Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulvármédiás =>

853 bejegyzést írt és 598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 26-án szombaton indul a Duna Televízión az Egynyári kaland harmadik évada. Szombat esténként 19:30-tól kerül adásba az évad 6 epizódja. A fiatalokról szóló sorozat eddig a Balatonnál játszódott, a legújabb évadban viszont Budapesten próbálják meg túlélni a nyarat a főszereplők. ..
bulvármédiás => 2018.05.01 14:45:14
@Bergyilkos Bohoc: (az utolsó mondatodra) Szerintem meg pont az első évad volt a jobb: lazább, vidámabb és fiatalosabb volt. A második évad, bár egy-két ponton fejlődést mutatott (pl. kidolgozottabb karakterek), sajnos a sötétebb hangnem elvette azt a naiv bájat, amiért az eredeti 6 részt, minden hibája ellenére, szeretni lehetett.

@retrodj: Az első évadot fogd fel úgy, mint egy hűsítő limonádé sorozatot: a nyári melegben ideális. A második, nos, az egy "kicsit" elmozdult az ÉNB irányába - lehet, neked jobban bejön, mint nekem.
Zene: A szám a nemzeti rock keretei között remekül összefoglalja a magyar érzelmeket az 1956-os forradalommal kapcsolatban.Klip: Egyszerű kellékekkel dolgozik, viszont az utolsó képkockáig rendben van. (Tán csak az a vörös csillag néz ki hiteltelennek...) Értékelés: *****..
Zene: Noha nincs tengerérzés, de a szám akkor is lovagol egyet az érzelmek hullámain. Értékelés: 5* lenne..
Zene: A nyári fesztiválok egyik elmaradhatatlan dala, ami ugyan egy szomorú apropóból, Radics Béla halálából íródott, viszont azóta a magyar rockzene egyik legszebb himnuszává vált.Klip: Tetszett a hangstúdiós felvétel, így úgy tűnt, mintha az előadók ott helyben…..
Zene: Aranyos és igencsak fülbemászó dal, és még ha erősen sztereotíp módon is sorolja fel az afrikai elemeket, viszont a helyenként vicces, humoros szöveg kárpótolja a hallgatót.Klip: Hogyan csináljunk afrikai hangulatot a Balaton környékén, kis költségvetésből? Hát így.…..
Igen, immáron két esztendeje vezetem a blogot, ahol (elsősorban) magyar előadók szerzeményeit veszem górcső alá, majd mondom el a személyes véleményemet róluk. De hogy meddig, erről szeretnék írni. Bizonyára észrevette a kedves olvasó, hogy ha még van, hogy megfogyatkoztak a…..
Zene: Vokális szerzemény, nagy ismétlődéssel, magyaros alappal és jó adag iróniával. Ha nem tetszik, akkor be lehet fogni! Értékelés: 5* lenne..
Zene: Egy nyári egy éjszakás kaland előadása alternatív módon. Mert jó kérdés, hogyan is kerül egy vasvödör a megszokott történetbe, viszont a végén az újrakezdés mindent elárul erről a meztelen keringőről. Értékelés: 5* lenne..
Zene: Ahogyan mások is jelezték, ez egy tipikus nyári sláger, semmi több, de a kellemesebb fajtából. Ja, és a magyar bekiabálás jó poén volt.Klip: Szánsájn, tengerpart, szexi lányok tömege - minden, ami kötelező kellék. Értékelés: ****..
Zene: Kellemes, lassú nyári dalocska, de a klisék felsorolásán kívül nagyon nem mutat fel semmit. Amit viszont ki lehetett volna hagyni, az Ben közreműködése...Klip: A vászon előtti ötlet ballagás még jó ötlet is volna, ha az előtérben lévő karakter kicsit jobban imitálná a…..
Zene: A szöveg ügyesen idézi fel a fesztiválok szétesőfélben levő vagy már szétesettség életérzését, megszórva kicsi izzadságszagú humorral is, de ezt a zenei alapot nemigen tudom hova tenni.Klip: Garázskoncert, hm, nem is tudom mennyire jellemző erre fele, de nekem az alapötlet…..
Zene: Ez egy kellemes nyári dal lenne, ha nem lenne belőle egy sokkal jobb eredeti verzió, ami mellett ez csak buccerosított, kilencvenes-évesített kópiának tűnik.Klip: Valószínűleg az előbbi dologra utal az már akkoriban is avitnak számító, korai videokamerák felvételeit idéző…..
Zene: A szám követi a napjaink elektronikus-pop-rock trendjeit, viszont a szöveggel sikerült egy realista képet adniuk a manapság is jelenlévő, nyugatra elvágyódásról.Klip: Nem tudtam hova tenni a két főszereplő deszkás-csövest(?), de az biztos, hogy a minijelenetek lánca egész…..
Zene: Kellemes kis muzsika egy kellemes női hanggal, de az ismétlődő szöveg nem nyeri el annyira a hallgató tetszését.Klip: Kicsit emlékeztet egy Danone-reklámra, de ettől függetlenül még kellemes a szemnek, és nem csak a férfiaknak. Értékelés: ****..
Zene: A csapat tett egy kis kitérőt a reggie irányába, de ez az elhajlás egészen fantasztikus nyári nóta lett. Csodálkoztam akkoriban is, hogy nem készült belőle videoklip. Értékelés: 5* lenne..
Zene: Gyors, gyors, gyors, de ha megfog a szöveg és elkap a tempó, akkor nem fog ereszteni egyhamar!Klip: Érdekes ötlet volt ez a fotómontázs, de az egyszerűsége ellenére is kellemes végeredményt produkált. Külön pont a feliratozásért! Értékelés: *****..
Zene: Mit is lehet várni egy fülig szerelmes lánytól, aki az imádott srácát mag amellett tudva torkaszakadtából kiáltja a szép világgá. Azért az életen át eléggé pozitív, talán túlon-túl is...Klip: A koncert körítés kicsit amerikai, de szerencsére az elhomályosított…..
Zene: Nyersen fejezi ki egy nő szexuális vágyát egy férfi iránt, de talán pont emiatt tűnik a dal valamelyest erőltetettnek. A refrén azért szódával, de elmegy.Klip: Jó ötlet volt egy budapesti belvárosi gangos ház a forgatás helyszínének választása, ugyanakkor a lányok…..
Zene: A dal pár percben összefoglalja a Sziget életérzést, aminek leginkább a szabadság lett a központi eleme. Azonban miliőben kicsit emlékeztet pár korábbi számukra, amikhez képest ez nem lett annyira jó.Klip: Szabadság, fiatalok, őrült alakok, SZIGET - ha hivatalos induló,…..
Zene: Nos, a fenti dal tökéletesen összefoglalja, hogy miért is nem szeretem a nemzeti rockzenét: erősen agresszív zene és szöveg - hirtelen nem tudom, hogy feldolgozás-e vagy sem -, erősen eltúlzott nemzeti tudattal. A duda bevitele a számba azért jó ötlet volt.Klip: A házi…..
Zene: Nos, a mosakodós rap rész egészen jó lett, sokkal jobban tetszik, mint az eddigi keménykedős életműve, ellenben a refrénnél talán nem ártott volna valaki más, mert az nagyon lehúzta az egyébként jó számot.Klip: A szokásos road-movie kellékek és az utcán felvett,…..
Zene: Gyönyörű, magasztos, igazi megkönnyező zene a naiv gyermekkor visszaidézéséről, ami nosztalgikus hangulatot teremt minden felnőttben. Értékelés: 5* lenne..
(Természetesen nem mehetünk el különleges hetünk mellett különleges lezárás nélkül...) Zene: Kicsit hosszabb alaptéma, de jól illik a kezdőhöz is."Klip": Azú jváltozathoz képest nagyon puritán ez a verzió, látszik rajta, hogy ez inkább csak felvezetés volt. Ja, és a mese…..
Zene: Nem tudni, hogy Mátyás-király valóban ilyen igazságos volt-e, vagy csak a hagyomány emelte fel őt e tisztségre a halálát követően, de az biztos, hogy a fenti rajzfilmsorozat középkori témája kiváló alapot nyújt a múltidézésre."Klip": nyugisabb, mint a legtöbb másik…..
Zene: A zenét végigkíséri a dobpergés, ami illik a bábmese középkori témájához. A főszereplő szövege pedig nagyon is jól visszaadja a karakter személyisigét, megnyugtatva a gyerekeket arról, hogy ez a sárkány bizony egy nagyon is jó fiú!"Klip": Lényegében a legelső epizódot…..