Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cséfy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a magyar sajtó napja, a sajtószabadság napja.Ez a nap a világban a rendőri erőszak elleni világnap.És egyben a fogyasztóvédelmi világnap.John F. Kennedy 1962-ben ezen a napon hirdette ki a négy alapvető fogyasztói jogot összefoglaló történelmi nyilatkozatot. Ennek…..
Varánusz Mit rákentek a századok 2010.03.15 08:00:00
Álmot láttam. Furcsa, meglepő álmot.Gyerek voltam egy olyan országban, ahol egy volt a párt. Megszabták a polgároknak mit, mikor, hogyan gondolhatnak. Miként élhetnek, minek örülhetnek. Hús helyett krinolin volt a feltét a tökfőzeléken, mert ezt diktálta az öt éves terv.…..
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
cséfy 2010.03.15 00:37:25
Vote-o-shop, avagy a retusált kampány... Megvan? Egyre többen "segítenek be" az MSZP kampánycsapatának őszinte és/vagy vicces plakátok gyártásában, Darth Vader-től a South Park Kenny-jéig szépen gyarapszik az új kampányarcok tábora.Így a Next Levelnek keresztelt…..
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..
cséfy 2010.03.14 23:09:51
www.youtube.com/watch?v=jGcf-elWwl8&feature=player_e mbedded#
A jókedvű ünneplés érdekében...
harminc Petőfi jobbikos lenne? 2010.03.14 15:00:00
Nem tudom letenni azt a gondolatot, hogy mi lesz március tizenötödikén, hogy megint kivonul minden párt és mindegyik ugyanazzal az öncélú retorikával sajátítja ki magának 1848 első igazán balhés napját, meg hát az egész szabadságharcosdit. Mindenkinek egyértelmű, hogy lesz ott…..
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
the játszótér Március 15. 2010.03.14 17:18:00
Tankra magyar, hű de fasza! Mit kíván a magyar nemzet, legyen béke, fizetett szabadság, egyetértés. Már polírozom a tankomat a garázsban, szivacsok, kenceficék rendezett vitézi sorban előttem, a szomszéd átnéz, azt mondja ő az idén a rendőrökkel lesz, mert azoknak sokkal jobb a…..
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
cséfy 2010.03.07 13:38:38
@bölcsész87:
Úgy akarja.
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..