Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagakure (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
Hagakure (törölt) 2010.03.10 14:11:41
@konti10:
De lehet még supermoto is,ha esetleg leraknak pár köbméter aszfaltot : )
Komfortos mennyország - erről a címről mindig a Quimby ugrott be korábban, hozzájuk illik ez a kifejezés, bár konkrétan a "szilánkos mennyországról" és "bajszos angyalokról" énekelnek, ezt is oda kötöttem. Aztán miután megnéztem a filmet, ez az elképzelés…..
Hagakure (törölt) 2010.03.07 22:15:52
Fogalmam sincs, hogyan működik az Internet, de az összes zenémet és az összes fontos információt ott tárolom. Ha kell valami, nektek is szívesen kölcsön adom, leveszem az egyik URL polcról. Tényleg, ha megígéritek,  hogy szépen interneteztek. Ugyanakkor az internetező…..
Hagakure (törölt) 2010.03.07 15:03:55
Eléggé szubjektív lesz ez a szavazás és biztos, hogy még sok más karaktert is hiányolni fogtok. Ezért küldjetek Ti is be néhány javaslatot és csinálunk második fordulót. De a lényeg: szavazzunk ki volt a legjobb genya kedvenc filmjeinkben! Igyekeztem tényleg egy best of csapatot…..
Hagakure (törölt) 2010.03.07 12:46:43
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..
Képzeljük el, hogy az Alien második fogsora az orrunk előtt csattan. Megvan? Beleborzongtál? Akkor jó, Ridley Scott ugyanis 3D-ben fogja készíteni az Alien előzményfilmet. Ezt Roger Christian a Csillagok háborúja és Nyolcadik utas: a Halál művészeti rendezője erősítette meg, azt…..
Hagakure (törölt) 2010.03.05 16:50:37
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Hagakure (törölt) 2010.03.05 00:51:13
Csikós Zsoltinak, a 4./b.-ből valóra vált az álma. Illetve nem is volt ez neki álma, mert annyira elérhetetlennek tűnt a dolog, hogy már abba belefáradt, ha egyáltalán rágondolt. De az élet – mint tudjuk - nagy rendező, valahogy úgy hozta a sors, hogy elé gördített egy…..
Hagakure (törölt) 2010.03.04 23:14:59