Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercedesantiq

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időpont: 1950-es évek eleje. A helyszín: Németország. Ekkor született meg az autó, amely fordulópontot jelentett az addig kizárólag luxusautó gyártóként számon tartott Mercedes-Benz történetében. Ez volt a Ponton Merci, a cég első modern középkategóriás szedánja, amely a…..
Belsőség Átkozott rossz hírek 2010.03.07 00:26:00
23:09 Megtörtént, amitől rettegtünk: a Ponty menetképtelenné vált. Csikós így mesélte el a történetet: "Eleinte csak alapjáraton volt viszonylag alacsony az olajnyomás, de egy gyors körtelefonnal kiderítettük, hogy ennél a motornál ez nem igazán probléma. Aztán amikor Koppenhágában tekeregtünk,…..
Mercedesantiq 2010.03.07 09:56:24
@Mr. Homn: igazad van, veregessük vállon a hülyeséget elkövetett embert, hogy nehogy rájöjjön, mekkora hülyeséget csinált, hátha akkor nem tanul belőle, ha legközelebb is vállon veregetik, és legközelebb is elköveti.

Ez nem földrajzi elhelyezkedés kérdése.
Mit gondolsz, gyereket hogyan kell nevelni? Lelövi a szomszéd kutyáját, odamész, és megveregeted a vállát, hogy jólvan kisfiam, ügyes voltál, és aztmondani neki, hogy ne aggódjon, nem olyan rossz ez? Biztosan tanulni fog belőle a gyerek, legközelebb emberre is lő.
Mercedesantiq 2010.03.07 11:06:58
@akos696: van egy olyan érzésem, hogy az enyém jobb volt már 17 éves pöcsként is, mint most a tied, szóval a diagnosztizálásban van még mit fejlődnöd.