Regisztráció Blogot indítok
Adatok
van ennél lejjebb? (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
van ennél lejjebb? (törölt) 2012.07.23 08:21:15
@Épelméjű: Ha meg lehetne kóstolni, hiába hoznák ide az olcsó (állítólag gyenge minőségű) macedón dinnyét (merthogy erről is szóltak a híradások) nem hiszem hogy sokan vennék.
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
van ennél lejjebb? (törölt) 2011.09.04 23:39:46
@itt élned, halnod kell: Érdemes egy pillatást vetni ama bizonyos Y aluljáróra. Autóból is, meg a buszra várva is lehet gyönyörködni a "buja", "ápolt" növényzetben, a máló betonfalakon. Szerintem egy fillért se költöttek rá az elmúlt 30 évben. Oda üzleteket? A Kossuth Lajos utcaiak is ott állnak üresen. Max. a turkálók azok akik még meg tudnak élni, de az azért nem kicsit szomorú, hogy ilyen frekventált helyen is, de pl. a Margit körúton is csak használtruha kereskedések nyílnak.
A bulvárlapok immár sokadjára állítják határozottan, hogy Lilu vezetheti Stohl Andrással együtt a Való Világ4-et az RTL Klubon. A Blikk szerint Lilut már ki is rakták a Reggeli csapatából, hogy nyugodtan készülhessen a reality november elején kezdődő forgatására. Hogy ez igaz-e…..
A sebesség oltára Sok a cipzár 2010.04.24 06:30:00
Egy év alatt nem lett öregember-szaga, pedig már ideje lenne kimosni Hit, felfogás, tapasztalat, meg ezer egyéb szempont kérdése, ki milyen motorosruhát vesz. Órákon át el lehetne vitatkozni előnyökről és hátrányokról – nagy szerencse, hogy még sose csöppentem ilyen…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
van ennél lejjebb? (törölt) 2010.04.15 17:43:32