Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubbax (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A szabadság vándora 2008.04.15 17:31:00
„The West is the best, get here and do the rest” (Doors - The End)  Először is ott van a tágasság: a majd' hatméteres Chevy, ahogy a Sziklás-hegység felé hasít a kietlen prérin, a manhattani látkép, ahogy az Empire State tetejéről látni, meg a Csendes-óceán, Los…..
"fa inna hizb allah hum al-ghalibun"/és Allah pártja az, akik győztesek lesznek, Korán, 5:56/Pártokról kis hazánkban nem sok jó jut eszébe bárkinek is. A sárdobálás, az egymásra mutogatás mellett, ami ma a magyar közpolitikára jellemző, nem volna-e jó, ha nálunk is…..
comment:com Kiefer új kérója 2007.12.10 09:28:04
Kedvenc tévés világmegváltónk, a szigorú tekintetű Jack Bauer megformálója bevonult a sittre, még pedig ide, a képen látható nem túl nagy, és cseppet sem Ikea-konform cellába. Kiefer Sutherland hányatott ifjúkorának köszönhetően annyira nem lepődhetett meg a spártai…..
Jobb későn, mint soha, el ne tessék feledni, hogy az AXN ma este kilectől vetíti az ABC Masters of Sci-Fi (A sci-fi mesterei) című hatrészes antológiájának első darabját. A minőségi sci-fi-re kiéhezett magyar szemek elé így olyan írók műveiből készült egyórás alkotások…..
comment:com Mindenki szív 2007.11.08 12:00:00
Kezd kissé elfajulni a sztrájkhelyzet, mert ugye addig az ember nagyon szívesen támogatja az írókat, míg a táblás felvonulás pont nem az ő kedvenc sorozatát tossza alaposan ánuszba. A legbékésebb sorozatrajongó is gigakiharapó ügynökké alakul azon nyomban, ha megtudja, hogy a…..
Rozi a moziban Indy4 morzsák 2007.05.29 15:10:00
Egyre több infó szivárog ki a vélhetően utolsó Indiana Jones filmről, korábban szó volt arról, hogy Frank Darabont forgatókönyvét kivágták, mint macskát szarni, erre most úgy néz ki, hogy részleteket csak felhasználnak belőle, mégpedig az 51-es körzetes, élienes cuccot, mert…..
Végre egy olyan film, amit tényleg kurvára meg akarunk nézni. Clifford Irving író szarban volt, egy vasa sem maradt, és ekkor kitalálta, hogy hazudik egy picit: megírja az Aviátor című filmből ismerős Howard Hughes nevű elmebeteg milliárdos életrajzát. A kamu majdnem bejött, de a…..
Salman Rushdie-ra fanatikus muszlimok tömegei vadásznak, így az író hosszú ideje titokban él és utazgat. A neves író nem gondolta, hogy élete egy csapásra megváltozik, amikor igent mond egy kis, kelet-európai ország meghívására.Vége a bújkálásnak! Az író új könyvét kiadó…..
Biliárdgolyós tanmesével nyitunk. Van három jóbarát, a fekete golyó kimegy a nagy lóvéval nyugatra, a sárga golyó, meg a piros itthon marad. Aztán a fekete hazajön, okoskodik, ezért kinyírják. Értjük, ugye? Ha nem, az se baj, majd kiderül a sorozatból. Vagy nem. Ja, ezt a golyós…..
Bubbax (törölt) 2007.10.01 16:00:32
comment:com Sport, sorozat, film 2007.09.25 16:40:00
Ma először a sportkedvelőknek javallunk napi betevőt, annyira el vannak hanyagolva, hogy már nekünk fáj. A sport1 a női kosárlabda EB-ről közvetít, ma éppen a Csehország-Törökország mérkőzést, 20:45-ös kezdettel. Akik a magas nők helyett angol futballistákat szeretnének…..
comment:com Ma este jön az Egység 2007.08.15 15:50:00
Mégpedig a Cool műsorára, amolyan jó kis amerikai zászlólengetős, faszakatonás sorozat keménycsávós beszólásokkal, otthonmaradt feleségek nyavalygásával és világmegmentő elialakulattal, aminek minden tagja legalább hat nyelven beszél, 4 mp alatt futja a százat és…..
Vasárnap ért véget egyik kedvenc tévés arcunk, David Milch mester kissé zavaros és nem kicsit fejvakarós sorozata, a John from Cincinnati, hétfőn bejelentették, hogy nem is lesz belőle második évad, kedden elindult az obligát "mentsük meg a JFC-t" rajongói kampány (110…..
comment:com Itt van Bollywood 2007.06.24 17:00:00
Bollywoodról az összes közhelyet kivülről fújjuk, az irdatlan mennyiségű filmről, amelyet kidobnak a bombayi futószalagok, az indiai sztárokról, akiket istenként tisztelnek az ottani nézők, a zenéről, amelyre iszonyatosan lehet ropni hajnalban egy bulin, és így tovább, és így…..
Nos, a hölgy "halálosan szép és ráadásul pillanatok alatt szét tud szedni egy Uzi-t" Izraeli katonanők az amerikai Maxinban, ráadásul ez nem valami gerillaakció, hanem Izrael New York-i konzulátusának ajánlásával. Részletek és képek a gendertémákra szakosodott Piroska…..