Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virtual landscape (törölt)

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párt vezetőségéhez közeli forrásoktól szerzett értesüléseink szerint a Jobbik nem indít főpolgámester-jelöltet a valószínűleg szeptemberben tartandó önkormányzati választásokon.A párt május 1-én és 2-án, Ópusztaszeren tartott kampányértékelő fórumán állítólag…..
Orbánról eddig is tudtuk, hogy nem a számítástechnika ördöge. Ezzel együtt sikerült minket is meglepnie azzal, amit saját választási fotóalbumának dedikálásakor mondott az index-nek: "A csütörtökön bemutatott album képei ugyanis jó sajtófotók, amelyekből kiderül,…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.29 23:05:41
@Bretschneider: A mg egy 5000 éves "találmány". Majd szólj, ha a net is 5000 éves lesz. Megjegyzem, én fiatal vagyok és a net se idegen (x év szerverüzemeltetés web stb.), mégis egyre jobban rühellem, mert csak visz a net az életből. Már az borzalmas, hogy van napi 50-70 e-mail. Régen (mesélik) a kollegák: du. leültek nyujgiba teázni és megbeszélték a szakmai és magán dolgokat. s Ismerték egymást.
Most nem tudod, ki köszön rád, pedig napi tucat e-mailt váltasz vele.

Nem, az internet messze nem a legjobb dolog. Nagyon jó, hogy Orbán képes ezt kizárni az életéből, minden elismerésem. Respect.
Sokan, sokszor mondták, hogy a nyelvtörvény célja valójában nem a pénzbírság kiszabása, hanem a megfélemlítés! Sok embernek már maga a tény elég, hogy létezik, hogy büntethetnek, hogy neki ebből vesztesége származhat...Pár napja megkaptuk a szokásos Praktikerünket (Itt…..
Szerintem mindenki arra számított a szocialistáktól, hogy látványosan elkezdik egymást lecsákányozni, majd saját sírjukat kiásva belehullnak az örök feledés homályába. Igazából az MSZP-nek nincs más lehetősége, mint keményen megdolgozni a választók bizalmáért, ezért is…..
 A választások rendre lezajlottak, immáron nagyobb fennakadások nélkül. A végeredménybe úgy tűnik minden politikai szereplő belenyugodott és immáron figyelmünk a kampányolás végeztével a jövőbeli teendőkre terelődhet. Mert bizony tennivalóból akad bőven.Elkezdődhet a…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.28 07:28:36
  No persze, ne túlozzunk: csak arról van szó, hogy Pokorni Zoltán ma reggeli kijelentése szerint nem Sólyom Lászlót jelöli majd a Fidesz köztársasági elnöknek. A jelenlegi államfő ötéves ciklusa megérdemel majd egy hosszabb elemzést, de mindent a maga idejében. Néhány…..
pakolunk Variációk egy témára 2010.02.16 15:23:00
Mit akarhat a Fidesz? Ez a legfőbb kérdés sok szempontból, de mi, ványadt köztisztviselők most önzőn csak magunkra gondolunk. Sajnos a választ csak Orbán tudja, vagyis igazából még ő sem. Variációk mindenesetre akadnak bőven a sajtóban, úgyhogy jobb híján most mi is a…..
virtual landscape (törölt) 2010.03.22 21:34:02
@Pakkolo: Akkor mi itt ez rettegde blog? az ilyen megélhetési rettegőket kell eltakarítani első lépésben.
virtual landscape (törölt) 2010.04.26 23:46:26
@Pakkolo: Várja a fene a messiást. Ez a messiásvárás a ti beteges ballib képzelgésetek.
pakolunk Csak kapkodom a fejem 2010.04.20 09:58:00
Itt a hivatalban továbbra is csend és hullaszag, úgyhogy tények híján kénytelenek vagyunk a sajtóra hagyatkozni, és abból kihámozni, milyen lesz a jövő: fényes-e vagy sötét.Szerencsére az elmúlt 24 óra bővelkedik izgalmasabbnál izgalmasabb hírekben, mivel a sajtó kínjában…..
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.26 12:15:25
Mai bejegyzésünket a BKV ügynek, Leisztinger Tamásnak és Molnár Gyulának érdemes szentelnünk, mert forognak a nyomozóirodák fogaskerekei. A fontos körülmények közé tartozik, hogy Molnár Gyula minden bizonnyal utolsó napjait tölti a parlament falai között, listáról már nincs…..
Összeállt az Új Baloldal frakciója, ez az 59 ember lesz az, akik megújítják a baloldalt, természetesen a progresszió és haladás mentén. "Haza nem lehet ellenzék nélkül", tudtuk meg tegnap este. Lesz két zöldfülű, újonc ellenzéki frakció, akiknek térkép kell ahhoz…..
  61,44 százalékos feldolgozottságnál a fideszes Szalay Péter mindössze 8 szavazattal vezet Szanyi Tiborral szemben. 70 százalék feletti feldolgozottságnál az MSZP-s Szanyi Tibor több mint 400 szavazattal vezet Szalay Péterrel szemben. Mivel (ha volt külföldön…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.25 21:54:00
@TuRuL_2k2: Ritka nagy bunkó. Ha már volt részed hozzá élőben egy féléven át ...
  Volt itt egy - nem túl erőteljes, de mégiscsak - választási kampány. Kubatovval, Szanyi kapitánnyal, vákuumos péniszpumpával, adócsökkentéssel. Volt értelme?   A következő mondatokat tavaly júniusban írta le az EP-választás szavazóköri…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.25 21:51:59
Azoknak, akik azt gondolják hogy "holnaptól itt a Kánaán" Kósa Lajos azt üzente a Vörösmarty téren: "eljöhet a Kánaán, de azt együtt kell felépíteni". ..
A Gyurcsány kormányzás, ha más okból nem is, de a kordonjairól mindenképpen emlékezetes marad. Alighanem ezt az időszakot tekintjük majd a kordonok aranykorának kis hazánkban. Soha annyi fémkerítés nem borította még a fővárosunk belső területeit, mint az utóbbi néhány…..
A Bolognai Rendszer minden szakon, minden karon, minden egyetemen, minden országban másként valósult meg, és más tapasztalatokat hozott.WorkshopMost szeretnénk lehetőséget teremteni, hogy megbeszéljük egymással tapasztalatainkat. Március 9-én, kedden a CEU-n (Central European…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.25 21:28:45
@mariett89: Amikor lelkesen az EU-t szavaztad meg (vagy a szüleid)m, akkor kellett volna gondolkodni.
Múlt héten már kiszivárgott, hogy Lendvai Ildikó a választások után le fog mondani. A kérdés az, hogy már ma este megteszi ezt, vagy megvárja vele a hétfő délelőttöt. Arra is kíváncsi leszek, hogy csupán a pártelnök távozik, vagy a párt egész vezetése veszi az irányt?…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.25 21:21:07
@Mr. Acid: Inkább gyorsan tűnjenek el, teljesen feleslegesek. Gondold el, a NSDAP utódpártja (reformánácik) 1965-ben mit keresett volna egy NSzK-beli választáson???
A Népszínházzal kezdődött: a történelmi Magyarország hatodik színházát (1854), ami valóban rossz állapotban volt, felújítás helyett, portikusza kivételével 2007-ben lebontották, és egy új színházépület létesült a telken. Kép forrásaA napokban megdöbbentő híreket…..
Ahogy arról már beszámoltunk, a választások éjszakáján főszereplővé előlépett blog.hu blogok látogatottsági csúcsokat döntögettek, kőkemény terhelésnek kitéve a kiszolgáló infrastruktúrát.Igyekeztünk gyorsan lépni, tegnap újabb szerverrel bővültünk, így a tegnapi és…..
  Nem sok izgalmas választókerület van, ezek közül az egyik a renegát fideszes, Molnár Oszkár küzdelme egykori pártja ellen.  20%-os feldolgozottságnál Molnár Oszár 43:34-re vezet Daher Pierre ellen, Gúr Nándornak 25 százaléka van (a Jobbiknál…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.25 20:16:30
Az elmúlt másfél hétben sok szó esett arról, hogy a 380 ezer LMP-s kire szavazna át. Szinte alig volt szó azonban arról, hogy a 850 ezer jobbikos mennyire szavaz át a Fideszre. Január elején még jogos volt azt gondolni, hogy a Jobbik számára esélytelen körzetekben döntő részük a…..
virtual landscape (törölt) 2010.04.23 21:56:49
Tisztelt Szerkesztőség!   Denis MacShane brit munkáspárti képviselő, volt Európa-ügyi miniszter a Newsweekben írt a magyarországi választásokról (Europe’s New Politics of Fear).   MacShane néhány megállapítása nem fedi a valóságot, amelyek miatt a Newsweek…..
  L3v3e örvendeztetett meg minket a nagy szocialista kampányhurrá csúcstermékével. A Narancsvidék első számáért elmarasztalta az MSZP-t az OVB, de ez nem akadályozhatta meg sem a terjesztés folytatását, sem az újabb rész megjelenését. A politikai magazin legfrissebb…..