Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani.Tóth

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Röyksopp 2012-es szenzációs Ice Machine feldolgozása szinte új szintre emelte a dalt. A hidegrázós dobok, a "she stood beside me once again" résztől a férfi-nő vokál és a katartikus lezárás mind-mind számos Depeche Mode rajongóra gyakorolt nagy hatást -…..
Kilenc éve jelent meg a U2: Ahk Toong Bay Bi Covered című lemeze, aminek egyik fő meglepetése az album szépséges SO CRUEL-jének feldolgozása volt a Depeche Mode részéről (később kiderült, hogy a So Cruel dobjaiból inspirálódott a Higher Love ütemképlete is). A So Cruel a Depeche Mode mostohagyereke…..
Ma - a Youtube felhasználóinak jóvoltából - megnézünk pár klipet azokból az időkből, amikor a magyarországi/budapesti közlekedési létesítmények/járművek még olyan állapotban voltak, hogy merték mutogatni őket. Tudom, biztosan volt már ilyen témájú post ezer…..
  Apránként valamennyi tömegközlekedési vonal bemutatását szeretném, de a 25-össel kezdem. Nem csak azért, mert ez a két legrégebben a kerületben közlekedő buszjárat egyike - melynek a viszonylatszáma sem változott meg - hanem személyes okokból is. A bevezetőben…..
Dani.Tóth 2014.02.03 18:59:12
@H.A.: Nem lehetett korábban, mert van 76-os térképem és ott még a régi járatszámozási rendszer van feltüntetve.
               Szerintem mást nem is kell mondanom...csak azt, hogy ez így van rendjén! Egyszer mindenki megtalálja azt aki mellett a helye van. Addig viszont sok leckét ad számunkra az élet...mindent meg kell tanulni,…..
 Lázasan nyomom az ágyat, két napja.Az elmúlt héten Francavillában ( Olaszország ) voltam egy klub megnyitóján, Alexával és Adriana Russóval. Ismét sok sztárral találkoztam. ( Chikita, Edelweis, Beatrice Reyes, Carmen Rise, Stb. ) Hatalmas  buli volt, az olasz party tv…..
 Stefikémmel kibéreltük a játékosok asztalát! :)A tulaj, aki török volt inkább meghívott minket egy "rocky-ra", csak hagyjuk abba a pózolgatást, ezért nem sikerült több képet készítenem...:) ( Scwandorfban )    Holnap ismét irány a világ!…..
                             Egy régi álmom vált valóra, Váradi Csabika jóvoltából.Igazi manöken lehettem egy napra, igazi profi modellek között…..
Hétvégén! Bécsben, Eros- Amore erotikakiállítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!www.eros-amore.atÁprilis 23-24-25!!!!Mindenkit várunk sok szeretettel!!!!  ..
 Ismét itthon!A kremsi kiállításon voltam.Most pakoltam ki a böröndből és ha hiszitek, ha nem azt várom, hogy újra kezdődjön a Győzike Show...én szeretem nézni! Jól elszórakozom rajta! Kikapcsol a sok hétvégi baromság után...és amúgy meg az "avatart" nem…..
Dani.Tóth 2010.04.20 21:33:41
@mykee: Talán az előző irományomból nem jött le:) de gyakran én sem jutottam túl a barátság-zónán, rengeteg visszautasítást kaptam már. Pedig utálom a rámenős, pióca-típust, én nem tudok ilyen lenni. Sok nő nem is szereti ezt a típust, de van, aki pont erre gerjed. Fene sem érti ezt...
Dani.Tóth 2010.04.20 21:37:36
@judynero: Hát tényleg nem szokványosak. És elárulom, időnként én is hülyét kaptam, hogy nem lehetek ennyire balszerencsés....és mégis.
És elárulom, hogy alkalmi kapcsolataim sincsenek....1 volt. De azért csak 1, mert szükséglet ide, szükséglet oda, én így nem tudok élni. Vagy komoly, vagy semmi. Aztán ki tudja, ha még egy darabig nem lesz barátnőm, megteszem újra. Nem írom, hogy nem hiányzik, szar ez a "remete-életmód"....de egyelőre jól elvagyok.:)
Dani.Tóth 2010.04.20 21:42:00
@judynero: Van pasid, de még sincs? Ez a legrosszabb....amikor nem tudod, hányadán álltok. Valószínűleg tök jó az ágyban, lehet vele utána beszélgetni is, vagyis nem alszik el...:)))) és biztosan el tudod vinni pár helyre magaddal.....de ennyi? Akkor ezek szerint valahol megakadt ez a kapcsolat, ezért vagy nyugtalan és ezért nem alszol....jól érzem? Lehet nem, ez benne van a pakliban.:)
Én csak így hívom a testfestést...és utálom amikor a testemre szárad a festék!Amit mégjobban nem szeretek az az, amikor le kell mosni! Ez ennél az alkotásnál fél napomba került! Arról nem beszélve, hogy a bőrömet két napig hidratáltam utána!:)De megérte!Sokszor festettek már…..