Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreia

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
dreia 2022.01.22 16:44:29
@]{udarauszkasz: Igen, hideg van, ezért ki kellene szállni és úgy telefonálni vagy facebookozni. Csak szólok, ha valaki járkál, nem fázik. De úgy tűnik, ez már olyan abszurd egy autósnak, mint régen egy sarki expedícióra menni. Nyáron is lehetne fa alatt hűsölni várakozás közben, de akkor is ki kellene szállni az autóból ugye. Az meg már egy autósnak elképzelhetetlen. Nekem ezekből van elegem, ablakot is alig tudok itthon nyitni, mert szinte mindig áll a parkolóban is egy ilyen mindenki másról megfeledkező bekuckózott autós és ontja a szennyet. Ma is vagy hatszor kellett visszacsukni emiatt. Komolyan nem értem, hogy tudnak amúgy elvileg nem mozgássérült emberek (gyakorlatilag választottan mozgássérültek) ennyire eltunyulni. Sajnálkoznak a kerekesszékeseken például, de közben ők sem mozognak többet, talán csak annyit, hogy lakáson belül még nem kerekeken gurulnak, de amúgy totál punnyadtak, szinte melegházi növények. És a felháborító, hogy a járókelő lesz miattatok tüdőrákos.
dreia 2022.01.23 18:22:26
@Brendel Mátyás a kurva anyád! 2: De egy tahó vagy te! Én nem szoktam a zebrán, de még csak a járdán sem mobilozni. Szánalmasak az ilyen állandó visszajelzés-függők. Igenis el vagytok puhulva autósok, szégyellném magam, ha férfi létemre ilyen kisasszonyos kényeskedő lennék, hogy jaj, csak ki ne kelljen dugnom az orrom a hidegre, meg nehogy már járkálni vagy állni kelljen egy kicsit. Jobb is állandóan ülni az állandó langymelegben, ugye? Mondanám, hogy szégyen a férfi nemre nézve, de már a szégyenérzet is hiányzik nálatok. Meg is látszik ez az életmód az alkatotokon is.
    Mindenekelőtt érdemes tisztázni, a jó befektetés fogalmát. Nagyon sok ingatlanhirdetést olvasok napi szinten és bizton állíthatom, hogy a tulajdonosok által jó befektetésnek hirdetett ingatlanok, csak a legritkább esetben számítanak annak Hogy miképpen lehet jól belőni az árat,arról itt írtam…..
dreia 2019.02.18 17:42:31
@V. Vendetta: Azért nem biztos, hogy élősködés. Egy pesti lakás nagyon drága és a tulajdonos nyilván többért akarja kiadni, mint a banki kamat, mert kockázatot is vállal a bérlővel és költeni is kell arra az ingatlanra. Nem lehet elvárni, hogy idegennek ingyen adja ki valaki. Amúgy meg valami intézkedés kellene, hogy ne érje meg már ingatlanba fektetni, mert piszkosul pusztítjuk a természetet, mindenhol házak épülnek. Egyszerűen nem hiszek a szememnek, hogy mennyi lakópark, sorház, mindenféle épület épül, persze mindenhol a zöldterület terhére. A francnak kell már mindenkinek a sokadig ingatlatan, ilyen sehol a világon nincs, hogy mindenki halmozza az ingatlanokat. Most is, a fiatalok akkor is megkapják a csok-ot meg mindenféle támogatást, ha van már ingatlanjuk.
FRISSÍTÉS! (2018.11.13. 18:00) A nap folyamán lefolytatott több órányi telefonbeszélgetés, és nyilvánosságra került anyagok kapcsán tapasztalható kerületi felháborodás hatására a délutáni Településfejlesztési és Fenntartható Fejlődési Bizottság ülésére az előterjesztő Polgármester képviseletében…..
Érdekes dolog ez a kovászkészítés. Sokan sokféleképpen indítják a kovászukat, a végeredmény pedig jó esetben hasonló: egy fickós, dinamikus kovász. Persze mindegyik módszer kicsit más, ezért fontosnak éreztem, hogy idővel én is leírjam a magamét. És akkor az ember már ugye kicsit el is merül a…..
Június volt, s ujjongtunk: nyaralás! Összecsomagoltunk, és irány a reptér, hiszen repülni hív a magas ég! Viszonylag jól értünk ki, csekkolni nem kellett, mentünk a biztonsági ellenőrzéshez. Ilyenkor mindig eszembe jut Robert Harris Szellemíró című könyvének sokkolóan mély gondolata: "Az utazást…..
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
dreia 2018.08.17 21:27:36
@Zsuzsi25: Milyen ügyvéd az, aki ilyen hülyeséget javasol? Ha nem kötött a hugod az ingatlanossal szerződést, akkor nem fog a bíróság igazat adni neki.
Az albérletben kialakított raktár startup.     Mint ahogy blogunkban bemutattuk egyre több nem fizető bérlő jelent meg a lakáspiacon. Az Orbán Viktor által preferált „bérlő védő” lakástörvény rengeteg bosszúságot és anyagi kárt okoz számos  főleg idős nyugdíjas…..
Környezetemben egyre nagyobb a pánik a dízelautókkal rendelkezők között. Van olyan, aki el akarja adni tökéletes állapotú kocsiját, mert sokat jár külföldre, és attól fél, hogy egy sor városba nem fogják beengedni. A másik a zuhanó dízelautóáraktól parázik, ezért gyorsan megszabadulna tőle (ezzel…..
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) testi-lelki egészségünk megőrzése érdekében legalább 30 perc közepes intenzitású testmozgást javasol hetente 5, vagy 20 perc intenzív testmozgás heti 3 alkalommal. Ugyanakkor melyikünk ne tapasztalná saját bőrén (is), hogy a XXI. század brutál tempója mellett…..
dreia 2017.12.08 12:53:09
@]{udarauszkasz: Pedig milyen jó kint lenni a szabadban, akár esőben, szélben is, unalmas is lenne, ha mindig csak napos, szélmentes idő lenne. Én a nyári 35 fok feletti hőség kivételével bármikor szívesebben lennék kint, mint a szobában, egyedül az autók levegőszennyezése zavar.
November elején írtunk arról, hogy a köztévé képernyőre viszi az ország talán legnépszerűbb internetes kvízjátékát, a Honfoglalót, a Bors pedig péntek reggel arról számolt be, hogy információik szerint Harsányi Levente lesz a tévés vetélkedő műsorvezetője. A Honfoglaló január másodikától…..
Nemrég felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője, akinek a helyére nyilván ezerrel keresik a pótlást, és a Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriellát nézték ki. Azt a Jakupcseket, akitől enyhén szólva nem túl elegánsan váltak meg annak idején a köztévénél. Hadd…..
Milyen fokú az érzelmi intelligenciád és miért lényeges kérdés ez? Ha magas, akkor ez mit jelent és mire jó? Kire mondhatjuk és mikor, hogy ráférne egy kis érzelmi intelligencia fejlesztés?..
Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól Gundel Takács Gábor, - írja a Bors. A Bors mellett a ma megjelenő Story magazin is címlapon hozza a hírt, miszerint a Maradj Talpon! műsorvezetője felmondott. Ők az okot is megjelölik: Gundel Takács szerint nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. A…..
dreia 2017.02.02 15:33:14
@szociál: Nehogy már őt válasszák. Egyrészt alap műveltsége sincs, a Szeretlek Magyarországból kiderül, másrészt meg olyan, mintha állandóan részeg lenne. Nem értem a sztárolását.
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
dreia 2016.10.04 15:17:05
@Spanos: Legtöbb embernek autója van, alig mozog. A boltokban a felvágottas pultok előtt mindig sor van, pedig mindenki tudhatja, hogy a feldolgozott húsárú rákkeltő. Nyilván lenne rákos betegség természetesebb életmódnál is, de nem csoda tényleg, hogy így ennyi van. Állítom, hogy akik itt kérdezgetik, hogy vajon mitől, azok is rendesen tesznek az egészség ellen és valószínűleg autóval járnak. Indok persze van, a gyereket kell vinni. Mintha régen nem lettek volna gyerekek, és mintha a sok különórára járástól egy fikarcnyival is okosabbak lennének a mostaniak, meg egyáltalán, mintha hasznukra válna, hogy pár lépést se kell gyalogolniuk. Most nyáron is nagyon sokszor volt szmog, majdnem riasztási érték közelében, onnan tudom, hogy éreztem délutánonként a füstszagot, és a szmogtérképet megnézve be is igazolódott a sejtés. Ilyenkor még azzal se lehet jönni, hogy a fűtés miatt van, amivel ugye télen szokták indokolni.
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..