo magyaroknak addig ego a sajat kutyank kolyke, aztan meg jon haza meghalni mert megis csak ez a szulofoldje meg itt olcsobb nyuggernek lenni.... Akinek nem inge ne vegye magara....
Rocso Cafe 2013.03.13 07:46:39
@visszakettopadlogaz: Sajnos nem jartam ilyen nagy szamu idegen orszagban, ezert a gyururol alkotott elkepzelesemet talan at kell gondolnom. Bar eddig teszett, de lehet megis csak gomb...?
Addig is maradok az oltozoszekrenyemben es tovabb kantalom: "eljen J, eljen J":D
m.youtube.com/watch?v=f0Wk9PNkAqw
Egy sárga latex búslakodóba öltözött férfi kutat perverz homoerotikus lihegéssel egy másik, pajkos arcú férfit egy nagy épületben – meglepő, de ez nem Zs-kategóriás melegpornó bevezetője, hanem egy reklám, méghozzá a világ egyik vezető gumigyártójáé, a Bridgestone-é. A…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
Rocso Cafe 2013.02.01 08:25:37
A hitelezés helyzetben mindenkinek meg van/volt a felelőssége, de a bankok szeretnék magukat 200%-ban bebiztosítani és a minkét fél felelősségét az adósra hárítani.
A hitel felvevő szép álmokat dédelgetve, a lehetőségeit jelentősen túllépve bevállalta a hitelt. Mindent el akart hinni amit a banktól kapható olcsó hitelről meséltek neki. (Amikor én is hitelt vettem fel a lakásra a kockázatokat egy mondatba belesűrítették el bagatellizálták. Amikor visszakérdeztem, hogy szeretném ezt részletesebben akkor elbizonytalanodott az ügyintéző, mert ennél az egy mondatnál többet szinte nem is tudott mondani.) Az adós csak azt nem vette figyelembe, hogy a hitelt, ha törik, ha szakad vissza kell fizetni kamatokkal együtt.
A bank "szakemberei" elméletileg pénzügyekben járatos emberek, akik hallhattak jelentős árfolyam ingadozásról, értékcsökkenésről, fedezeti értékről stb. Ennek ellenére osztogatták az önerő nélküli hiteleket, amiről tudták, hogy semmi fedezete nincs. Ez az ő kockázat vállalásuk volt. Kihelyeztek egy hitelt egy olyan vagyontárgyra aminek az értéke -már akkor is- előre láthatólag kisebb mint a felvett hitel értéke.
Az egész történetből az kerekedett ki, hogy az adóson van minden felelősség, szép egyoldalú szerződések születtek.
Ha a hiteles fizet mint a katonatiszt, nem kér halasztást, jó adós kategóriába tartozik, miért is kell plusz fedezet?
A természetbarát robogózás jó ötlet, bár akkor mindennek katalizátoros négyüteműnek kéne lennie. Vagy sűrített levegővel hajtottnak, vagy elektromosnak, és akkor a hulladékakksik okozta szennyezéstől pusztulnánk meg a fókákkal együtt, de ez ugye sokkal jobban tálalható a…..
Robogó Kis zöld emberkéknek? 2012.11.23 11:07:17
Az ötvenegyes körzetből hozták a 'zufók, Willám Smith kapitány mentette ki nekünk ezt a példányt a csáposgenyók karmaiból, csak leslagolta róla az űrlény-nyálat. Az Aprilia Area 51 hipermodernnek tűnik ebben az ezüst színben, jól át tudnak verni vele a nepperek: eladják…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Először csak azt láttam, hogy a rajtszáma 1/2. De jó poén, kuncogtam, aztán a Left Side Story című videót végignézve megértettem, miért is. Alan Kempster pillanatok alatt óriási hőssé nőtt szememben – a férfinak amputálták jobb kezét és lábát, mikor egy részeg autós…..
Rocso Cafe 2012.09.02 21:09:57
@MP: Ha egészséges vagy szinte bármit megtehetsz. Ha valakinek elege van a helyi adottságokból fogja magát, kimegy oda ahol ő húzza a gázt, mert van keze lába, tehetsége. Ő hiába megy bárhova, ő "csak" egy féllábú félkarú ember akinek sokszor annyi energiájába kerül normál hétköznapi életet élni. Lehet azt mondaná, hogy ide jönne lakni ha vissza kaphatná a végtagjait és boldog lenne. A motorját, ruháját megnézve ő is minimál költségvetésből teszi amit tesz.
Nem sértésnek szánom amit írtam, de gondolom ott sincs kolbászból a kerítés egy rokkantnak.