Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enba

30 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Vannak zenekarok, akik büszkék arra, hogy terroristának vélt foglyokat kínoznak a zenéjükkel és vannak akik nem. Utóbbiak közé tartozik a Skinny Puppy is. A legendás kanadai indusztrial zenekar sem bírja a zenéjük ilyesfajta felhasználását, de ha már így alakult, akkor gondoltak…..
enba 2014.02.02 19:44:20
Röviden a válasz: hozzájutottak és megszerették az ízét. Hosszabban: a 19. század második felében történt a  nagy sörügyi áttörés. Mint minden, persze ez is összefügg a vasút terjedésével. Tradicionálisan népünk ugyanis inkább borissza volt, mintsem sörfogyasztó. A…..
enba 2013.12.23 18:29:25
Most, hogy kiderült a Dal 2014 versenyzőinek névsora, az ország zenekedvelői izzadó tenyérrel ülhetnek majd esténként a képernyők elé, azon izgulva, ki is képviseli majd az országot a Koppenhágában megrendezendő finálén. A Lángoló Gitárok stábja azonban úgy gondolja, hogy a…..
Egyreszt egeszen meghatodtam, megtisztelve ereztem magam, meg meg is illetodtem egy kicsit, amikor enba ur azt mondta, hogy Szoval ez elegge inspiralt, meg motivalt, hogy posztoljak.  Masreszt meg talaltam egy ilyen recepT, ami kellokeppen egyszerunek tunt, hogy megcsinaljam…..
enba 2013.11.27 00:52:47
Ma van a nemzetközi Füstmentes Nap, amikor elvileg a világ egy napra lerakja a cigit. Dohányosoknak biztos ismerős az érzés, hiszen az újévi fogadalom mellett az ehhez hasonló események szoktak némi motivációt jelenteni ahhoz, hogy másnap se gyújtson rá az ember, hátha…..
Egy tehergépkocsival ütközött kerékpárost látnak el a mentők Camdenben, 2013. november 18-án. Fotó: Peter Macdiarmid Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Volt olyan, hogy egy nap alatt többet, a másodikat éppen az elsőt gyászoló tömeg…..
Spiritual Beggars – Earth Blues(InsideOut) Mike Amott igazi munkamániás gitáros. Amikor a Heartwork képében a kilencvenes évek egyik legzseniálisabb metállemezét összerakó Carcassból kiszállt, amelyik amúgy egy felemás album után földbe is állt, akkor két év különbséggel…..
A fesztiválszezonnak hála legalább egy hónapos lemaradásunk van a magyar klipekkel, ezért most ez próbáljuk pótolni. A kétrészes klipmegosztás első felvonásában az elektronikus zenére, a popra és a hiphopra fókuszálunk, így láthatjuk milyen menő arcokkal dolgozik együtt…..
2001. szeptember 30-án viszonylag kevesen fókuszáltak igazán az NFL-re. Bár a stadionok azon a hétvégén is megteltek, az Egyesült Államok és a világ többi része még a néhány héttel korábbi New York és Washington elleni terrortámadás okait és következményeit boncolgatta.…..
enba 2013.06.10 22:27:47
(Fotó: Ragnar Singsaas) Magyarország csütörtök este megnyugodhatott. ByeAlex bejutott az idén Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Azt, hogy ez az egész esemény jó vagy sem, érdekes vagy érdektelen, mindenki döntse el maga, ez a poszt most nem erről…..
Csordogál a Playoff a kétnapos szünet után is. A Heat megverte a Bulls-t, a Spurs pedig visszavágott a Warriors-nak.  Azt sokan tudják, hogy ki a legmagasabb játékos az NBA történetében, azt viszont már kevesebben, hogy ki a legkövérebb. Haladjunk sorjában: 5: Robert…..
enba 2013.05.12 17:10:00
@fefe79: O'Neallel lesz az, szóval te is járhatnál korrepetálásra. Vonatkozó szakirodalom: korrektor.blog.hu/2007/09/20/hulye_vegzodesek
CouchSurfing Ez a busz elment 2013.04.25 12:25:22
Negyvenötödik vendégem Chuanfu Shu (33) Tajpejből, Tajvanból érkezett hozzám 2 éjszakára. Több, mint 2 éves a CS regisztrációja, ezidő alatt nem hosztolt senkit és 3 helyen volt surfer. 3 pozitív referenciája van. Egy barátjával bérel lakást, ahol nem akar vendégeket…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
enba 2013.01.06 21:43:37
Kicsit előre gondolkozva és nézvén a vezetőség lépéseit, a holtszezonra akár 43 millió dollár is lehet a költségvetési sapkánkban, ez pedig némiképp arra enged következtetni, hogy valami nagy durranásra készülünk a holtszezonban. Mivel mondhatni számunkra véget ér a szezon,…..
enba 2013.01.01 20:42:11
Converge - All We Love We Leave Behind(Epitaph/Deathwish) Ott fejeztem be a legutóbbi Converge-lemeznél, hogy csodálkoznék azon, ha a zenekar maradna a kaotikus zenére ordibálásnál, hiszen a 2009-es Axe To Fall egy olyan irányt mutatott a poszt-metálos, dallamosabb témáival, amit…..
A crossover zenék kétségtelenül a kilencvenes években élték virágkorukat. Az első fecskék közé tartozott a kaliforniai Rage Against The Machine, sőt a lelkesebbek a rapmetál alapítóinak is nevezik őket. Az érdemük azonban nem szimplán az, hogy házasítottak két amúgy nem…..
Az ünnepekre dupla klipmegosztással készültünk, ezért szombaton csak a magyar, vasárnap pedig csak a külföldi videókkal foglalkozunk. A borús ősz láthatóan rányomta a bélyegét egy-két klip hangulatára, ilyen például az Angertea és EZ Basic új videója vagy a Bermuda…..
Nehéz lenne azt állítani, hogy a Formula-1 megszállott rajongói lennénk, de ez a szimulátor még minket is megmozgatott. Gyakorlatilag minden olyan, mint az igazi, kezdve a gumiktól egészen a fékekig. Jelen pillanatban nem sok olyan szimulátor van, amely komolyabb Formula-1-es…..
enba 2012.11.04 14:28:07
Ez a két beküldés csak a problémafelvetés miatt lett a hétvégi véleményes válogatás része, mert valójában mindkettő igazi félrefordítás. Mindjárt kifejtem, mire gondolok, de először nézzük a hibákat. Először egyik legaktívabb beküldőnk, Csigabi pár nappal ezelőtti…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
A hétvégén zalott Atlantic Cityben az Orion - Music and More fesztivál a Metallica szervezésében, ahol az olyan csapatok, mint a Suicidal Tendencies, az Arctic Monkeys, a Sepultura, a Fucked Up, az Avenged Sevenfold stb. mellett természetesen a kaliforniai metálzenekar játszotta a…..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Sleep @ Wigwam/Club 202, 2012. május 12. Matt Pike sorban áll Albertfalván, a Club 202-re átkeresztelt Wigwam pultja előtt Red Bullért. Talán fél ház lehet, illetve lesz majd, ekkor még csak negyed, a magyar sztónerek szinte észre sem veszik, nem zaklatják; atlétában és farmerban…..