Regisztráció Blogot indítok
Adatok
force.bot

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tudjuk, a Viasat igyekszik ráfeküdni a tavaszra, mi meg ennek örülünk, mert minél több saját gyártású műsor van, annál jobb a magyar televíziózás, és igen, még a Vundersőn és Szuperszexi, valamit a Frizbi Hajdú Péterrel is hozzátesz valamit az egyetemes magyar tévés…..
force.bot 2013.11.19 14:02:19
@Kormanyos: A visszajárókat meg tudod nézni december elejéig itt: play.viasat.hu/visszajarok/
Les Revenants, azaz Visszatérők címmel egy francia élőhalottas (és nem zombis) sorozat érkezik a Viasatra hétvégén, gondolom nem véletlenül pont halottak napján. A sorozatból készül amerikai remake is, mi az eredetik kapjuk, ami nagyjából arró szól, hogy egy kisvárosba egy szép…..
force.bot 2013.11.02 13:10:36
Főhet a feje a Kunigunda utcában a fejeseknek, nem elég, hogy a múlt héten Szulejmán kardélre hányta a Hazugságok gyűrűjében című új török pszichothrillert, hétfő este a csatorna másik török-német sorozatának premierje is becsődölt. Az este fél tízkor kezdődött…..
Lisa egy olyan szenvedélybetegségben szenved, ami arra készteti, hogy megegye macskája levedlett szőrét. Minderről a TLC My Strange Addiction című műsorában számolnak be, gondolom azért, hogy soha a büdös életbe' ne nézzünk ilyen tévéműsort. Anyám, borogass, de hirtelen. (A…..
A Viasat ezen a héten, pontosabban 22-én kezdi el vetíteni a The Bridge című kiváló svéd-dán krimit, de nem úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk, azaz a tévében, este nyolckor, hanem a kor szellemének megfelelően a Viasat Play nevű szolgáltatásukon keresztül, online. Furcsa döntés,…..
force.bot 2012.08.21 12:44:50
@spontan: az elején és a végén lesz egy szponzor reklám. de maga a műsor nem lesz megszakítva.
force.bot 2012.08.21 13:52:51
@RexpecT: jövő hétre már fent lesz az összes, daráld le akkor.
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
force.bot 2009.11.03 14:01:20
Ilyet akarok, most azonnal, hogy az asztalomon élethalál harcot vívjon a John Locke-babával. És nem, nem akarok felnőni, minek? UPDATE: Cavinto kéne nekem, nem Dexter, winnie jelezte (kösz), hogy egyszer ezt már megírtam, basszus, mégpedig itt. Sebaj, akkor nem láttunk minden részletet…..
force.bot 2009.06.10 12:57:18
Tegnap elfelejtettünk szólni, hogy a Viasat3 elkezdte vetíteni a CSI, azaz Helyszínelők legújabb, kilencedik évadát, azt, amiből nemsokára kiszáll majd William Petersen és beugrik a helyére Morpheus a Mátrixból, azaz Laurence Fishburne, mínusz fekete bőrkabát és orra csíptethető…..
force.bot 2009.04.10 15:47:29
@SzilviBarack: hogy csúszhattál le róla, a vakfoltodba esett a kép sarka?
A Naplóból Viasat3-hoz átpimaszkodó Papp Gergő lett ezen a héten a SzuperPumánk. A műsoráról tényleg csak azért nem írunk, mert már el vett tőlünk öt percet, amit sosem kapunk vissza. Mindenesetre hormonzavaros tinédzserre sminkelve borzasztóan kellemetlen látvány volt.…..
FORCEBOT Pimasz úr 2009.03.20 13:36:00
FORCEBOT Videó 2009.01.09 12:59:00
Először szeptember elején hallottuk a pletykát, hogy a Simpaticon.hu "az origo új projektje". Mi ez a szájt? Elég bizarr ötleten alapul. De tekerjük vissza az időgépet 2007 júliusára. Akkor írtam egy postot a Symbaloo-ról. Egy olyan nyitóoldal-alkalmazás, mely…..
force.bot 2008.09.29 13:01:32
Szóval, először is, érdekes módon vannak olyan rajzfilmek, amelyeken még felnőtt fejjel is tudok nyeríteni, ilyen például a Boci és Pipi, az Én vagyok Menyus, Hódító hódok vagy itt van a legújabb, amiből eddig csak egy részt láttam, a Phineas és Ferb, ami ezt a vonulatot viszik…..
force.bot 2008.09.08 17:08:05
Kaja, pia: A galerista lányok itt mosolygósan vedlettek át tálcákkal szlalomozó bajor kocsmárosnékká, volt egy csomó körük. Az aszaltszilvaízű vörösbor sajnos hamar elfogyott, de jött helyette másik. Sok-sok másik. Finomak voltak a pogácsák, jól jött a vedelésre.…..
A Magyar Távirati Irodáig repült a hír, hogy... Együttműködésre lépett a Videa videomegosztó portállal a TV2 - tájékoztatta csütörtökön a kereskedelmi csatorna az MTI-t. A Magyarországon újszerű kooperáció lényege, hogy mostantól hat alcsatornán válnak elérhetővé a…..
Lehet jobban járna mindenki, ha ezentúl jövendőmondással foglalkozna a Comment:com stábja (jól mutatnánk mintás fejkendőben, kitömött macskát simogatva), hiszen a fogyós reality (Norbi vs. Alexandra), a Ki mit tud? kópia (Csillag születik) és az iskolás vetélkedő…..
force.bot 2007.08.21 14:58:39