Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mark75 (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettentő kínos lehetett népnemzeti keresztyén köztévésnek lenni tegnapelőtt reggel kilenc előtt nem sokkal, ugyanis egy háromperces szegmensben a Coming Out című filmet kellett promózni a csatorna Ma Reggel című műsorában. Kellett, hiszen a producere az a Kálomista Gábor, akinek a…..
Bevallom, már nagyon hiányzott az életemből a legújabb, kihagyhatatlan Bayer-tabletta. A dolgok éppen jelenlegi állásáról.  A cáfolhatatlan, de mégis mindig tisztára mosni kívánt, megerősítést igénylő pártigazságról. A legfrissebb, még forró, meleg, csillogóan fényes…..
Oliver Stone még tavaly leforgatott egy dokumentumfilm sorozatot Amerika elhallgatott történelme címmel, amit november 30-ától itthon a Spektrum csatorna is levetít. A rendezőt ugye mindig is vonzották a politikai és háborús események, amikről rendszeresen kritikát fogalmazott meg a…..
mark75 (törölt) 2013.11.19 20:50:57
mark75 (törölt) 2013.11.21 07:33:09
@waze: Tenyleg, nekem is van. Koszi. Csak mar annyira utalom oket a sok tragya csatorna miatt, hogy be sem allitottam mindet.
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Dzsoni és Dini kilenc éves koruk óta szipuznak, remélik, hogy megérik a harmincat. Vasazásból, kéregetésből, kisebb lopásokból tartják fenn magukat. Egy hétig kísértük őket kameránkkal. Horváth Balázs filmje. Ez a 2009-es dokumentumfilm is részt vett a Jameson…..
From: Lovas Istvan Date: 2013/10/21 Subject: Levél a tudósítóknak To: office@hipa-hungary.com Kedves Eszter, Legyen olyan kedves ezt a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítóknak elküldeni. Köszönöm. István Istvan LOVAS Brussels correspondent Magyar Nemzet +32…..
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
A Queensryche a kilencvenes évek meghatározó zenekara volt, tízmillió számra adták el lemezeiket, telt házas stadionturnékat adtak, és úgy látszott, nekik nem tesz be a grunge-hullám. Aztán jöttek a 2000-es évek, és az egy kaptafára felhúzott, unalmas albumok, a zenekar egyre…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
mark75 (törölt) 2013.10.10 08:17:43
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
mark75 (törölt) 2013.09.24 11:40:24
mark75 (törölt) 2013.09.24 11:41:19
@Az anyádba is: en ingyen es bermentve kifingatlak faszfej.
Szabó László Barbara 2013.08.14 18:42:24
Barbara 11 éves. Most még elég szépen, érthetően beszél, írni is tud, verseket tanul. A Parkinson-kór speciális esetével küzd és enyhén értelmi fogyatékos. A szülei elhagyták, lakóotthonban él, kisegítő iskolába jár. A Fogyatékkal Élők Baranya megyei Sportszövetségének…..
Alice In Chains - The Devil Put Dinosaurs Here(Capitol) Nagyon rosszul kezdődött a kapcsolatom az Alice In Chains új lemezével, még úgy is, hogy engem már az előző albumnál sem érdekelt, hogy új az énekes, most meg pláne nem. Volt viszont tonnányi elvárásom, mert bár a 2009-ben…..
Nem tudjuk, melyik elvetemült szervező ötlete volt a hétvégi Roma-Lazio kupadöntő félidei showjára Psy-t felkérni, de most vagy ő maga, vagy a drága édesanyja csuklik folyamatosan. Annál viccesebb ábrázatot, mint amikor a koreai énekes a Gangnam Style refrénje előtti szünetben…..
A miniszterelnök a jelek szerint valami egészen más realitásban él - mondjuk úgy: Viktor Csodaországban -, vagy pedig tudatosan és gátlástalanul hazudik. És hogy őszinte legyek, nem is tudom, melyik a rosszabb. De attól tartok, hogy momentán a legrosszabb forgatókönyvet látjuk…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..