Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valogatos

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szerző: Székely László Sokak számára a tartós fogyás, csupán álom marad, köszönhető ez az interneten keringő rengeteg fél információnak, és a lehetetlen sztárdiétának. A jó hír, hogy létezik megoldás. A hosszú távú, tartós zsírégetés egyáltalán nem elérhetetlen.…..
Ez is úgy lett bestseller, hogy nekem fel sem tűnt. Mindig így vagyok a kiemelkedően népszerű regényekkel. Csak akkor figyelek fel a létezésükre, amikor a metrón már minden második ember olvassa őket. A szürke ötven árnyalatára én magam természetesen nem pazaroltam az időt,…..
Sokan kérdezgetik, mi a sikeres fogyás titka? Sok helyes válasz lehetséges, talán minden válasz együttes alkalmazása, de az első és elengedhetetlen első lépés a sütemények, csokik, édességek elhagyása. Most biztos sokan mondják, hogy egy kis bűnözés belefér. Nem, nem fér…..
Tudom, fura egy listát úgy összeállítani, hogy igazából kicsi a választék, amiből össze kell írni egy 10-es vagy 5-ös listát, de mégis bátorkodtam meglépni ezt. Az Interstellar közeledtével úgy gondoltam, hogy illene kicsit beszélni a XXI. század legjobb rendezőjéről,…..
A mai poszt érdekessége, hogy (folytatva a különböző országokban dívó iskolakezdési szokások bemutatását) egyszerre mutat be egy osztrák vidéki és egy bécsi iskolát, azok minden hasonlóságával és különbözőségével együtt. Az első beszámolót Mandula, a második részt…..
Pósán László országgyűlési képviselő 2014. június 20-án nyújtott be a felsőoktatási törvényhez egy módosító javaslatot, amely szerint bizonyos munkakörök betöltése esetén a testnevelési felsőoktatásban az olimpiai 1-3. helyezésért kapott érem, a művészeti…..
Bombajó médiahekk volt egy kamu légitársaságról, ami Mátészalkán is fog irodát nyitni, csak sajnos kamu. A mai Metropolban megjelent cikknek egyetlen szerepe van, hogy a köztévé új szitkomját reklámozza. Beszoptuk mi is, beszopta más is. Annak ellenére, hogy a cikkben ilyenek…..
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
Geszti Péter, a Nemzet Marketingese tegnap este Kálmán Olgának magyarázta, hogy attól, hogy állami felkérést kap, még igazán kritizálhatja a vezetést. Kálmán Olga elég keményen belekérdez abba, hogy ha Geszti pár hónappal ezelőtt olyanokat mondott, hogy Magyarországon kussolni…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
A második nap az amerikai vendégemmel a Kino kávézóban kezdtünk. Átsétáltunk a Margit hídon, és tartottam Ryan-nek egy kis látképbemutatót. Két latte macchiatot rendeltünk, kissé túl sok mogyoró szirupot tettek a kávéba, Ryan nem itta meg. Onnan átgyalogoltunk a vegan…..
Többek között erre próbál választ adni a Google Research. Az új kutatás összerakott egy interaktív Music Timeline grafikont, ami megmutatja, hogy egyes műfajok mikor lettek népszerűek, majd mikor felejtették el azokat, mi tartott ki töretlenül, mi volt csak egy rövid ideig a…..
Az egyik legkeményebb hír volt mostanában, hogy az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun pontosan hogyan is végeztette kis saját tulajdon nagybátyját. Sortűz? Dehogy. Injekció? Ugyanmár! Akasztás? Amatőrök, legyint az az ifjú uralkodó. Kim Dzsongun ugyanis kutyákkal tépette szét a…..
Barátnőmmel együtt töltöttük a délelőttöt, és kávézás közben azon elmélkedtünk, hogy mi mindenben változtunk a gimis éveink óta. Felelevenítettük a régi időket, és kutattuk az okokat, hogy miért érezzük mostanában magunkat ennyire fáradtnak és enerváltnak. Mármint…..
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
valogatos 2014.01.06 23:35:59
@Az igazi Trebics: sajns nem erted a lenyeget. Szerintem sixx erti, de lehet, hogy tenyleg nem olvasok eleg comment:comot.
valogatos 2014.01.06 23:58:27
@tobeor: tenyleg nem megy a szovegertes? Mondja, hogy kocsog volt a jatekos, de ha mindig csak azt hangoztatja, hogy a realos a kocsog es a barcas szinte sosem az(pedig mindenki latja az ellenkezojet), akkor hiteltelen elfogult szurkolova valik sokak szemeben. Kizarolag ennyi lett volna a mondandom. De ugy latszik oda kellett volna irnom, hogy a kommentem csak egeszben ervenyes, reszleteket kiragadni nem er.
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
Óriási horderejű döntés született tegnap a parlamentben. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ügy jelentősége messze túlmutat e lángoktól ölelt kis ország apró-cseprőnek látszó, ám annál húsbavágóbb problémáin. Bizton állítható, hogy a kezdeményezés híre és…..
1986 óta élek építkezési felvonulási terepen. Nem viccelek. És ne gondolja senki, hogy ez az írói munkásságom része. 1986 óta. Akkor voltam 21 éves. Szebb nem voltam, talán vitálisabb igen. Vagy a fősulis vizsgákra készültem, vagy segítettem betonozni. Mindkettőben - akkor…..
Talán emlékeztek még (nem volt olyan régen), hogy a Magyar Rádió riportere, Lantos Gábor útnak indult Európa északi felébe. Az első, erről szóló írásában megígérte, rendszeresen jelentkezik majd itt is, bemutatva kint élő magyarokat. Már itt is az első rész, melyben egy…..
comment:com Elindult a Cink 2013.01.02 11:05:43
Néhány kereszténydemokrata hasonlattal és nagy lendülettel indult el a Cink.hu, a Gawker Media első magyarországi blogja, amit ugye az Index egykori vezető riportere Szily László jegyez a Subba egykori Zsazsájával és Klág Dáviddal, aki a Tumblr mellett legutóbb a Filmkolóniánál…..
„Puerilizmusnak akarjuk nevezni annak a közösségnek magatartását, mely gyermekiesebben viselkedik, mintsem azt ítélőképességének állása megengedhetné; annak a közösségnek a magatartását, mely ahelyett, hogy az ifjakat férfiakká nevelné, saját viselkedését az ifjakéhoz…..
valogatos 2013.01.02 17:09:12
@Meth: kikerem magamnak, hogy egy marketingest egy informatikushoz hasonlitasz. vegezd el mindkettot es csak a marketing fog sikerulni.

Nekem a 2 legostobabb gimis osztalytarsam elvegezte az elte jogot. innentol kezdve soha senki nem fogja tudni bemeselni, hogy az egy komoly, gondolkodast igenylo szak. (az egyik buszken meselte egyszer, hogy 98 az IQ-ja!)

aki meg a ponthatarokon emelne, az valoszinuleg nem tudja, hogy mennyire arcra osztalyoznak a gimikben.