Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showeyes

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
showeyes 2020.12.24 16:07:31
@Shitting Bull: Kurva anyád!
Francisco Pizarro a földre rogyott. „Jézus!” – kiáltotta, majd ujjával egy keresztet rajzolt a vérével áztatott padlóra. Lehajtotta a fejét, hogy megcsókolja, ám ekkor egy utolsó kardcsapás véget vetett életének. Gyilkosai az utcára rohantak, és véres kardjukat a magasba…..
showeyes 2019.05.22 09:32:26
Blogadó Orbán a kettősügynök 2018.09.11 19:01:27
Egy nappal a szavazás előtt, az Európai Parlament mai plenáris ülésén megvitatták a Sargentini jelentést. A Sargentini jelentésről röviden:Judith Sargentini jelentése Magyarország jogállamiságának meglétét kérdőjelezi meg, ezt 12 pontban fejti ki. A legvégén azt javasolja, hogy vessék be az EU…..
showeyes 2018.09.12 20:54:43
@Látens Inszinuáció: A "strasbourgi" és a "budapesti" szavakat kell kis betűvel írni, te rühes tahó.
showeyes 2018.09.13 22:53:40
@Látens Inszinuáció: Kérdezd meg valakitől! Látod , magadat égeted, te tahó! A "strasbourgi " szó bizony i betűvel képzett melléknév! Ilyen idióta minden komcsi, mint te!
Nemrég a kormányközeli média egy teljesen névtelen szélsőjobbos trashblogról átvéve, és azt a fősodorba emelve (nem először teszik ezt) kiált vallásüldözést egy sztorival, mely szerint közelebbről nem ismert debreceni LMBT-aktivisták Biblia-égetésre buzdítanak matricáikon annak homofób tartalma…..
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
Különösen nem ötből négy. Az a négy, amelyiket Nigéria lakosainak AIDS-es 80 %-a megerőszakolt. És most persze AIDS-esek lettek, de minimum HIV fertőzöttek. Ezt mind ifjabb Lomnici Zoltántól tudtam meg, aki alkotmányjogászhoz illő elfogulatlan szakértelmével világosította meg az elmém. Talán…..
Ülsz a konyhában csipás szemmel, és várod, hogy a kotyogósban lefőjön az Omnia, de nem az a szar fekete zacskós, hanem a klasszik ezüstös, közben meg a telefonodon nézed, mit hazudnak már megint. És Breaking: felvételek érkeztek a tegnapi emberrablásról, megvannak az elkövetők. Ráklikkolsz - Vanja…..
- Röpke 30 év alatt hozhatják be lemaradásukat a keleti tagok a nyugati államokhoz képest - Kelet-Európa kisebbségi érzéseket táplál a Nyugattal szemben, de ezt egyes politikusok meglovagolják - Az Auróra kivívta a hatalom ellenszenvét, így nem maradhat ..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
showeyes 2016.10.11 12:31:11
@Attilajukkaja: Ja, tehát az RTL orbitális hibájából neked az következik, hogy Orbán zakkant. Ilyenek a balf@sz balosok. Ezért tart itt a maszop és a déká.
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
showeyes 2016.09.23 09:36:07
@exterminador: Valamennyire igazad van. És ugyanígy emeli fel imre Kertészt a baloldal.
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
A Chuck és a Heroes Reborn (egyik) főszereplője most, hogy a túl fehér Oscar-gála miatt általános hőbörgés van Hollywoodban és már a melegek is közölték, hogy őket is elnyomják, szóval pont ebben a pillanatban jött elő azzal a vicces történettel, hogy ő  túl zsidó pár…..
A magyar megszálló alakulatok Szovjetunióbeli tevékenységének történeti feldolgozása nagy lendületet kapott az utóbbi években. Mind a szakma, mind a közvélemény hevesen reagált a Krausz Tamás és Varga Éva Mária által szerkesztett dokumentumkötetre, melyben eddig nem publikált szovjet forrásokat…..
showeyes 2016.01.16 13:37:48
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: A kommunizmus és a partizánság inkább a zsidókhoz köthető, mint a ruszkikhoz.
A Szovjetunió elleni német támadást követően számos tömeges lincselésnek, nyilvános megszégyenítésnek és mészárlásnak volt a helyszíne az egykor Lengyelországhoz tartozó, ma nyugat-ukrajnai terület. A Vörös Hadsereg visszavonulása-menekülése, az NKVD-s csapatok kivonása illetve a német megszállók…..
showeyes 2016.01.14 08:01:09
   Tegnap a salzburgi egyetem posztumusz visszavonta Konrad Lorenz díszdoktori címét.                    Rudolf Werner Georg Hippius 1945-ben halt meg Prágában szovjet fogságban, negyvenéves korában.  Halálának körülményeiről nem találtam semmiféle információt,…..
showeyes 2015.12.20 09:22:53
@Tgr: Igaz.
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
showeyes 2015.11.25 09:10:08
@saks: Helyesen mondod.
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
showeyes 2015.11.19 09:57:39
@miciur: Az Isist tényleg Amerika és a zsidók hozták létre. McCain szenátor hathatós közreműködésével.
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
showeyes 2015.09.28 12:28:53
@György L Baranyai: De igaza van indulatból is!
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
showeyes 2015.09.14 21:31:02
@Amadeus62: Pont elég, ha 2 ISIS harcos van köztük. Ezért nem kell egyet sem beengedni.
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..