Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleinte értetlenkedve álltunk, hogy mi történt a Kispál és a Borzzal és a körülötte kialakult kultusszal, mivel a közönséggel együtt mi is unatkozni kezdtünk, végül megtudtuk, a Kispál azért játszott ramatyul, mert nem működtek normálisan a fülmonitorok. Az idei…..
Kovi 2006.08.11 21:37:53
Elolvastam a cikket amely inkább egyéni mintsem objektiv. Minden mondatba nem akarok belekötni, mert akkor egy új cikket írnák ami visznont nem a kommentek közé való.
Először is :"a közönséggel együtt mi is unatkozni kezdtünk". Ezt én kikérném magamnak mivel én is a közönségben voltam, és nekem például nagyon tetszett, szerintem másoknak is, hiszen torka szakadtából ordította mindeki a számokat, amelyeket vastaps és sikoltozás kísért. Ezzel szeretném megcáfolni azt a mondatot is miszerint: "Az idei Kispál-koncert erőtlen volt, lagymatag, és unalmas is."
Másodszor pedig eléggé szüklátókörűségre utal az, hogy ha bizonyos a cikkben említett számok nem hangzanak el akkor az a koncert már rossz. Gondoljunk bele hogy ha mindig ugyanazokat a számokat játszanák akkor érdemes lenne e kimenni egy koncertre, utazni több 10 vagy 100 kilométert, vagy inkább otthon betenni egy cd-t és kedvenceket agyonra hallgatni. Szerintem pont ettől válna egy Kispál koncert unalmassá, vagyis ha mindig ugyanazokat a jól megszokott számokat játszanák.
"A számok szerkesztése nagyon tudatos lehetett...", igen, valóban ezzel egyetértek, de talán ennek is megvan az oka. Ugyanis, ha végig pörgős számokat játszanak talán a tömeg ott esik össze ahol van, mivel masfél órát végigugrálni azért elég jó kondi kell.
Harmadszor pedig ez a mondat valahogy nagyon nem stimmel :"Szóval elég bepunnyadt koncertet adott a Kispál, hiába játszották el a végén a megaslágereket, nem ugráltuk sima talpúra a cipőnket." . Nem tudom hogy a cikk írója vajon honnan nézhette a koncertet, vagy esetleg neki is csak mesélték, hogy milyen volt, de én ugyláttam hogy a közönség úgy beletaposta a földet beborító műanyag takarólemezeket a sárba, hogy azok vagy darabokká törtek vagy majd csak markolóval lehet őket felszedni.
Sajnálom hogy mégis "cikket" írtam "a cikkről" . Végezetül annyit szeretnék tanácsolni az írónak, hogy sose úgy menjen el egy koncertre, legyen szó bármilyen zenekkarról, hogy neki ez most úgy se fog tetszeni, mert ekkor születnek az ilyen raty cikkek, mint amilyen a fenti is!