Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tothmari

18 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pintér úr (rendőrség), Navracsics úr (igazságügy) és Farkas úr (romaügyek) szíves figyelmébe ajánljuk: Kiskunhalas, Fecske utca, 2 szintes, 2 generációs, takaros ház. Az egykori tulajdonos, egy idős hölgy, évekkel ezelőtt egyedül maradt és mivel félt a környéken élő…..
 Új film készül Monroe-ról, és jobb híján Naomi Watts lesz ő. Nem mintha lenne jobb ötletem, de egy ilyen csontos, savanyú, negyvenes nőt hogy lehetett bekaszingolni erre? A filmben lesz sok szex, dráma, őrület, mert egy olyan életrajzból készül, ami ilyen...
tothmari 2010.05.15 20:45:20
@Rocko-: Én láttam Madonna életéről készült filmet - a címét sajna nem tudom, de addig tartott a történet, amíg nem futott be), szóval abban a színésznő zseniálisan játszott! Szerintem ilyen ikonokat is el lehet játszani. Watts még lehet, hogy jó lesz, kár leírni előre.
Vastagbőr Kenjük a MOL-ra 2010.05.13 13:31:00
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Mol Magyar Olaj-és Gázipari Nyrt. ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt. Azt gyanítják, hogy a Mol 2006 óta a piaci helyzetét kihasználva indokolatlanul emelte…..
Proszektúra Hóhér nyomoz 2010.05.03 16:53:00
Ki ne emlékezne Csupatira és az ő legendás kutyájára? Filmsorozat is készült róla, Kántor nyomoz címmel. Kántor legérdekesebb esetei például többek között: a kémek által meggyilkolt határszéli erdész története, a hírhedt esztergomi képlopás tetteseinek kézre kerítése.…..
Szolgálati közleménnyel kezdek: ez nem egy pirotechnikai blog, tehát tessék a címet helyesen artikulálva* olvasni. S akkor a kifejtés: most az a meglepetés, hogy elmaradt a meglepetés. Idén szokatlanul hatékonyan működött a szivárgás, Orbán Viktor ma azokat mutatta be leendő…..
  Most fotózták először premier plánban Jane Fondát az utolsó műtétei óta. A szeme furán sikerült, és ez a nyugdíjas némettanárnő frizura teljes tévedés, de hetvenesnek tuti nem néz ki. Igaz, a mellvillantást azért megspórolhatta volna. ..
Hollywoodi spekulációk szerint nem hülyeség, hogy Brad Pitt már kevés Jolie-nak, szakítani fognak, és valószínű, hogy Johnny Depp lesz a következő nagy falat. A karrierjét tudatosan építő Jolie már nem valószínű, hogy többet ki tudna hozni jelenlegi kapcsolatából, ami a…..
  Mihalik Enikő, Rosie Huntington Whiteley, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, Daisy Lowe, Gracie Carvalho, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros, Miranda Kerr, Georgina Stojiljkovic meztelenül szerepelnek a következő Pirelli Naptár oldalain. Enikő az emlős állat hátán…..
tothmari 2010.01.29 20:46:06
@Scala: Nekem is.
A gyönyörűtől pedig nagyon messze vannak ezek a nők.
Tegnap Twittelte fel magát az éterbe az emrikai Bódi Silvy, Kim Kardashian. Retus nélkül. Igazi férfiaknak való szexbomba, akire igazából egyetlen nő sem szeretne hasonlítani. Túl kerek, túl átlátszóan mű, és minél többet műtteti magát, annál Barbiebaba szerűbb, de a női…..
tothmari 2010.01.29 20:28:59
Tavaly márciusában írtam egy cikket a magyar gasztronómia helyzetéről. Persze nem én osztottam benne az észt, ezt meghagytam négy interjúalanyomnak. Amikor néhány napja a Costes nevű étterem tulaja, Gerendai Károly a Dining Guide díjátadóján nyilatkozott az Indexnek, az…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
tothmari 2010.01.22 16:12:44
@zero:
1. A Vastagbőr fikázó blog (tényfeltáró újságírás)
1. Az még nem a független újságírás, ha egyformán fikáztok mindenkit.
2. Minden fikázásnak vannak következményei. Azért le kellene jönnie, hogy személyesen mit akartok! Elhíresztelni Fideszről, Jobbikról ezt-azt (a zemberek nem fognak ám a tényeknek utánanézni, hanem csak azt fogják mondani: tudod, a jobboldal is kabátlopásba keveredett)
3. Szánalmas egy fajsúlyon emlegetni a milliós nagyságrendű dolgokat a százmilliárdos nagyságrendűekkel. De mivel egyformán fikázod (a függetlenség látszatát, hangsúlyozom, látszatát keltve), ezzel elérheted, hogy az ingadozó szavazót eltéríted a szándékától, és ahelyett, hogy szavazatával kifejezné, szocik takarodj, inkább otthon marad, mert látja, hogy merugye a Jobbik is, Fidesz is. Így aztán könnyen megvalósul, hogy a szocik megint a nyakunkon maradnak. Akárhonnan nézed, mindenképp segítettél nekik.
4. Nagyon feltűnő, hogy ez a "független" újságírás (azaz mindenkit fikázunk minden piti szarért), épp a választási kampányra érlelődött meg a blog íróiban. A többezer posztra eddig nem ez volt a jellemző. Nagy ügyeket piszkáltak meg, néhány piti üggyel a másik oldalon. Most meg nyomatják ezerrel.
Későn szólunk, de hát erre még mi sem számítottunk. Az utcákat ellepték ilyen izék: Ismerve a budapesti plakátolási szokásokat, elsőre úgy tűnhet, valami ezeréves poszterhalom alól bukkant elő egy hirdetés a ,,fantasztikus Microsoft Office 95-ről, amely forradalmi WordArt…..
tothmari 2010.01.18 23:07:39
@plajbászos kenyér: nem, nem vagyok. Semmilyen fan se vagyok. De nincs igazam? Nem neked készültek ezek, hanem az átlagválasztónak. Neki nincs kifinomult ízlése, nem ismeri fel a "wordart"-ot, és nem találja ezeket a szavakat unalmasnak. Bezony. Ismered a sztorit a filmkockák közé betett képekről, melyek aztán a tudatalattiban mégis hatnak, pedig nem is látod őket, csak a másodperc törtrészéig?
Nagy kópéságnak tartom ezt a plakátot, s tetszik, ahogy megvezeti még a vájtfülű társaságot is.
tothmari 2010.01.18 23:09:25
@tothmari: S ja még azt, hogy ha nem ismered ezeket a szavakat, akkor honnan tudod, hogy unalomig elkoptatottak? Mert ugye nem is olvastad :DDD
Hétvégi tévézés ... A múltkori Kékfényben egy 50 perces dokumentumfilmet mutattak be. Olyan súlyos volt, hogy nem is tudtam továbbkapcsolni ... Két hétig forgattak a tököli fiatalkorúak börtönében, 34 mély-interjút készítettek, a 2000 perces nyersanyagból pedig készítettek…..
tothmari 2010.01.17 18:49:50
@Auris: Hát ezt én is tudom, a kérdés költői volt. Inkább csak arra akarok utalni, hogy a régebbi filmet is meg kell nézni. Akkor is hasonló történetek voltak ott, pedig nem segélyből élő cigók töltötték meg, általában állami gondozottak, alkoholisták gyerekei stb. Azt se feledjük, hogy akkoriban még mindenki dolgozhatott, sőt kötelező volt. Szóval, amikor a megoldást keressük, mindkettőből kell tanulságot levonni, mert ha nem így teszünk, akkor nem a megoldást kapjuk (Pl. ugye hamis az érvelés, miszerint a munkanélküliség bűnözést teremt).
Az Orbán kuncsorgós leveléről szóló posthoz írt kommentek: "dr. dodó2010.01.07. 16:53:13 Fidesz szavazó lennék, de fillért nem adok nekik. Szerintem azért ez a szarkavarás, hogy majd lobogtathassák a kampány végén, miszerint azért volt ennyi pénz, mert a támogatóink…..
tothmari 2010.01.14 16:26:34
@zero: én igen, de azt sejtem, hogy te már nem arról írsz, amit akarsz, hanem amiről hagynak.
tothmari 2010.01.14 16:49:12
@ermi50xn6j2: nem, nem szoktam. Egyik pártnak sem vagyok tagja, se szimpatizánsa. De tudom, mit akarok. Tűnjön el az elmúlt 8 év mocskos bandája. És azzal is tisztában vagyok, hogy nem hibátlanok fognak a helyükre jönni.
PuttyLabs Erőss Zsolt új lába 2010.01.12 15:22:00
Sokat gondolkodtunk azon, hogyan segíthetnénk Erőss Zsoltnak, az egyik legjobb magyar hegymászónak, aki balesetet szenvedett, és amputálni kellett az egyik lábát. Tbg végül megtervezte és kivitelezte Zsolt új lábát, amivel Zsolt talán még az eddiginél is magasabb hegyeket mászhat…..
Mandiner blog BKV vs. Volánbusz 2010.01.12 14:01:00
  Nem anyázni jöttem most, hanem dicsérni. Persze nem a BKV-t. Se a vezetést, se a szakszervezeteket. Számos jel utal arra, hogy a vezetés nagyüzemi módon, ráadásul szemérmetlenül magánosította a közvagyont. „Lopni, megyünk lopni, mert senki nem szól…..
Chez DuBarry 8 csodás haj 2010-re 2010.01.10 10:01:00
 Az Allure szedett össze néhány új hajstílust, a legtöbb csak harmincon alul mutat, de néhányat idősebbek is kipróbálhatnak. A legújabb bejegyzésemben pedig férfifrizurák találhatók, ha valakit az érdekel.1. Féloldalas, lágyan befelé szárítva. Ezt a hajat hordta Michelle…..
Meryl Streep-et ezennel kikiáltom a leggyönyörűbben öregedő, és azt a legméltóságteljesebben viselő sztárnak (na jó, most hirtelen beugrott még Sophia Loren is - de rajtuk kívül más nem jut az eszembe - nektek?). Meryl Streep a Vanity Fair januári címlapján lesz látható, majd a…..
Reakció Bodoky Tamás jegyzetére. - Gyorsan, gyorsan, hozzátok a tömlőket, ott a tűzcsap, csatlakozzunk rá azonnal! - Álljunk csak meg egy szóra, tűzoltó urak! - Mit akar, hagyjon minket dolgozni! Nem látja, hogy ég az a ház? - De látom. Az enyém. Én hívtam magukat. De mielőtt…..
Varánusz Osztályfillér 2009.12.02 12:00:00
 Mint egér a szilikonos flakon kupakját rág a téma, mely szerint az állampolgári jogok biztosa szerint tilos az osztálypénz szedése. Az ombudsman, akit mellesleg nem ártana menetrendszerűen seggberúgni és kirángatni irodájából a való világba. Érdekes módon , amint magas…..
tothmari 2009.12.02 18:22:49
@portis: Hozzászólásod kiverte a biztosítékot rendesen. Milliós tétel mi?
A francnak se hiányzik, hogy a 300 Ft-ok beszedésével bíbelődjön. Tudod a pénzkezelésért jobb helyen fizetnek is. Aztán meg az se hiányzik, hogy a szabadidőmben, elvigyem őket erre-arra, mert a szülő nem viszi. Van középiskolás, aki velem járt először színházban, kiállításon.
Ha sokat ugrálnak bizonyos szülők, hát nem szedjük, nem visszük. Lehet nézni a Maunikát a tv-ben, azért nem kell fizetni.