Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topper Harley

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hónapokban fellángolt klíma pánik futótűzként terjedt tova a világon. Főleg a fiatalok által szervezett megmozdulások, demonstrációk, és egyéb megnyilvánulási formák kezdenek teret nyerni a világ fejlett államaiban. A sok klíma veszélyhelyzetet hirdető emberrel szemben azonban még most is…..
Topper Harley 2019.12.07 19:33:00
@bölcsbagoly: Igen ti postát pÓstának, és körutat kŐrútnak mondjátok. Ne akard már az ország 90%-át megtanítani magyarul. Majdnem rohamot kaptam amikor a buszon bemondta a géphang: "Következő megálló: KŐrösladány téglagyár" :D
A kubikusok a mezőgazdasági és ipari munkás réteg közt álló, szakosodott vándormunkások. Ármentesítéskor, folyószabályozásnál, vasútépítésnél és nagyobb építkezéseken a földmunkát végezték. Egyszerű kézi eszközökkel nagy mennyiségű földet mozgattak meg. Nevük a német kubikmeter szóból ered és arra…..
Topper Harley 2019.09.11 15:52:42
Nehéz szívvel lépkedek a Hármas-Körös árterében. Nehéz szívvel szomorúan , mert lábam alatt tavalyi avar csörög . Száraz és törik mint az üveg. Pedig itt ahol lépkedek most az évnek ebben az időszakában nem száraz csörgésnek kéne hangzania talpam alól, hanem cuppogásnak . Sőt az évnek ebben az…..
Év végén szokás szerint rengeteg határátkelő látogat haza az ünnepekre, utána pedig mindig akad, aki megosztja így szerzett tapasztalatait. A Svájcban élő Katalin is hazalátogatott és komoly változásokat érzékelt a korábbiakhoz képest. (A kép másik oldala Balázs tegnapi posztja, azt is érdemes ide…..
Topper Harley 2019.01.16 18:07:41
@maxval balcán bircaman: Orbán nagy ívben leszarja a határon túli magyarokat. Pár százezer szavazatot vásárolt pár milliárd adóforintból. Feri bá pedig elég szarul kommunikálta le a helyzetet, de ezt akarta megakadályozni.
A nyaralókkal és a hatóságokkal is kukoricáztak a balatoni zugárusok, akik közül a kis halak is megkerestek tízévnyi átlagbért egy szezon alatt...
Topper Harley 2019.01.02 19:27:54
@gusthy1: Az átlagfizetés nem 1400 Ft volt, hanem az egy átlagos fizetésnek számított. A többség kb. ennyit keresett, vagy kicsivel többet, de kevesebbet általában nem. Ma a többség 120-140.000 FT-ot keres, tehát 240-250 cső kukoricával kellene számolni.
via GIPHY Bármilyen területről is legyen szó, a karbantartási és felújítási munkák embert próbáló időszakot jelentenek szolgáltatónak és ügyfélnek egyaránt. Ettől persze ezeket megúszni nem lehet, de átgondolt szervezéssel és jó kommunikációval minimalizálni az elkerülhetetlen kényelmetlenségeket…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
Topper Harley 2008.03.01 22:35:38
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Felnyitom a vén zongorát, Eljátszom bús szívem dalát: Patkány vagyok, de nem féreg, Az élet a legjobb méreg! A videót a kommentek közül csórtuk, köszönettel...
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Topper Harley 2007.10.05 13:54:05
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
Topper Harley 2007.09.27 13:28:09
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Topper Harley 2007.09.27 12:22:47
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..
Topper Harley 2007.09.14 08:50:23
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Topper Harley 2007.06.28 18:21:03
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..