Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Razek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az idő, hogy a beérkezett pályázatok legjobbjai közül ki legyen választva az, aki a Center jóvoltából egy LG tv-monitor cuccos boldog tulajdonosa lehet. Nem is húzom az időt! Lássuk a jelölteket!1. Tron Olvasónk az éleset szotyizza és rögtön beindított egy Tron…..
Bambi szemek, giga jó mellek, szopós száj, nullához konvergáló színészi tehetség, egy jó házasság, majd egy durva válás. Ez nagyvonalakban mai sztárunknek Denise  Richardsnak a karrierje. Denise Illinois államban született , de főbb iskoláit már Kaliforniában végezte.…..
Razek 2010.06.01 21:56:03
Egy újabb explaymates nagy szakmai képeségekkel rendelkező hölgy, aki azt hitte nem csak csöcsei hanem a színészi képességei is nagyok. Igy büszkén bemutatom mai női hősünket Erika Eleniakot. Erika Kaliforniában született, egy elég nagy populációjú családban. Apuci már…..
Razek 2010.06.01 21:33:02
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
Razek 2010.06.01 21:31:58
Békéscsabán akad néhány csúnya, nem a városhoz méltó épület. A figyelem középponmtjában természetesen a Körös Hotel van, ám az egykoron szebb napokat megélt szállodán kívül is találhatunk magánkézben lévő csúnyaságokat. Mindeki a város vezetésétől várja a…..
Manapság elkeserítő dolgokat tapasztaltam a városban. 1 hónappal ezelőtt ellopták a lezárt kerékpáromat egy ZÁRT közintézményből. Ez volt a második bicikli, amit lezárt állapotában fényes nappal loptak el tőlem. Azonban amit ma láttam a Csaba center előtt az még…..