Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sra

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Sárkányok nem léteznek. Ez a kijelentés kielégítheti a primitív elmét, de nem a tudományt” - mondja Lem a Kiberiádában, és valóban. Az a tény, hogy kentaurok nincsenek és nem is voltak, a legkevésbé sem szabad zavarja a tudóst abban, hogy izgalmas monográfiát írjon róluk. Csányi Vilmos…..
    Ahogy leszállt a gép Stuttgartban, kicsekkoltunk, irány a taxi, mentünk a 70 km-re lévő kisvárosba a céghez. Mindig Mercedes, mindig korrektül számlára. Aztán egyszer – félúton esett le – egy dögnagy Ford. De akkor már mindegy is volt. A taxissal örök lett a szövetség. Hogy honnan jövünk,…..
     Tavaly egy roppant szimpatikus felkérésre írtam pár könyvajánlót. Pandémiairtó ajánlat volt: minden hónapban kikeresni, elolvasni és megérteni azt, amitől úgy hiszem, ment előre a világ - nos, tartotta az emberben a lelket. A megbízás megszűnt, az ötlet maradt, itt folytatom.            …..
            Tanult adószakértő mondja, hogy a NAV elszabadult hajóágyúra hasonlít, és a Cég rendre gondoskodik is arról, hogy a hasonlatot ne feledjük. Most éppen a falusi vendéglátók kerültek a torkolattűzbe, ami azért jó, mert noha sokan vannak, a hangjukat nemigen…..
Kedves Tamás,hát ez most így nagyon nem sikerült. Mondhatnám úgy is, hogy ha az előző posztoddal bakot lőttél, akkor ezzel viszont elkezdtél ártani a településnek. Pedig épp érte emeltél szót. Amikor az eszetlenkedését (nevezzük így) a facebookra föltett polgármesteredet…..
A Mátra kevés volt a bösztörgési magyaroknak, ezért összedugták a fejüket, hogy mit is lehetne tenni ezügyben. Valamelyikük fölvetette, hogy az ősi szkíta hagyomány szerint a magyarok ősei voltak a jedik. A JEDI egy betűszó, amit a még rovásírással működő ősszámítógép…..
Barkácsoland A bicikliző majom 2012.08.13 08:10:38
Nem világos, mitől fedezte föl Orbán épp a részeg biciklistákat.A kora alapján lehetett volna mondjuk a Szerelmes biciklisták, ezt a filmet még láthatta. Volna, tesszük hozzá, mert ismerjük már annyira, hogy tudjuk: egy másfél órás film épp másfél órával haladja meg…..
Barkácsoland Ördögkatlan 2012.08.13 08:02:41
Az Ördögkatlan sátortáborában a reggel csöndes, álmos. Lassított mozgással bújnak elő a széptestű lányok a sátrakból, szemükben a mintha megélt ölelések méze. Lomhán fordulnak másik oldalukra a sátor tövében bivakkoló rasztafrizurások, kicsit odébb a hálózsák…..
Barkácsoland Cro-Magnoniak 2012.07.17 20:59:00
Mondják, hogy fejlettebbek voltak, mint korukban a többiek. Mondják, hogy két decivel még a miénknél is nagyobb volt az agyuk. A "cro-magnoni" meghatározás idejétmúlt. Nem kicsit, nagyon. Nem ezért haltak ki.A cro-magnoniak után jöttek a neandervölgyiek. Vagy helyettük. Előttük. Ki…..
Megöltek egy fiatal nőt Pécsett. Mivel szép volt, sikeres és okos, az eltűnése hatalmas feltűnést keltett, halála hatalmas felhorgadást, a megtalált tettes jellegzetes arcéle és bőrszíne habzóan rasszista, boldog gyűlöletet. Pár napra rá egy pécsi fehér megölt egy győri…..
Barkácsoland Ördőgűzők 2012.07.06 06:07:00
Van egy remek fürdőhely kies e hazában, Harkány. Porfészek kis falu, porosan szocreál cimmerferik és szállodácskák, és mindeme síksivár helyen eredményes gyógyítás és legendárium és egy olyan vendégkör, amit szinte lehetetlen volt innen kirobbantani.Megpróbálták azért, és…..
Azt mondja Gyurcsány, hogy Orbán "felkapaszkodott proli", aki szégyelli, ahonnét jött, ezért aztán tűzzel-vassal irtja valahai osztályát. Szép gondolat, okos gondolat, csak éppen nem igaz gondolat. Kétfelől is hibádzik szegény.Orbán nem proli. Legalábbbis a szónak a klasszikus…..