Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kzoltana

0 bejegyzést írt és 1085 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
A nemzeti együttműködés korrupt rendszerének lelkes kiszolgálóit és pontagyú híveit érdemes lehet minimum két csoportra osztani. Az szemellenzős idióták tényleg elhiszik, amit Viktor mond, bekajálják minden hazugságát, lelkesen bólogatnának akkor is, ha a Vezér bezárná a…..
Ennek legszebb példája Kövér László játszótársának, Szász Jenőnek létrehozott Nemzetstratégiai Kutatóintézet. A régi harcostárs homokozójára 1,3 milliárdot különített el korábban a kormány a költségvetésből. Tavaly pedig úgy kapott 100 milliót, hogy csak papíron…..
Több ismert színész is jelezte, hogy vállalná a szerepet, a végső szót Andy Vajna mondja ki.   A márciusi havazás során nyilvánosságra hozott miniszterelnöki film sikerén felbuzdulva – amikor Orbán Viktor és Pintér Sándor felvett két stoppost az autópályán – az…..
Nikolett és a k.r...ák Tudják, ha egy nõ lefekszik száz férfivel, az kurva. Ha egy férfi fekszik le ezer nõvel, az életmûvész. Lánczi professzor úr írta a Heti Válaszban, Nietzschét citálva: ha nõkhöz indulsz, ne hagyd otthon a korbácsot. Nietzschét, aki pontosan olyan…..
Mai hír: Semjén Zsoltnak egy fillér SZJA-t sem kellett fizetnie a 2012-es, majdnem húszmilliós (19,7) jövedelme után. Korábbi hír: Orbán Viktor szerint azért van szükség a reklámadóra, hogy a nagy médiacégek (RTL Klub, TV2) kivegyék a részüket a közteherviselésből, mivel ezek…..
„...van egy talán szokatlan stílusom, ami abból áll, hogy szeretek érthetően beszélni, tehát amire azt mondom, hogy fehér, az fehér, nem szeretem a nyelvet megölni.” (Kósa Lajos, 2011 október) "Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" - így…..
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetői nem úgy fognak visszaemlékezni az idei márciusi kitüntetésosztogatásra, mint regnálásuk egyik  meghatározó sikertörténetére - a Szaniszló-affér után most újra napirendre került a másik ügy, a Kárpátia díjazása. A…..
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
Az állami kisajátítás feltételeinek lazítását kezdeményezi egy előterjesztés, amelyről már a héten szavazhat az Országgyűlés. A módosítások értelmében akár az országgyűlési képviselők, közjogi méltóságok, és hivataluk elhelyezése érdekében is elveheti az állam a…..
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
A baracktól jól össze fogunk tartozni. Gondolta Ő. Pedig neki nem megy.Persze a gondolat szép, az abból született dal szódával megy csak el. Amúgy miért gondolja bárki is azt, ha hülyeségeket énekeltetnek tehetségkutatós zenészekkel, akkor majd együtt dobban a nemzet szíve? A…..
Subba A hét tömegverekedése 2013.06.02 12:22:00
Fene se gondolta volna, hogy a country zene alkohollal vegyítve ennyire veszélyes. Míg Brad Paisley a színpadon variált a bendzsójával, addig a bebaszott rajongók meg rommá verték egymást. Hogy mi váltotta ki a balhét az homály, meg az is, hogy ki kivel van....
Ellentmondást nem tűrve Az ellentmondások fejfájást és nyugtalanságot okozhatnak. Főképp akkor amikor számokról és adatokról van szó. Valami elemi tehetetlenség-érzés fog el, amikor látom, hogy nem úgy van, ahogy mondják, állítják és további érveket építenek egy nem…..
Azt vettem észre, hogy a tanítványaim nem nagyon olvasnak újságot. A véleményüket befolyásoló publicisták néhány évvel idősebbek náluk, és szinte kizárólag digitális lapoknak dolgoznak. Közülük a kommunikáció szakos diákok egyik kedvence Tóta W. Árpád nyersen és…..
Aki ad magára, ma legalább gondolatban határozza meg magát az épp ötven esztendős miniszterelnökhöz képest. Én a krónikás szerepére készülök. 1989. február 21-e óta gyűjtöm Orbán Viktor jellemző, érdekes, tűpontosságú vagy elfuserált mondatait, akad belőlük 270…..
Varánusz Orbán első 50 éve 2013.05.31 03:53:11
1963. május 31.-én szárnysuhogásra lettek figyelmesek Székesfehérvár lakói. A méltóságteljesen szárnyaló jelenséget nem tudták hirtelen mire vélni, hisz gólyának nem volt elég fehér és hosszú csőrű, sasnak nem volt elég termetes, a turul meg nem fészkelt márványfallosz…..
Weöres Sándor: Orbán Alva jár az Orbán, Tornyot visz az orrán, Trombitások ülnek benne Három szekér polyván, -- Hú! -- trombitások Három szekér polyván. Fújják egyre többen, Polyva szerteröppen, Rémes álmot lát az Orbán Polyva-fellegekben, -- Hú ! -- rémes álmot…..
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
Reklámadó. Selmeczy Gabika olyan elbűvölő vicsorítással intette meg a kereskedelmi csatornák hírműsorait a szokásos butuska stílusában, amiben azért benne volt mind az előzmény bírálata, és a következmény kétséget nem hagyó ígérete is egyszerre. Név szerinti említéssel…..
Az unió agya, az Európai Bizottság hadat üzent az adókerülésnek. A nyilatkozatok szintjén mindenképpen: A tagállamoknak közösen kellene a felére leszorítani a be nem hajtott adók 2020-ig ezermilliárd euróra hízó összegét, határozott az Európai Parlament (EP) egy ma…..
Sem az unió, sem a Velencei Bizottság, sem más szervezet nem fogja megvédeni Magyarországot a kormányától - itt és most szűkebben értelmezve attól, hogy olyan alaptörvényt szavaztasson meg saját magával, amilyet csak akar. Az Európai Bizottság elnöke levelezgethet Orbánnal,…..
Csütörtökön középkori romokat találtak a Várkert Bazár felújítása során, ezeket nem őrzik meg, hanem elbontják. Ennek oka az, hogy a lepusztult épület felújítása kiemelt beruházás, amit a kormány mindenképpen be akar fejezni jövő áprilisig ezért „nincs idő" megmenteni…..
HAZUDIK! HAZUDIK a beste parasztya! - ordítják a hazugok az egyetlenről, aki nem teszi - Összekeveri fatorlaszt a latorfasszal, régi konfliktusai vannak őneki és szemit is rájavetette a polgármonsteri székre! Abcug! Kurafi! Mink itten biza sosenem tapasztaltunk semmitse, itt nem volt…..