Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulyaaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ocskay Gábor, az Alba Volán 19 szakosztály-igazgatója este útrakel, indul a svájci világbajnokságra. Előtte megosztotta a jégkorongbloggal eddigi tapasztalatait, beszélt klubcsapata jövőjéről és az immár a fia nevét viselő jégcsarnok felújításáról.A…..
Legutóbbi elmélkedésemkor felvázoltam az MTV és a Sport TV BL-mérkőzés-kiválasztási szempontjait, rendjét, szokásait. Most a Viasat 3 kerül terítékre. A BL közvetítési jogait a Team UEFA minden országban minden szponzornak és tévétársaságnak minden esetben három évre adja…..
gulyaaa 2009.03.31 11:50:35
@Szamosii:

Akkor készüljön mindenki ennél még rosszabra,mert azt a hírt hallottam benfentestől,hogyha megint a Viasat nyeri meg a versenyt a jogokért akkor,megint új csatornán lesz,amire megint lehet előfizetni:-((((
….előszőr is a lényeg – A SAS LESZÁLLT!  Azaz rendben befutottunk Bamakoba, olyannyira rendben hogy ötkor már a szállodai medencében henyéltünk sörök társaságában.  De térjünk vissza Diémá-ba. Megfejtődött a francia hölgy – English lady…..
Kalandos északán vagyunk túl. A Marrakech-Ourzazate út le volt zárva, két méteres hó esett két nap alatt az Atlaszban. Kisebb kupaktanács után minden közelben levő autó az éjszakai Agadir felé való továbbhaladást választotta. Az út eleje autópálya (25km), után még van…..
Hetes busz Bamakoba Bamakoban 2008.01.27 12:44:00
Helyi ido szerint de. f11-kor megerkezett a busz Bamakoba. Minden es mindenki rendben van...
gulyaaa 2008.01.28 14:48:52
A "Hetes busz" A "Hetes busz" egy multikulturális projekt, melynek célja a kultúrák megismerése, az európai és a szaharai népek közötti kapcsolat elmélyítése. A "Hetes busz" - egy átalakított Ikarus csuklós busz - 2008 januárjában Budapestről indul…..