Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazug fidesznyik (törölt)

0 bejegyzést írt és 1167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Széles Gábor bevetette a Csubakka védelmet az Origó ellen. "Perelünk, Lalikám, perelünk"? 'Sztán egészen pontosan mit és miért is? Mert a váratlan csillagsokasodásra a beperellekteköcsög nem magyarázat.  Azért borzasztó lehet ez szegény oligarchának. Az Index cikkéből…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.17 09:59:06
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " A pusztító (világ)háború után szervezz egy nagy "békekonferenciát", ahol oszd fel újra a világot a nemzetközi pénzkartelljének politikai elképzelései és pénzügyi érdekei szerint. "

Milyen másképpen alakult volna a világ, ha a magyarok, miután területet raboltak Európában, ők lettek volna a Rotschildok is. Most minden hungarista köcsög a bankok ellen lázadókat szídná.
:)
Proszektúra A gyűlölet a pálya? 2013.11.16 20:19:46
Az MLSZ helyeselhető propaganda-hadjáratának jelszava mostanában: a gyűlölet nem pálya. Jó lenne ezt a szlogent az életünk más területeire is kiterjeszteni. Például a közéletünkre. Mert mint tudjuk, élvonalbeli politikusaink egyik jellemzője éppen az, hogy annyira utálják…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.17 09:44:21
@Vidéki: " aki a politikai hatalom megszerzése és megtartása érdekében minden alantas eszközt bevethetőnek tartott"

Hazudsz, ejtenéd teherbe a sarkon ácsorgó anyádat.

"a rendőrök kockázatmentesen randalírozhattak"

Féreg. Nálam a 3H kategóriában vagy: hazug, hazaáruló hulladék.
Nem értem, hogy apádat miért nem herélték ki.
1000 leütés Orbán radikalizmusa 2013.11.15 09:44:48
Orbán Viktor 1990 óta négy országgyűlési választást veszített el, e mérce szerint messze a legtöbbet bukott, legkudarcosabb politikus az országban. A 23 év alatt egy valamire fűzhető fel a politikai pályája: ez a radikalizmus. Ennek révén térhetett vissza akkor is, amikor már…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.15 16:33:55
@Robiekin: "Nem hiszek a demokráciában kellene már egy jó diktátor"

Anyád.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.15 16:43:22
@MACISAJT: " ugyanazok a figurák szeretnének visszatérni a hatalomba, akiket akkor és úgy elzavart a nép"

Először is, a kurva anyád, troll.
Másodszor: nem a te bandádnak kell, hogy megfeleljen bárki a másik oldalon, különben még rászavaznál, gennyláda.
Harmadszor: ha elolvastad volna az írást, akkor arra is mondhatnál valamit, hogy miért ugyanaz a szektavezér seggét nyaljátok 23 éve, mint ostoba bolsevik majmok, Kádár hülye népe. Retardáltak vagytok?
Negyedszer: a nép mindig azt kapja, amit választ (és meg is érdemli).
Egyél tehénszart.
Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítani gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat  - mondta Orbán Viktor október 23-án egy katonai sorfal előtt, az állami ünnepségnek csúfolt pártnaggyűlésen a CBA önkénteseknek abban a beszédében, amelyben…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.13 19:06:19
@ephart: "judeobolsik a magyarokra többször támadtak már fegyverrel"

A részegség utáni hányásom az, amihez hasonlítani tudlak. Tetves náci hazaáruló.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.11.13 19:11:09
@Ben Franklin: @Blogger Géza: Gejza, ma is más kúrja a nődet (barátodat), hogy megint itt cibálod a liberálisok farkát?
Hűséges Olvasóink számára nem ismeretlen az a cikksorozatunk, amelyben igyekszünk sorra venni mindazt, amit a kormány „védőszárnyai alá vett” az elmúlt három és fél évben. Eddig három alkalommal kíséreltük meg összegyűjteni mindazt, amit ezidáig államosítottak. A tempó…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.31 18:05:36
@svega: "az államosítás mint szervezeti forma egyszer már megbukott a föld 99%-án, mint szocializmus"

De csak azért, mert azokat nem Orbán Viktor csinálta. Majd most lesz a tuti. Lenin elvtárs mit nem adott volna egy ilyen tanítványért...
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.31 18:11:10
@J.László: "Drága felmenőim emlegetésétől ezúttal eltekintek, ha megengeded."

Részvétem a drága felmenőidnek, hogy csak ennyire futotta.

"a ciprusi csőd közepette Ciprus kormánya hozhat bármiféle döntést?"

Szerinted? Tényleg nem látod, hogy fasz vagy?
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.31 18:52:23
@Lucky Larry Silverstein: @J.László:

Gejza, te hazaáruló orbán-troll, ma este sincs jobb dolgod, mint a liberálisok farkát markolászni? Hülye vagy?
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.30 18:19:21
@Szúnyog: "A láncszavazás is szoci találmány, 200-ben kezdték. "
Tegyük fel, hogy nem hazudsz, és így van. Helyesnek tartod?
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.30 18:54:50
@pedes75: A demokratikus progresszió, ha már ebben a szokatlan formában használod, egy fogalom, nem személyiség. Ugye mondtam, hogy hülye vagy. Persze, értem én, hogy valami videó alapján szeretnéd elérni nálam, hogy ítéljem el a baloldal valamelyik pártját, vagy en bloc az egészet.
A kedvedért, ha korábban még nem olvastál engem, Zsóti egy fasz, a pártja meg jelenleg Mekkmesterházy tákolmánya, ami elég jól hajaz a most hatalmon levő bolsevik pártra. Nyilván annyi is a támogatásuk, most így választások előtt. Szóval, most fizetik meg az árát annak, hogy anno eladták Fletót harminc ezüstpénzért. Ezt így bármilyen videó nélkül is elmondtam volna neked...
Ami a videót illeti, első ránézésre egy megjátszott szar volt. Gavra nem ostoba ember, nyilván megzsarolták valamivel, különben egy ilyen "anyagot" három másodpercnél tovább nem nézne meg. Ez csak egy ürügy volt az eltávolítására, mint tudjuk, neki köszönhetjük Skicc Pali lebuktatását. Mint tudjuk, a fiúk nem felejtenek, hát megoldották. Összevagdostak egy filmet, hogy tűnjön úgy, mintha a maszop csináltatta volna, vagy akárki a baloldalon, mert a bajai csalásra valamivel elő kellett rukkolni. Pénz nem akadály, most megtehetik, hogy az ellopott milliárdokból bárkit megvesznek kilóra. Na, ez így kielégít?
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.30 19:07:56
@pedes75: "Jól értettem a valóság általad látott síkját?"
Vág az eszed, mint a borotva.
Előre kell, hogy bocsássam, hogy (i) ez tényleg egy zárt levél, úgyhogy más el ne merje olvasni, senki mást nem érint!:) (ii) Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes. (iii) Továbbá nem utálom sem az MSZP-t, sem az E14-et,…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.28 18:21:29
@♔bаtyu♔: "Ettől miért nyilas?"

Azért, hogy meg tudd kérdezni, hülye gyerek.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.28 18:33:46
@H82H: "sz@rrá lövetni egy tömeget amelyben randalírozók és egyszerű tüntetők, járókelők vannak jelen vegyesen"

Ez egy kicsit izzadság szagú, nem érzed? Járókelők a tüntetésen? Én is járókelő vagyok, te okos, mégsem sikerült egyszer sem tüntetésre mennem. Ha meg huligánokat látok randalírozni, a közvagyont szétverni, akkor messze elkerülöm azt a helyet, hogy ne akadályozzam a rendőrök munkáját, de főleg hogy ne keveredjek a csürhe közé. Annyira nincs igazatok, hogy évek óta ezt nyomjátok, hátha sikerül szentté avatnotok a bünözőket (mert állásokat már adott nekik Kubatov elvtárs). Igaz, néhány korrupt áljogász megmásított néhány bírói ítéletet, de ha addig fel nem fordulnak, még el lehet őket majd számoltatni, mint bünöző jogászokat, akik a jelenegi bolsevik hatalomnak dolgoztak.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.28 18:37:23
@putris72: " Ennek a jobboldalnak semmi köze nincs ahhoz amiről te beszélsz!!"

Persze, álmodj csak, de jobb lenne, ha szembe néznél a múlttal, még ha fáj is.
Kevesen vették komolyan azokat a kijelentéseket, amelyek szerint a magyar unortodox intézkedések követőkre találnak majd Európában. Az ábra szerint azonban erőteljes magyarosodásnak indult a kontinens. A nyugdíjak államosítása szinte már klasszikusnak számít, most pedig a…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.26 13:26:03
@Booksi: "Orbán veszélyes ember."

Igen, önmagára és a nemzetre nézve. Jól látod.

"Olyan valamit indíthat el amitől tényleg tartanak valahol."

A marxizmust? Nem hiába mászkál Ázsiában. Csak hogy nem fog sikerülni.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.26 13:31:36
@Kalmár: "Dolgozok, gyereket nevelek!"

Hazudsz. Aki itt trollkodik állandóan, annak nincs ideje dolgozni. Gyereket meg úgy nevelsz, hogy esetleg más csinálta neked. Akár még én is, bár abban a pózban a nőd nem eshet teherbe.

"Többet keresek."
Nyilván... a fizetett troll jól keres, különben nem szopná itt egész nap a libsik farkát.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.26 13:37:54
@pedes75: "kedvenc elvtársaid"

Bekaphatod,mert nem vagyok semmilyen pártnak a tagja vagy rajongója. Csupán nem szeretem a bolsevik bandákat, színezettől függetlenül.

"annyira belehergelték magukat abba, hogy minden rossz, amit a jobbközép kormány csinál"

Ha ez a jelenlegi neked jobbközép kormány, akkor ostoba vagy, mert fogalmad sincs a politikáról. Másrészt meg, és ezt annyiszor kértem már tőletek, orbánista hívőktől, meséljétek már el, hogy ez a nép mit köszönhet az úgynevezett nemzeti jobboldalnak. Nem kell visszamenni a történelemben, csak úgy száz évnyit. De legyen akár 25... Azt hiszem, te is feladod.
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24 19:53:58
@Kalmár: A bolsevik pártod 3 évi rablásáról mesélj, amúgy is erre vagy érzékeny (ha már erre a blogra jöttél a libsik farkát benyelni). Szóval, mi van mutyikkal? Miért lopjátok a magyar földet? Miért loptok százmilliárdokat? Hallgatlak, Orbán-troll...
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24 19:56:04
@Kalmár: "Na most majom vagy ganéj?" Mindkettő.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.24 20:05:26
@Kalmár: Valahogy nem akarsz reagálni az elmúlt három évre. Gyáva szar alak vagy, de főleg hiteltelen. Fizetett troll és nemzeti bolsevik. Ilyenek vagytok mind. Inkább szavazok egy döglött lóra, mint a tolvaj kormányodra, hiába vered itt magad a többi genetikai hulladékkal együtt.
Korábban már több alkalommal foglalkoztunk a szegénység magyarországi alakulásával. A gyermekszegénységről szóló blogunkban már jeleztük, hogy a kormányzat által korábban hangoztatott cél, az alulról nyitott, széles középosztály helyett polarizációt figyelhetünk…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.18 22:17:38
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:"Gyurcsány-Libajnai álmokfutása idején persze SOKKAL rosszabb volt a helyzet. 2010 áprilisára épp hogy nem csödölt be Magyarország, szarabb állapotban volt az ország gazdaságilag mint most Görögország!!"

Hazudsz, szarházi. Tudod mennyi volt akkor a forint és mennyibe került a benzin, okádék?

@Kim Jong Un: "Fergek!"

Teherbe ejthetnéd anyádat, hogy a vezírednek több szavazója legyen. Megütné az átlagot.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.18 22:23:04
@Zakk: "Ami azt jelenti hogy az a "jelentős, brutális elszegényedés" ahogy a baloldal és annak sajtója szeretné láttatni egész egyszerűen nem igaz."

Na akkor menj el szépen Borsodba, és meséld el az ott élőknek, hogy ez nem igaz.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.18 22:27:02
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "már előfordulnak jó hírek is"
Már saját magadnak is tolod a propagandát, te fasz? Azt nem fogják kifizetni neked, te ostoba. Ne csalj!
A Hungária körút járdáján futó bicikliutat kerékpáros főútként kezeli a főváros, és talán annak is fog kinézni, ha átalakítják, és megpróbálják a bicikliseket az eddigieknél jobban elkülöníteni a gyalogosoktól. A BKK megbízásából korszerűsítik a külső körút…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.15 18:04:07
@OkoskaTo:rp: "gyalogos csordák"

Erre mit lehet mondani: kerekes cigányok...

"a kanyarodó autósok sem zavartatják magukat túlzottan"

A kanyarodó autóst el szoktam engedni, ha bringával vagyok, illetve messziről lassítok. Egyrészt, mert több tonnás vasnak nem akarok nekimenni, másrészt meg elsősorban autós vagyok. Nem utolsó sorban pedig magánszorgalomból probálok javítani a kresz hibáin, illetve az azt modosító terroristák dilettantizmusán.

@♔bаtyu♔:

Sejtettem, hogy bringás vagy, droid. Ez a legrosszabb: a kerekes Orbán-troll...
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.14 19:08:03
@leponex: "Maga a Világbank is belátta, hogy az államadósságból finanszírozott magánnyugdíj rendszer tarthatatlan."

Hazudsz. Mondtam már az előbb is.

"De ennek a 25% MAJDANI nyugdíjnak a fedezetét MOST kellett az államnak HITELBŐL átutalnia e derék alapkezelgetőkhöz - a virtuális pénztárakon keresztül."

Hazudsz. Ha nem, akkor linkeld be, hogy ki, mikor, mennyit és kitől vett fel a manyupok pénzelésére. Nehogy összetéveszd az egész állami kötségvetéssel, homi...

"A hitel kamatainak törlesztését pedig minden állampolgár viselheti, esetleges előnyeit meg csak a manyup-tag."

Hazudsz. Az állami nyugdíjrendszerbe is a manyuposok adták a pénzt, azért nem omlott össze. Tudsz még valakit rajtuk kívül, aki oda fizetett be (minimálbérből)? Marha.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.14 19:40:49
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Jól mondtam én, hogy hazaáruló vagy. Mi közöm nekem a Világbankhoz? Hát neked? Tudja a nemzeti bolsevik vezíred, hogy túlórába ezt a marhaságot nyomod? Nem tudtad, hogy mi más, úgynevezett unortodox gazdaságpolitikát folytatunk? Már a szoclib kormányok is ezt csinálták, amikor nem vették figyelembe azt a szart, amit idelinkeltél.
Szóval, akkor most igaza van a Világbanknak, holnap meg hazudik? Vagy minden azon múlik, hogy a főtitkár elvtárs mit álmodik meg nektek?
A Telegraph-beli Orbán-interjúról az MTI / hetivalasz.hu / telegraph.co.uk alapján. „Ahogy öregszem, hajlamosabb vagyok szkeptikusabb lenni. Az értékeket fontosabbnak tartom, mint a pénzt." Jelentése: eddig többre becsültem a pénzt az értékeknél (bármit jelentsenek is ezek), de…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.13 10:49:10
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.13 10:51:29
@♔bаtyu♔: "Ne kínlódj haver, szánalmas."

Az volt a szánalmas, amikor teherbe verték anyukádat.
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.13 10:38:31
@Május 40.: "Azt mikor fedezitek fel, hogy a fiatal Orbán Viktor is statisztált egy filmben?"

Hülye. Statisztának is csak az mehet, akiben van legalább egy kis tehetség és esztétikailag is megfelel.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.13 10:43:10
@♔bаtyu♔: " tény, hogy bárgyúságban az a film sem semmi, az amerikaiak egy kommunista propagandafilm ötletét lopták el"

Felébredtél, Gejza? Szerintem a legbárgyúbb képet apád vágta, amikor rájött, hogy teherbe ejtette anyádat.
PRINTSCREEN - Nem nagyon tudunk mit hozzátenni a magyar Twitter urának (vagy a Twitter magyar urának?) a magyar válogatott Hollandiától elszenvedett 8-1-es vereségére adott reakciójához, mert úgy tökéletes, ahogy van:     Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most csak sima…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.13 08:24:28
@grani: " Ez pont olyan, mintha kiderülne, hogy az ország 9O% analfabéta és egy ilyen műveletlen országba ne építsünk iskolákat."

Nagyon rossz a hasonlatod, igaz, én még nem találkoztam olyan orbánistával, aki jó hasonlatokat tudott volna produkálni. Az oktatás pénzelése állami feladat, nem csak nálunk. A futball pénzelése pedig nem, sehol (csak a bolsevik államokban). Ha nem értetted, olvasd el újra.

"MO-ban azért nem megy a foci, mert nincs elég pénz benne."

Ezt is rosszul látod. Nálunk azért nem megy a foci, mert nem értenek hozzá, és nincsenek jó játékosaink. Nyilván te sem érted ezt a játékot, mert akkor nem írnál marhaságokat.

"Európában a foci az presztízskérdés."

Ebben is tévedsz: csak a főnöködnek az.
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.12 21:19:18
@monddazigazatmar: "Nézd meg, hogy mekkora team dolgozik egy csapat mellett."

Szánalmas a vergődésed. A team mérete egy csapat mellett egyenesen arányos a nézők számával, ha érted. Nincs foci, nincs néző. Ha nincs néző, nincs pénz sem. Akkor ki fizesse a team-et, az állam? Kapitalizmusban nyilván nem. De ha mégis, miután az én adóforintjaimról van szó, és miután már sokan megkérdezték ugyanezt: mi a búbánatos faszért költenénk olyan játékosokra, akik húsz éve nem tudnak levenni egy labdát, nem hogy pontosan beadni a kapu elé? Meg hogy melyik mezben játszik a saját csapatom... Ezeket az alapokat már én is a grundon tanultam meg,te ökör.
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.10 20:49:49
@hopptarisznya: "azért jön ide annyi külföldi, és érzi jól magát, igaz?"

Ostoba vagy. Kevered a szezont a fazonnal (farkammal). Amikor külföldre megyek, én is jól érzem magam (távol vagyok a hozzád hasonló honfitársaimtól). Csak hogy én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy mit mondanak rólunk. Ha nem érted a szöveget, szívesen lerajzolom neked.
Azért nagyon jó nekünk mióta a Fidesz kétharmaddal kormányoz, mert mindig előre tudjuk, hogy meg fognak támadni minket. És nekünk, Fidesz kormánynak azért jó, hogy mindent előre tudunk, mert így konzervszámra tudjuk előregyártani a különböző címkékkel ellátott…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.10.10 19:13:42
@Vu, de ja vu: " jól gondolom?"

Igen.

@zobod:"A briteknek pont annyira tetszik a politikai integráció, mint nekünk, magyaroknak."

Mióta mersz a magyarok nevében nyilatkozni, te orrváladék? Ki hatalmazott fel erre, kis orbán bolsi?
Nem értem, hogy tudták teherbe verni anyádat, amikor 20 évvel ezelőtt már bőven kapható volt a koton?
Összefoglalták a kormány számára az évtized hátralévő időszakára vonatkozó ajánlásaikat a kerékpáros szervezetek. A végeredményt, a Nemzeti Kerékpáros Koncepciót kedden át is adták Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkárának. A…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.09.17 18:01:20
@ex-dr. vuk: "OEP kiadasai jelentosen csokkennek azzal, hogy nem kell emberek betegsegere kolteni."

Vagy ha nem kellene sok éven keresztül ingyen ellátni az indiánokat.

"A cikk egyebkent nem is sorol fel mindent, csak peldakat."

Akkor ezek szerint a példának okáért kommenteltél ide elsőnek. Észkombájn.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.09.18 00:19:24
@ex-dr. vuk: "mar reg felnottem"

Minden kölyök ezt mondja. Felnőtt ember ékezettel ír, főleg ha nem szarja le az anyanyelvét. Csak nem te vagy az, Gergo? Baálltál bringás trollnak? Pedig az ékezet nélküli írás már önmagában is gáz, a műveletlenség és a szabadosság egyvelege.
Nincs az a felhőtlen boldogságban pancsolás a Nemzeti Trafikbirodalomban. Nem elég, hogy a nagy lazaságban elérte őket a bezárás cunami, most még ez is: a Kúria döntése szerint lehet népszavazni a haszonkulcsukról. Azt meg ugye tudjuk mit jelent, ha a magyarnak bárki fölteszi a…..
hazug fidesznyik (törölt) 2013.09.14 17:30:39
@prolee: "Gyűlölöm az EU korrupt, hazug, áldemokratikus, kettős mércés, hozzáértés nélkül maszatoló, semmit megoldani nem képes, köldöknéző politikai hullatemetőjét."

Na jól beoltottak téged is. Számodra a felcsúti cigány maffiózó a legjobb választás, szerintem...
Hánynom kell a sok EU-ellenes retardált majomtól, aki nem képes felfogni, hogy az EU nélkül ezer évvel ezelőtt sem lettünk volna sehol.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.09.14 17:33:45
@szabodenesnk: "egy normális országban a kormány belebukott volna a trafikmutyiba"

Hagyni kell a népet, hogy szopja tövig a kétharmadot, amit ezeknek a tolvajoknak adott. Még négy évig.
hazug fidesznyik (törölt) 2013.09.14 19:30:07
@Penivaldes: Volt itt már akkor is egy európai közösség és civilizáció, amely sajnálatos módon befogadta a barbár magyar hordákból összebarkácsolt, instant keresztény államot. Nyilván Szent István sem a kerítésről akasztotta le a koronáját, hanem a pápa küldte neki az akkori lovas gls futárral, aki amolyan Barroso volt abban az időben. Végül is az a közösség akkor is úgy volt jó, ahogy volt, amíg egy kis hiba bele nem csúszott: a magyarok. Ezer év távlatában meg hasonló szarba léptek bele, és rettenetesen büdös...