Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borneó&Celebek

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráadásul hivatalosan. Márpedig a brit közegészségügy ennyit fizet egy-egy helyettesítő orvosnak, ha igazán nagy a szükség rá. Nem csoda, hogy áll a bál, mert a brit adófizetőknek 2,6 milliárd fontjába került csak tavaly a helyettesítés. A brit egészségügy immár évek…..
Borneó&Celebek 2015.02.08 17:10:20
@the.man: Igen, én értem. A címre utaltam az előbb. A 16 óra nálam kétnapi munka. Ha meg egyben 16 óra, az a két munkanapnál is több terhelés.
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez a nyár volt az első, amikor Budapesten tekergőzve már egyáltalán nem irigykedtem más európai városok előrehaladott kerékpáros kultúrájára. Az alábbi – Budapesten készült! – fotók is bizonyítják, hogy felzárkóztunk. Örüljetek velünk, és küldjetek ti is érdekes…..
pinokkiózásEgyre bosszantóbban terjed az országban a pinokkiózás. mennek az emberek az utcán, összekacsintanak -és az orruk előtt az ujjaikkal kosárkát formázva húznak egy félmétereset és fölnevetnek.  A fahumor királya, az ötlettelen, beszédképtelen ragyigagyi showman,…..
Kedves Magor,Pénteken voltál szíves lenyilatkozni, hogy Réthelyi Miklós fia is letétbe helyezte a felmondását a kétezerötszáz-akárhány kollégával együtt.Függetlenül a nyilatkozatod igazságtartalmától - bár magam részéről kétlem, hogy beadta volna - szerintem otrombaság…..
Borneó&Celebek 2011.12.22 11:18:19
@doktrina: @maminti...: Mondjuk, ha valaki politikus lesz, akkor számolnia kell a nehézségekkel. A miniszter meg szolgál, tehát akár még elvárásaink is lehetnek. Sajnos már nagyon régen olvastam a Funkcionális Anatómiát, a bérpapíromat viszont nincs egy hónapja. Jó lenne, ha az életpályám lefutását is megnyugtatóan szépen elmagyarázná a kedves Miniszter Úr.
Évek óta már csak a kirakat van rendben, miközben a betegek egyre nehezebben jutnak ellátáshoz, az egészségügyi dolgozók pedig egyre elkeseredettebbek a túlterhelés és a napi megélhetési gondok miatt. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a magyar ellátórendszer azon…..
- Itt álljunk le. Gyújthattok három gyertyát - szól anya, és kezünkbe nyom fejenként három kis mécsest.- Ő kicsoda volt? - kérdezem. Elmagyarázza.Megfogja kezünket, tovább megyünk. Megint megállunk. Most gyújtunk mindhárman egyet. Réz szárnyát lebegtető angyalt keresünk, nem…..
Akvarium install címmel tartanak kiállítást a XIII. kerületi Kika lakberendezési áruházban. Gyönyörű, egzotikus halakat lehet megcsodálni, viszont az egyik akvárium könnyen lehet, hogy bűncselekményt valósít meg. A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és…..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
Borneó&Celebek 2011.08.20 11:24:28
@szakáll: de azt még én is tudom, hogy valami van a német himnusszal, hogy most már más a szövege.
Ezt zsigerből kéne tudnunk, ha már vb-t rendezünk. Több száz éves kapcsolatunk van a németekkel történelmileg is, mégsem Chile vagyunk!
Futóblog North Pole maraton 2011.03.02 12:51:00
A North Pole Marathon a világ legészakibb pontján, az Északi-sarkon futott maraton, extrém körülmények közt, jégtáblán, -15 és -40 fok között. Az első ilyen maratont 2002-ben futotta (akkor még egyedül) egy ír fickó, bizonyos Richard Donovan, aztán 2003-ban az első versenyen 10…..
Subba Mad Max 2011.07.15 09:21:00
Betűt se értek, mindegy is, hogy miért, de hatalmas utcai verekedés.   Грани-ТВ: Драка на Молодежной улице..
Borneó&Celebek 2011.07.15 18:29:25
Remek apropója ennek a posztnak, hogy a Facebook-on úgyis rajzfilmfigura-hét van, hiszen rámutathatunk arra, hogy mesehőseink valóban köztünk élnek: többek között a parlamenti közvetítésekben, a híradókban is nap mint nap viszontlátjuk holmiféle politikusoknak álcázva. A jó…..
Borneó&Celebek 2010.11.17 18:13:45
Mandiner blog Aprótörténelem 2010.10.21 11:31:00
  Ennél mikróbb történelem nem létezik: a Hozott Szalonnával honlap Gáti István gyűjtőszenvedélyének köszönhető, az úriember az elmúlt száz év apróhirdetéseiből állított össze egy szubjektív válogatást. Az ügyes, jól kigondolt szelektálás eredményeként ezeken a…..
Soron következő értekezésem tárgya egy olyan STÁR, aki vélhetőleg még élőben látott triceratopsot. (Első gondolata pedig aligha lehetett más, mint hogy mennyi fokhagymával turbózná fel az őslényből készült májashurkát.) Nos, igen, Kadlott Karcsi már akkoriban a…..
Újfent egy olyan STÁRduót üdvözölhetünk, mely könyörög egy tudományos értekezésért. Példának okáért egy doktori disszertációért, mely a színpadi imidzsválasztást hivatott párhuzamba vonni a gyermekkori fejsérülésekkel. A Két Zsivány már csupán azért is speciális…..
A mulatós zene Pikachuja, Kaczor Feri nemrégiben egy provokatív rurál-erotikus videóklippel rukkolt elő. Ez máris megmagyarázza, miért vélték felfedezni többen az álbajszos Jonas Akerlundot a rinyabesenyői Göthös Murmuc presszó környékén ólálkodni. Hogy nem mindennapi…..
A túszok egy bűnöző utolsó mentsvárai lehetnek, általában nem akar túszokat ejteni ,de ha a rendőrök gyorsak akkor ott ragadnak a bankban vagy épületben és elkezdődik a túszdráma. Az mindig úgy kezdődik, hogy hiába van kb. hetven biztonsági őr a bankban azokat két perc alatt…..
 A bírósági tárgyalások mindig egy film drámai tetőpontjai, itt zárul le valami vagy kezdődik el. Az évek során ez a jelenet is szinte pontról-pontra egy sémát követ, igazából csak attól függ, hogy szimplán egy filmjelenet vagy ilyen ügyvédes-bíróságos film.A bíró az…..
Számtalanszor elgondolkodtam, miként lehetne méltó válaszcsapást adni hasonló muzikális töltetű tömegpusztító fegyverekre: ha magam mellé vennék két üzbég cirkuszi törpét, és fagyasztónak öltözve Frigolettó fedőnéven áriáznánk a Budapest TV…..
Borneó&Celebek 2010.03.05 16:53:54
Subba A hét képregénye: Putin 2010.03.02 11:00:00
                      / Emlékszel az oldalra?Igen, elmentettem a bookmarkba /..
Borneó&Celebek 2010.03.03 00:52:43
"A csúcsra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni" - írja rommá frissített honlapján a Fásy Mulató állandó fellépője, akit Fásy Ádám jóvoltából tán Szász Marcinál is gyakrabban aposztrofáltak már az ifjú teheccség jelzővel. Kaczor Ferihez…..
Borneó&Celebek 2010.03.01 21:46:14
Kaczor művész úr a mulatós zene Hakapeszi Makija. Ha meglátjuk a képernyőn, pár pillanatig önkéntelenül is képesek vagyunk azt hinni, hogy hétfőnként még mindig szünetel a tévéadás, ám ennek ellenére képtelenség nem szeretni őt. Beláthatatlan következményekkel…..
Borneó&Celebek 2010.03.01 21:33:35
ezt ezt ezt:
mulatós Stan és Pan
www.youtube.com/watch?v=TwnCDHsajh8&feature=related

Kaczor Ferit szeretjük: én éhes leszek a zenéjétől: marhapörkölt uborekasalátával jól esik hozzá :)