Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merennis

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Biztosan sokat hallottatok már olyasmikről, hogy a világ energiákból áll és tulajdonképpen az egész lét egy összekötött rendszernek feleltethető meg. Sok film, könyv foglalkozik ezzel a kérdéssel, vegyük csak példának a mostanság oly felkapott Avatar-t. Vajon…..
                                Sokan kérdezték már tőlem, milyen az ede-i főiskola, hogy folyik az oktatás, és mindenekelőtt milyen annak minősége, természetesen összehasonlítva a hazaival. Azt hiszem,…..
  Reklámok. Sokak ettől a szótól dühbe gurulnak, másoknak közömbös, egyeseknek pedig a megélhetését jelentik. Léteznek olyanok is- elvétve-, akik szenvedélyesen érdeklődnek irántuk. Igazából minden életében jelen vannak, még ha ennek nem is vagyunk…..
  Csodás díszlet tárult vasárnap este a nézők szeme elé. A megemlítendő díszlettervező, kinek nevéhez fűződik a minimalista, mégis sokatmondó és változatos díszlet, nem más, mint Csanádi Judit, a Képzőművészeti Egyetem professzor aszonya. Remek ötletnek bizonyult…..
A következő górcső alá vett darab elég nagy port kevert Európa-szerte. Ha én lennék az EU elnöke; nemtől függetlenül, bármely 18 éven felüli számára kötelezővé tenném a megtekintését. A 14 évesek számára is rendkívül hasznosnak tartanám, akik még éppen most…..
 Rovatomban különböző darabokat fogok bemutatni, kritizálni, s ha úgy tetszik, reklámozni is.Egy színházjegy 1000-3000 között mozog a pesti színházakban átlagosan, ami nem kerül többe, mint egy kisebbfajta esti összeröffenés a Csendesben például. Néha-néha tehát…..
Milyen érdekes, hogy szinte ösztönözve vagyunk, mi egyetemisták, hogy hagyjuk ott a ZH- anyag utolsó átnézését és helyette rrrucccccannnjunkkkk ki valamerre! Először is, ott van az ösztöndíj, amelyből futja azért egy-két sörözésre, jó esetben felezésre is. Most komolyan: Van…..
 Vaskapu nyikorog, faajtó nyílik, s a ködből ha nem is köpenyes, de legalábbis télikabátos alakok sziluettjei bontakoznak ki a baljós utcán, hogy elérjék céljukat, a meleg arénát, mely küzdelmük székhelyéül vállalkozott a szentkirályi utcában. Nem mondhatni, hogy…..