Regisztráció Blogot indítok
Adatok
engem gyíkká változtatott

0 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
engem gyíkká változtatott 2013.06.12 20:33:08
Bár a Fidesz képes a leghalkabb kormányzati böffentésről vagy egy szoci félmondatról sajtótájékoztatót összehívni, ahogy az állami MTI is bőségesen tudósít a legkisebb fidesz/kdnp/kormány eseményekről, mégis a Népszava szúrta ki az Egységes Oroszország…..
engem gyíkká változtatott 2013.03.06 22:12:54
"„Európában, bizony, elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni” – mutatott rá Orbán Viktor."

"„Sötét korszakban élünk ma Magyarországon, hiszen napról napra újabb és újabb bizonyítékok kerülnek felszínre. A maffiapolitika korában él ma Magyarország. Ez a tény azt mutatja, hogy még nem sikerült véglegesen visszakapaszkodnunk a nyugati demokráciák világába, a múlt erői újra és újra igyekeznek visszahúzni bennünket” – jelentette ki Orbán Viktor. Hozzáfűzte: mi nem a nyugatiak, hanem magunk miatt akarunk a Nyugathoz tartozni, mert függetlenek és erősek akarunk lenni. Magyarországnak nincs semmi keresnivalója Keleten, mert ott semmilyen babér nem teremne országunknak, csak alárendeltség és kiszolgáltatottság."

"Mostanra kiderült, hogy az új baloldal valójában nem más, mint egy újfajta milliárdos klikk, amely bevezette Magyarországon a maffiapolitikát, amely pillanatnyilag teljesen eluralta a közéletet."

"Hozzáfűzte, hogy az új baloldal három tekintetben mutatta meg az igazi arcát: lerombolta a rendszerváltás erkölcsi fundamentumait, tönkretette a gazdaságot, és elindította a hatalommal való visszaélés politikáját. Egyfajta Zuschlag-modellt építenek ki, amelynek az a lényege, hogy központilag szervezik meg a Magyarország és a magyar polgárok erőforrásainak ellopását. Azokat a pénzforrásokat is maffiamódszerekkel tüntetik el, amit a magyar emberek életszínvonalának emelése, Magyarország történelmi léptékű felzárkózása érdekében küldenek az Unióból."

"„Ezért jutottunk oda, hogy 20 évvel a Lakiteleki Találkozó után az ott elhangzott mondatok tekintélyes része igaz. Magyarország ma szociális válságban tengődik. Lehet, hogy a cél nem az, hogy Magyarországon szociális válságot idézzenek elő, de pontosan tudják, hogy annak a maffiapolitikának a következménye, amit folytatnak, szociális válsághoz vezet. És ez a tény hidegen hagyja őket” – mutatott rá a Fidesz elnöke."

"Mint mondta, a szociális válság nem rövid lejáratú válság, hanem olyan történelmi korszak, amellyel hosszú évtizedekig kell számolnia egy nemzetnek, ha egyszer belesüllyedt. Társadalmi csoportok végzetesen lecsúsznak, összeforraszthatatlanul kettészakad a társadalom, a törvény elgyengül, a feketegazdaság elhatalmasodik, elfogy a közbiztonság és megszűnik a közellátás. Mindezek következtében pedig a legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy tömeges elvándorlás indulhat meg Magyarországról, a legjobb erőink hagynak itt bennünket, és azok, akiknek a munkája tartaná felszínen ezt az országot. Orbán Viktor rámutatott: a szociális válság azt jelenti, hogy Magyarország újra a Kelet felé halad. Az olyan országok felé, mint Oroszország, ahol a legtöbb Rolles Royce-ot adják el, de ahol a szegénytenger a legszélesebb."

"Magyarország ahhoz a Nyugathoz tartozik, ahol a keresztény kultúrára, és a „szabadság-egyenlőség-testvériség” eszméjére épül a demokrácia, nem pedig arra a keleti típusú áldomokráciára, ahol a hatalom önkénye működik, s ha érdekei úgy kíváják, akár erőszakkal is."

Orbán Viktor, 2007.

2007-2010.orbanviktor.hu/hirek_list.php?item=150
engem gyíkká változtatott 2013.03.06 23:40:42
@nu pagagyí: És tudod, mi erre a legfrissebb bizonyíték? Hogy büszkén vállalja, kinevezi az ezoterikus közgazdász-sámánját ismét.
Hisz neki, elismeri, elhiszi az eredményeit.

Itt lett volna az alkalom, hogy szépen csöndben eltüntesse, de nem. Felső polcra teszi.

Értitek? A Nagybeteg nem hazudik, ez a legfélelmetesebb az egészben.
Ő tényleg komolyan gondolja, hogy tündérmeseország van, bődületes siker van és az EU irigykedve figyel minket, megszorítás nem volt, tandíj nincs és így tovább.
Nem hazudik, hanem beteg.
Ma folytatódik a külföldi munkavállalással kapcsolatos tanácsokat, linkeket összegyűjtő sorozat. Legutóbb Ausztriáról írtam, ma csak egy kicsit megyünk távolabb. Németország a válság sújtotta Európában egyike azon kevés kivételeknek, ahol pörög a gazdaság, ennek…..
engem gyíkká változtatott 2013.03.06 13:25:12
@nyuszigonosz: Igen, közben észrevettem.
engem gyíkká változtatott 2013.03.06 13:28:28
@nyuszigonosz: A lakóhely mennyire számít? Melyek a jobb/rosszabb helyek ilyen szempontból?
engem gyíkká változtatott 2013.03.06 13:47:44
@nyuszigonosz: Nem. Különböző tartományokban más adókulcs van, de lehet, hogy tévedek. Nettótól beszélek, nem hó végén maradó pénzről. De mindegy, annyira nem lényeges, és már el fáradtam ettől, valóban egyszerűbb próbálgatnom. :))
Bayer Zsolt cigányozós publicisztikájának hosszú utóélete van. Még január végén 24 civil szervezet arra szólított fel a Magyar Hírlapban hirdető vállalatokat, hogy vonják vissza azokat. Többek között az NFÜ hosszabb választ írt a Kreatívnak amelyben "külön vastagon kiemeli,…..
engem gyíkká változtatott 2013.03.01 21:59:06
@Sparhelt: "Valaki elárulhatná, hogy mi a probléma a lóhússal?"

Szerintem igen, biztosan. :)
A baloldal újra be szeretné vezetni a tandíjat, amivel megakadályoznák, hogy a szegény családok gyermekei a megfelelő tudáshoz jutva boldogulhassanak az életben Kucsák László 2013. február 28...
engem gyíkká változtatott 2013.03.01 10:00:58
Teljesen szürreális, párhuzamos valóság. :)

@melchi zadok: A minap Martonyi külügyminisztert hallgattam, akit valamiért az értelmesebb szektatagok közés soroltam.
Elmondta ő is, micsoda nagy eredmény az, a 2012-es évben megszorítások nélkül (7-800 milliárdos volt?) érték el az az elképesztően jó teljesítményt (recesszió, stb.), ami tényszerűen igazolja most már őket.
Mindezt úgy, hogy szokatlan módon nem a Zenberekkel füzettették meg a nem-megszorítást (ezért nem az), hanem a bankokkal (már fizetem a többletet), telekommunikációval (már sokkal többet fizetek érte), multikkal (mindenhol többet fizetek mindenért), és egyszerűbb, enyhébb adók formájában (több fajta és magasabb adókat fizetek).
És akkor ott van még a rezsicsökkentés, ami segít, hogy befizessem a véletlenszerű hatósági szopatások, büntetések 1-5%-át.
Ja, és Európa irigykedve figyel minket.

És ő egy közismert "normális".

Ez valami kéjgáz lehet a parlament szellőzőrendszerében, abból gondolom ezt, hogy az ellenzéki képviselőkből is nyálcsorgató gyökereket csinál, nem szelektív és nem csak a szekta vezetői kapnak belőle.
engem gyíkká változtatott 2013.03.01 10:02:31
Bizonyítottság hiányában 17 vádlott közül 15-öt felmentett csütörtökön a kaposvári törvényszék katonai tanácsa a bűnszervezetben elkövetett vesztegetés vádja alól, első fokon. Az ügy nem is az év, hanem az évtized botránya.Az úgynevezett tábornokperben az eljárás 2009…..
engem gyíkká változtatott 2013.03.01 09:12:28
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Ne legyen félreértés, eszemben sincs csalókat, tolvajokat védeni. Ha a tábornok-per vádlottai korruptak voltak, akkor a jogtipró ügyészek felelőssége még nagyobb! Hiszen törvénysértő eljárásuk tette lehetővé bűnözők kimenekülését a felelősségre vonás alól."
Akár ezzel a címmel is megjelentethette volna mai cikkét a Magyar Nemzet Online, mely „neve elhallgatását kérő” forrásból úgy értesült, hogy meg vagyunk mentve, az E.Ontól megvásárolt gázüzletág tárolóiban levő párnagáz a fedezete a rezsicsökkentésnek. Tényleg beveszi…..
engem gyíkká változtatott 2013.02.26 19:38:58
@vakapad: jajmár, milyen nemzeti együtműködés-ellenes gondolkodás ez.

hát tavasszal majd kitojja a húsvéti kenguru a párnagázt, a sok kis manó meg visszahordja piros zsákokban. meg a jézuska. párnákban. józsef sír.

a zemberek ebből mit sem vesznek észre, hisz ez nem a zemberekkel lesz megfüzettetve ez sem, nem és nem.
ez nem.
ingyen gáz, manók hozzák. a libsik persze a manókat sem szeretik.
A miniszter tegnap irreálisan magas ponthatárokat húzott meg a 16 diszkriminált szakon. Utánanéztünk a 2011-es pontszámoknak és a bekerülési arányoknak, mivel a miniszter elhangzott ígérete szerint a szakmai érvek nélkül diszkriminált 16 szakon a pontszámok…..
engem gyíkká változtatott 2013.01.23 12:22:05
@Orszag: Neked apu meg a párt kellett a felvételhez, gyökér.

Elleptétek a fórumokat, szektások, mert ez a parancs és kész, nagyon átlátszó és undorító, amit csináltok.

Simán megpróbáltátok megint átverni a diákokat, nem jött be, túl hülyének néztek mindenkit, mivel ti magatok túl hülyék vagytok.
engem gyíkká változtatott 2013.01.23 12:26:53
@Orszag: A párttagságidat gondolom, el fogod felejteni feltölteni, balfasz szektás.
Ma lenne 70 éves Janis Joplin énekes-dalszerző, aki annak ellenére a rockzene talán legmeghatározóbb női előadója, hogy mindössze 27 évet élt, köszönhetően véget nem érő önpusztításának, és a heroin iránti szenvedélyének. Az évforduló alkalmából összeszedtük…..
engem gyíkká változtatott 2013.01.20 00:58:56
@nyanyus: "narkós ÉS piás"

ez aranyos. tart még ez a nézet? mármint hogy ez a két dolog két dolog.
..
engem gyíkká változtatott 2013.01.16 08:06:49
@Frick László Emlékzenekar: Reggel hétig ittál?
Az amerikai óriásbolha tapsra ugrik. Az amerikai óriásbolha tapsra akkor is ugrik, ha kitépjük három lábát. Az amerikai óriásbolha nem ugrik tapsra, ha minden lábát kitépjük. Következtetés: az amerikai óriásbolha megsüketül, ha minden lábát kitépjük. Hát kábé ilyen a…..
engem gyíkká változtatott 2013.01.15 01:06:38
@jo20000: van ám olyan is, hogy "szélsőliberális". :))

mondok még, húzzátok alá, amilyen fajzatok vagytok: ultraliberált, szélsőlibbancs, ultraballib, neoközép, posztlibsi, szélsőközép, ultramérsékelt, unortodox. ja olyan van is.
Miután a választási regisztráció egyelőre lekerült az étlapról, a kormány előrántotta a kabátujjból a 13. havi nyugdíj ötletét. Az Index értesüléseit még nem erősítették meg hivatalosan, de a háttérben állítólag már dübörögnek a számológépek. A kormány erősen…..
engem gyíkká változtatott 2013.01.10 20:55:46
@politikus-omm: Fáj az ma is mindenkinek aki nem mszp-s vagy fideszes.

„a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát, ezek pedig az ön párttársai voltak”
Orbán Viktor, 2012.
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
engem gyíkká változtatott 2013.01.04 07:40:57
@Kozmokrator: Hát persze, hivatalosan nem a focista kesztyűbábja, mit kell ezen pörögni. :)
juharizsuzsanna Gigant a vízben 2012.09.16 16:30:18
Brutális méretű második világháborús német Messerschmittre talált egy búvár 61 méter mélyen a tengerben Szardínia partjainál. A gépet majd 70 éve lőtte le egy brit repülőgép.   Az 1942 és 1944 között használt Messerschmitt 323, az "Óriás", a legnagyobb  második…..
engem gyíkká változtatott 2012.09.17 14:33:43
@Rocko-: ez még a vitorlás változat?
A kormány várhatóan októberben terjeszti a parlament elé a gazdaságbiztonságról szóló törvényt, hogy a nemzetgazdaság biztonságos működése különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben fenntartható legyen. A különleges jogrend alkotmányos fogalmának nézzen…..
engem gyíkká változtatott 2012.09.17 09:53:14
@Lord Snow: A Liberális Értelmiségieknek kis ásókarmaik vannak, amelyekkel megpróbálnak kis vízáteresztő alagutakat fúrni a gátakba, miközben az igaz magyarok gyanútlanul építik a felszínen a gátat.
Nappal nem láthatod őket, mivel épp üreget ásnak, éjjel pedig visszahúzódnak a közeli cserjésben kialakított romkocsma-fészkeikbe csecsemővért inni.
Elalvás előtt elmormolják fordítva (!) a Himnuszt!!!!!5hat

A kettő közti vonulási időszakban lehetne a Liberális Értelmiséget lencsevégre kapni, ám ezidáig ez egy nemzetmentőnek sem sikerült.
Ti mindent gondosan elolvastok és értelmeztek, mielőtt aláírtok egy (akármilyen) szerződést? Ez a kérdés jutott eszembe múltkor, mikor új bankszámlát nyitottam az egyik banknál. Maga a bankszámlanyitás látszólag nem egy bonyolult folyamat, de mikor elémraktak 12 oldalt…..
engem gyíkká változtatott 2012.07.09 14:12:41
@settenkedő villám: én úgy értelmezem, hogy eddig mindenkinek kötelező volt utalással kapni a fizetést, ezután meg senkinek nem lesz az (egy bizonyos összeg alatt).
közalkalmazottakról nem tudok. rájuk más szabály vonatkozik?
engem gyíkká változtatott 2012.07.09 14:18:30
@apanna: ...mostantól.
engem gyíkká változtatott 2012.07.09 14:47:48
@1kutya: :D
ó hát persze.
a kb. másfélszeresére nőtt díj alapján inkább több év inflációját vette alapul.
egyben, visszamenőleg.
igaz, ezt a szót nem említette, hogy infláció.
igaz, 2 éve még nem voltam ügyfél.
de biztos kijön. :D
Most komolyan, pártunk és kormányunk a nyári forróságban első számú nemzeti célnak tartja a Hírcsárda ellehetetlenítését? Pénteken oldalszámozásügyi problémák merültek fel, ma meg épp Hugh Grant-et keressük veszettül, mert levelet szeretnénk neki küldeni,…..
engem gyíkká változtatott 2012.07.09 11:41:48
@A szerelő: az ajándékba küldött alaptörvényt meg azzal, hogy "de hisz dr. smitt nevű ember nem is létezik!"
:)
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
Moszkvában, Brezsnyev combcsontjai között bukkantak az egykori pártfőtitkár hiányzó darabjára, amely félreérthető pozícióban hevert. Az úgynevezett Brezsnyev 69-es formátum bevett szokás volt a hetvenes-nyolcvanas években. A pártvezetők műszálas öltönyben egymásra…..
A szervezők nyilvánosságra hozták a debreceni úszó-Eb jegyárait. Ezek szerint legjobbjaink előfutamait 1000 forintért vígan megnézhetjük, de a döntőkre csak úgy ülhetünk be a hatalmasnak nem mondható debreceni uszodába, ha mind a hét napra érvényes bérletünk van. Ebből…..
engem gyíkká változtatott 2012.05.08 18:40:34
@shitgun: +1
hibbátlan.
csak annyit tennék hozzá, hogy sosem értettem, hogy aki szereti a sportot, az miért nézi.
miért nem sportol.