Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex_King

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak a KRESZ-nek olyan homályos, megfoghatatlan részei, ami nincsen számszerűsítve, tulajdonképpen az emberekre bízzák a helyzet felmérését és értékelését, azt is rájuk hagyva, hogy ennek fényében döntsenek például arról, hogy mikor indokolt például a ködfényszórók…..
Gyerekszoba Betűk a falon 2010.12.01 08:12:00
De nem ám csak elvétve, hanem keresztbe-kasul, fel és le. Mindenfelé. Hihetetlen mennyiségben. Na jó, talán a Harry Potter saga nem jönne ki belőle, de azért, ha betűrejtvény lenne, el lenne vele az ember hetekig. És persze, hogy az jutott eszembe, milyen remekül mutatna ez a betűs…..
  Na tessék már megint szerda van :-) A szinkronrendezés kivesézése után újabb áldozatot találtam, de egyelőre összességében úgy értékelem, hogy néhány bitangot leszámítva viszonylag kíméletesek voltatok a kommentekben. Nem mintha cenzúra lenne, csak meg kell mondanom,…..
Alex_King 2010.05.05 14:39:23
@jean sol partre: Én valahogy egész mást olvastam ki az írásodból. Irígységet. Kicsit olyan az egész, mintha azt mondanád, hogy én vagyok a fordítok között az egyik legjobb, és nagyon rosszul esik nekem, hogy nem keresnek meg sokan. Ha pedig valaki mégis, akkor pedig nem hívnak vissza, mikor elmondom, hogy a minőségnek ára van, és ezért 3-5x-ös díjat kérek. Ezen kívül megjegyezném, hogy 15 év alatt 20+ könyv.. hmm. szóval én véletlenül ismerem Andi munkásságát, és 3 év alatt 14 könyvet fordított.
És most kár azzal jönni, hogy jó munkához idő kell... És arra is emlékszem, hogy te nem fogadsz el minden felkérést, amiben nem érzed kompetensnek magad. Nah mások ezt úgy csinálják, hogy nem restellnek segítséget kérni egy egy téma szakavatottabb ismerőjétől. Hozzá teszem, hogy pont így kerültem ide én is: kritizáltam... aztán megkértek, és próbáltam segíteni.

És még valamit. Nem emlékszem ki írta az apró kis nüanszos dolgot, de meglepődne az illető, hogy mennyi idő megy el az ilyen apróságokra, és mennyi fejtörést tud okozni, ha valaki tényleg jót szeretne alkot, ahogy Andi is teszi.
Bog Zoo-nak köszönet a képekért.Az világítótestek egy Range Rover-ből származnak...
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
Ébredezik a tuningshow, buffog a basszus, szivárognak befelé a lányok. Erősen reggeli még a hangulat, bár az igazi freakek már 9 előtt sorban álltak, várva a bebocsátást. A kiállítók még az utolsó simításokkal foglalatoskodnak, törölgetik a krómfelniket. A megnyerhető matt…..
Alex_King 2010.03.20 12:21:57
@Leadfoot: Nos igen, sok szép gyári autó van, de ez nem szalonautó vagy luxusautó kiállítás... Szóval hamár tuning kiállítás a neve, akkor ne drága gyári kocsikat kelljen nézni..:S
Belsőség Megérkezett a tréler! 2010.03.07 12:50:00
12:12 Rövid hír: Megérkezett a tréler, most rakják fel az autót. Szerencsére 1200 kg-ra van hitelesítve, a Ponty 1150 kiló, legalább emiatt nem kell idegeskedni. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész,…..
Mielőtt útnak indultunk, Csikós elmesélte, milyen a svédeknél vezetni. Figyelj Tibby, mész kétszáz kilométert, nincs település ami látható volna, nincs óriásplakát, nincs semmi, csak fenyő, hó, fenyő és hó. Egyszercsak látsz egy táblát, hogy Stockholm még 384 kilométer. Olyankor a kardodba…..
Alex_King 2010.03.03 23:28:51
@evil.: Szívemből szóltál cimbi ;) Nőkön és kocsikon nem szabad :)
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..