Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izemize

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Legjobb televíziós sorozat díjat nyerte el Jaltán az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója, a Hacktion az idén 13. alkalommal megrendezett Vmeste/Together Nemezetközi Film és Televízió Fesztiválon, ahol idén 27 országból 300 pályaművet neveztek 7 különböző…..
izemize 2012.10.08 19:59:41
PPKE-BTK SzóSz blog február 15. 2012.02.15 23:20:00
 Isten nevében:  Már jócskán besötétedett, amikor kiléptem az utcára. A frissen hullott hó ezerfelé szórta a lámpák sárga fényét, s úgy tetszett, a fényesség magából az utcából árad. Még egyszer búcsút intettem, és elindultam. Az utcán kemény szelek…..
Karácsonyi vásárlási körképünkben a nemrég nagyobb összeghez jutott vasúti dolgozókat kérdeztük, hogy ők mivel lepik meg szeretteiket az ajándékozás és a szeretet ünnepén. R. Kálmánné (49), kalauz, Szatymaz "Hú, hát jó hogy kérdezi. Megjött a hülyevagyok boltba a…..
A szeptember a gólyabálok és a diákcsínytevések hava. A SOTE proktológus hallgatói azonban idén elvetették a sulykot...
Egyre keményebbé válik a KDNP vasárnapi nyitva tartásról szóló javaslata. A bookline.hu, a Vatera, sőt a iTunes sem árusíthat majd a hét utolsó napján. Semjén Zsolt szerint vasárnap, az vasárnap. A vadászat, a család és a vadászat napja. Ezért nem helyesli, hogy akár…..
Az oktatási államtitkárság legújabb kezdeményezésében az nyer, aki a leggyorsabban tudja megválaszolni a közoktatás fejlesztésére vonatkozó kérdéseket. A kezdeményezést egy SMS-körkérdés előzte meg, amelyben az iskolaigazgatóknak 10 másodperc állt rendelkezésére, hogy a…..
Hoffmann Rózsa és Pokorni Zoltán közös sajtótájékoztatón jelentette be a felsőoktatás új koncepcióját. „A vörös húsdaráló helyett inkább egy fehér masszát szeretnénk, ezért a névváltozás.” – mondta el őszintén Pokorni, amit később megbánt.…..
Tegnap az MLSZ közgyűlése egyhangúlag választotta meg a bankvezért. Sokan megváltóként várják, és ha néhány változtatást sikerül véghez vinnie, óriási segítsége lehet a magyar focinak. Ígéreteit összehasonlítottuk Kisteleki tetteivel. Nehéz örökség. Nagyjából így…..