Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GhostBusters

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila garanciális laptopja úgy járta meg az Extrem Digital-on keresztül a HP márkaszervizét, hogy a hibát ugyan kijavították, de csináltak helyette egy másikat, nehogy hiányérzete legyen. Ezek után Attila úgy pattant le az EDigital ügyfélszolgálatáról, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az…..
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
GhostBusters 2020.02.04 16:01:42
@GatyaPityu: Jóval korábban be lett vezetve, te agyhalott!
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
GhostBusters 2019.11.12 23:51:13
@SzilviK: Hát azért ezt nem ma jelentették be...
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
GhostBusters 2019.11.04 20:20:41
@ekat: Hagyjátok már ezt a fröcsögő ostoba trollt, ne etessétek tovább! Még élvezi is, hogy felmegy a vérnyomásotok! Valaki tiltassa is ki! Köszönöm szépen mindenki nevében.
GhostBusters 2019.11.05 20:25:02
@Permetező: Igazán kedves, köszönöm
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
A repülőgépek vészkijárata melletti üléseken 18 éves kor alatti utas nem ülhet, ez minden gépen így van. De tegyük fel, hogy erre nem gondolsz, amikor online megveszed a jegyeket. És? Majd a rendszer úgyis szól, ha valami nem stimmel, igaz? Na, a kiwi.hu rendszere nem, bár születési dátummal kellett…..
GhostBusters 2019.08.22 21:48:14
@nyúúúlacska: Nekünk meg jogunk van téged, és a hozzád hasonló embereket a náci Németország hű csatlósainak fajtájából valónak gondolni.
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
GhostBusters 2019.08.03 17:26:28
@datam: Mester! 7 éve nem volt lefagyásom, bootloopom Androidon. Ésszel kell használni, az a titka - és nagyon nem mindegy, milyen hardverrel veszünk telefont. Aki egy kivsit sem akar érteni a saját telójához, annak való a bolondbiztos Iphone.
A legnagyobb magyar portálok is megírták, így az Index is, hogy a hétvégén egészpályás adathalász támadás indult a magyar neten. A csalók a legnagyobb magyar szolgáltatók nyereményjátékának álcázott popup üzenetekben próbáltak adatokat kicsalni a naiv netezőkből. Van UPC-s is, mi egy Telekomosba…..
GhostBusters 2019.08.02 20:40:00
@havrilla: Hagyd, értelmetlen foteltrollokkal ne foglalkozz! Ha igaza lesz a vele vitatkozónak, már csak ilyen kommentekre futja. Ne reagálj, mert elhiszi, hogy megalázhat, holott a hozzászólásaival önmagát alázza.
via GIPHY Az ülőmunka jó szék nélkül öngyilkosság, jól tudja ezt Viktor gondoskodó barátnője is. Épp ezért meglepte Viktort egy jó kis irodaszékkel, ami sajnos pár hét után magától leliftezett. Szerviz széket rendbe hoz, szék hazakerül, Viktor örül. Szék újra leereszt. A sztori végén meg kiderül,…..
GhostBusters 2019.07.30 22:41:47
@2-More: Mester! A kicserelt alkatresz jotallasa nem meghosszabbodik, hanem ujraindul! Sok mindenben igazad van, de ebben nem tudod jol a jogszabalyt.
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
Kevés szuperebb dolog van annál, mint hogy az utóbbi években a Balaton környékén lassan, de biztosan háttérbe szorul a klasszik zimmerferiizmus, és egyre több jó ízléssel megvalósított, elsősorban a helyi kultúrára és minőségi alapanyagokra építő szolgáltatás, szálló- és vendéglátó egység várja az…..
GhostBusters 2018.09.06 09:04:21
@Biyadhoo: Gusztustalan az emberekhez való hozzáállásod, és nagyon sürgősen magadba kellene nézned!
Hét hosszú évnyi szünet után indult újra közvetlen repülőjárat Budapest és New York között a "lengyel Malévnak", a LOT-nak köszönhetően. Az Egekura blog ritka lelkesen számolt be az akkori pogácsatúráján tapasztaltakról. Sajnos júniusban Sanyi már nem volt ilyen elégedett, mert bár az emberekbe…..
GhostBusters 2018.08.22 21:25:12
@ComLo: Letölteni Magyarországon legális, jelentem tisztelettel.
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
GhostBusters 2018.08.18 12:14:11
@Német Mátyás: A gond az, hogy nektek már nagyon kevesen hisznek. A szakmátok a pöcegödör legalsó bugyraiban van már...
GhostBusters 2018.08.19 14:48:20
@Német Mátyás: Mester, majd ha megtanulsz írni, azután lehet mérlegelni, hogy igazat állítasz-e!
Balatonboglár Budapesttől 144 km -re fekszik. IC-vel (vagyis a ma lehető leggyorsabb vonatos megoldást választva) 1 óra 53 perc alatt lehet leérni, ennek az útnak az ára a pót- és helyjeggyel együtt 3365 ft. Kocsival mindezt letudhatjuk másfél óra alatt, 8 literes fogyasztással számolva 4608…..
GhostBusters 2018.08.07 11:12:28
@LKerekes: Ezt rosszul tudod sajnos; az automata nyitva tartó pénztárnak számít.
Ha van az állomáson működő automata, nem kapsz a jegyvizsgálótól pótdíjmentesen jegyet!
GhostBusters 2018.08.11 18:24:28
@flort: Nyárra nem vitték el a balatoni vonalakra a Flirt-öket, nézz utána, ha van időd.
Hétvégi napokon jár 3 db 3 egységes Flirt a Balatonhoz. Ez minden.

Ezek egyébként nem rosszak. Siófokig együtt megy a 3 egység, ott szétválnak - 2 gyorsvonatként megy tovább, 1 pedig személyvonatként.

Legalább ez jó...
GhostBusters 2018.08.11 19:16:30
@flort: Értem, de személyvonat a déli parton szinte egyáltalán nincsen.

Van óránként Expressz, a poszter által is megszeretett IC kocsikkal, és van kétóránként sebesvonat, a Balaton déli partján minden állomáson megállva.
Néhány személy megmaradt, azt hiszem, Siófok-Fonyód között. De ennek nem néztem utána.
Aki mostanában ült csúcsidőben a brit főváros földalattiján (ami néha földfeletti), az a cím láttán alighanem csodálkozva felhúzza a szemöldökét, hiszen sok mindent lehet állítani, de hogy a londoni metró kiürült volna, azt nem nagyon. De nem is erről van szó, hanem arról,…..
GhostBusters 2018.05.30 17:50:31
@Éhesló: Te vagy a primitív, mester! Nem is kicsit!

Teljesen reális és életszerű az Ny-Európában, hogy a közösségi közlekedés fejlesztéséből mindenki részt vállal. Igen, azok is, akik soha nem használják.
Nem győzzük elégszer elmondani, hogy a szerződések apróbetűs részét muszáj elolvasni bármilyen idegörlő és időrabló tevékenységnek is tűnik. Kivéve, ha úgy döntünk, hogy a félórás jogi szöveg bogarászás helyett megéri bevállani valami ismeretlen következményt, mert persze ez is lehet egy deal…..
GhostBusters 2018.02.07 19:38:54
@ptspts: Szándékosan nem küldenek ki ilyen emaileket; a havi ügyintézési díj beszedése sokkal nagyobb buli...
GhostBusters 2018.02.08 14:31:11
@Terézágyú: Igazad van, sajnos.

De ilyenkor mindig úgy elszomorodom, mint akkor, amikor láttam, hogy SZJA bevallás utolsó napján 23:40-kor mekkora sor áll a Nyugati pu. posta előtt...
Nem teljesen érthető a Vodafone ténykedése a január 1-jével 18%-ról 5%-ra csökkenő áfacsökkentés kapcsán. Vajon mi lehet a magyarázat egy ilyen mondatra az ügyfélszolgálattól: "...a jogszabály ugyan kimondja, hogy a  2018-ra eső időszakot 5%-os  áfatartalommal kell kiszámlázni, de a Vodafone ennek…..
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
GhostBusters 2018.01.29 13:56:19
@CCnick: Öreg, a kedvedért nem fog senki belinkelni 10000 fényképet! Én csak kb 30 mobiltöltőt láttam életemben, de abból egyet láttam egy halk robbanás kíséretében elfüstölni!

A világ a hozzád hasonló monitor előtt álnéven mindent jobban tudó fajtától fog kipusztulni. Persze, ha baj van, nektek támad először kedvetek nyüszíteni, mint egy kiskutyának, aki nem tudott a kerítés mögé visszarohanni hangosan ugatni!
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
GhostBusters 2018.01.26 23:36:50
@01R4cj52cyiK: Mester, én is ezt akartam írni: amit írtál, nem is lenne rossz, angolul utána is nézek, de ennyi hibával teljesen hiteltelenné válik (v.ö. aki nem tud írni és fogalmazni, hogyan tudna ilyen kérdésben állást foglalni).

Az például milyen nyelven van, hogy "fizetel"? Ez hogy megy át a te belső szűrődön és igényszinteden?
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
GhostBusters 2018.01.15 16:07:48
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hozzászólni érdemben és releváns módon nem tudtam; maradt a poéngyártás! :)
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..