Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GINGER

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő bejegyzés a gastronomica.blog.hu-n jelent meg: Nagy elismerés érte tegnap a gastronomica.hu portált! A szerkesztésében álló retrogastro.blog.hu megnyerte a Goldenblog gasztroblog versenyét. Mi áll a siker mögött? Miért tízszer olvasottabb a retrogastro.blog.hu a szintén…..
GINGER 2010.07.21 15:13:04
retro gastro Sportszelet 2010.04.26 06:17:00
A Népstadion megnyitójával egy időben, 1953-ban robbant be a köztudatba a 25 grammnyi rum és kakaó fúzió, az étcsokis huzatban készült, máig élő legenda, a Sportszelet. Hazánk büszkesége a magyar Csemege Édesipari Vállalatnál készült. A ma már muzeális értékű zöld…..
A magyar borok minősége a borvilág egyik legjobban őrzött titka lehet, írja új posztjában Jancis Robinson. Ez egy olyan állítás Európa legismertebb és elismertebb borkritikusától, amit még nagyon sokszor fognak idézni, és mi is büszkén hivatkozhatunk rá. Jancis Robinson szemmel…..
retro gastro Csokiparány 2010.04.14 06:38:00
A csokiparány túlhatározottságot sugall, hisz más parány valószínűleg nem is létezik, csak csokiparány (vaníliaparány, eperparány stb???). A parány azonban megérdemli, hogy a magyar nyelv külön szót szenteljen neki, mert nagyon finom volt már a '70-es években, feltételezhetően…..
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
A McDonald’s egész gyerekkoromban egy fogalom volt. A Nyugat megtestesítője. 14 éves koromban a nyári szünetben jártam először Nyugaton, és a vakáció fénypontja volt, amikor beléphettem az addig elérhetetlen McDonald’s-ba. Bár az árak kicsit sokkolóak voltak a hazai…..
Ha csípkelődni szeretnék azt mondanám: kiváló alapanyagból könnyű finomat készíteni, hiszen ezt az ínycsiklandozóan kinéző kaját nem én követtem el, hanem az öcsém. A harcsa- és a süllőfiléket előre besózta, színes durvára darált borssal ízesítette. A tepsi…..
Londoni utunk búcsúvacsorájához Alain Ducasse éttermébe foglaltam asztalt. Ezt végül lemondtam egyrészt a rengeteg pozitív értékelés mellett olvasott viszonylag sok negatív kritika, másrészt az extrém magas árak miatt. (Gyakorlatilag drágább az étterem, mint a három csillagos…..