Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbra

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
jobbra 2010.04.11 10:33:27
@lutschock nehay:

Ez nem fehér vagy fekete kérdése szvsz.Nem fogtad az adást valszeg amit mrs.fehér írt !
A büdös makkoscipős kátrány semmibe véve az ott sorban álló embereket,simán előre megy hogy száradjon le a 2 lába !

Kicsit a Te nézeted szélsőséges !!!! Gárda áll majd ott...ehhh.
Tudod az a baj hogy nem laksz olyan helyen pl.Szigony utca ,8 ker.és a szomszédaid 90% szerecsendió,mert akkor megértenéd mi is a probléma.
Képtelenek a dögevők a minimális kulturált,civilizált viselkedésre és sztem jogosan lázadnak már az emberek!!
jobbra 2010.04.11 10:43:15
@abrakadabra40:
A lehetőség adott volt mindkét pártnak,Fidesz-Mszp>>>és ????? mit tettek ez ügyben??? semmit,szőnyeg alá söpörték ,mert problémás !!! Most hogy az emberek már lázadnak ez miatt,máris minden párt megakarja oldani (szavakkal). Leírom még1-szer,adott volt a lehetőség ,NEM oldották meg .Gondolkozz is ,ne csak írj!
   Végre Usztics Mátyás is belecsapott a lecsóba: az évtizedek óta katonákat alakító színész már jó ideje harciaskodik IRL-üzemmódban is, hiszen a gárda előtt is exponálta magát egyenruhás szónoklatokkal. A színészként együgyű Usztics talán már tényleg azt…..
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
jobbra 2010.03.26 13:43:08
@mirrmurrkandúr:

Te mondasz 1-et én tudok mást :) Miért kell ezen felkapnod a vizet?
Ne idegeskedj,ráérsz ápr12 én :D
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
jobbra 2010.03.25 14:43:58
@zsulek:

Olvassál is ne csak fröcsögj itt !

hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s
jobbra 2010.03.25 14:47:11
@neurotikk!:

Újabb sávszélességet foglaló droid !
jobbra 2010.03.25 14:52:55
@zsulek:

Itt most nem kézfelemelésről van szó.Volt más lehetősége?
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
jobbra 2010.03.24 13:57:53
@maxt:

És miért vagy ideges? :DD
Fogy az előny? vagy mi?

Baj van Houston :D
Whehehehe :D
jobbra 2010.03.24 15:03:32
@maxt:

Lehet rosszul itéltelek meg?
Kommenyista vagye? :DD
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
jobbra 2010.03.19 15:00:09
@az igazi Sipi:

Sipi te tényleg tökhülye vagy%!!

Bmeg, ha megpróbálja megvédeni magát, lásd áram ,akkor sittre vágnak, fegyvere nincs bmeg az öregeknek.Kiváncsi vagyok, várom az ötleteidet 20-30 vagy 50 görény cigány elleni védelemmel? Írjad ne csak szövegelj, most már feldühitettél.
jobbra 2010.03.19 15:07:07
@Páneurópai Harci Kos:

Csak leírtam :DD ,grrrrrrrrrr ,jobb ha nem olvasom amit sipi ír, egyszerübb, segg hülye
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
  Budaházy Györgynek összegyűlt a 750 ajánlószelvénye. Ha a helyi választási bizottság érvényesnek találja őket, és Budaházy jogerősen képviselőjelöltté válik, akkor előáll a Budaházy-dilemma: szabadlábra kell-e helyezni az előzetesben ülő jelöltet?…..
jobbra 2010.03.18 14:48:24
@Dauntless:

Szerintem beszélj 1szám 1-es személyben ,jobb lesz :D ne általánosits pls
jobbra 2010.03.18 15:30:12
@Bloodscalp:

Ennél a tolvajbandánál mindenképpen jobbak lesznek!!
jobbra 2010.03.18 15:32:58
@Gestas:

Ne is, odautadat fizetem ,csak maradj is ott :D
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Eddig csak egyszer foglalkoztam a közvélemény-kutatásokkal, s tulajdonképpen nem is terveztem, hogy ismét megteszem. Bár nem vagyok szakembere a kérdésnek – mindig meg is lep, amikor az egyes cégek részéről a mintavételhez és a statisztikai eljárásokhoz láthatóan (és…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
jobbra 2010.03.11 11:17:36
totalcar.hu/magazin/kozelet/nemetvizsga/

érdemes elolvasni hogy működik ez valóban európai viszonylatban , nem pedig autósokatmindenáronlehúzó országunkban.
Hétfőn belenéztem az Echo TV műsorába ahol Vámos György arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlenül vegyük meg a keddi Magyar Hírlapot, mert olyan lesz benne, de olyan...Hát jó. Másnap reggel szépen elbattyogtam a közeli benzinkútra és megvettem a deklaráltan fideszes…..
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
Már csak szűk két hét van hátra az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. A hivatalos adatok ma a következő állapotot mutatják (zárójelben – ahol ennek van jelentősége - a múlt és a két héttel ezelőtti szombati adatok). …..
jobbra 2010.03.07 10:26:37
Tíz Kossuth tér
Hány Kossuth tér fér el a Kossuth téren

* don B

2002. április 13., szombat 18:03 | Frissítve: 2002. július 15.

A nemzet kétmillió tagja gyűlt össze a budapesti Kossuth téren - jelentette a magyar közszolgálati rádió rendőrségi becslésekre hivatkozva. Kérdés mármost, kivel lehet ezt a marhaságot megetetni.

Drága barátaim, honfiak, emberek, polgárok! Helyezzük magunkat kényelembe, készítsünk ki egy pohár italt, dohányosok rágyújthatnak, aztán vegyünk elő egy Budapest-térképet meg egy léptékvonalzót! (Online tartozkodó barátainknak ajánlhatjuk a bpterkep.index.hu [1]-t, azon remekül lehet mérni.) Keressük ki a Kossuth teret, és méricskéljünk egy kicsit!

Ennél sűrűbb tömeg már tényleg gruppenszex vagy árleszállítás.
Helyettesítsük a parlament előtti részt egy téglalappal. A tér keleti oldala 330 m hosszú (egészen az épületek tövénél mérve). A déli oldal 170 m. A téglalap tehát 56 100 négyzetméter. A parlament középső kiszögellése valamivel nagyobb mint 50x60 m, azaz 3000 négyzetméter. Vegyünk a téren levő fák, szobrok, köztéri bútorok, egyebek számára - az egyszerűség kedvéért - ennél kicsit többet, 3100 négyzetmétert. Vagyis a Kossuth tér parlament előtti területe jóindulatú, konzervatív becsléssel 50 ezer négyzetméter.

Szakértők szerint normális tömegelésnél egy ember 0,25 négyzetmétert foglal el. Gondoljunk bele: 50x50 centi per kopf. Ennél sűrűbb tömeg már tényleg gruppenszex vagy árleszállítás. Vagyis a parlament előtt, törik-szakad, 200 ezer honfi fér el. Minusz rendezők, rendőrők, újságírók, transzparensek, kutyák, bokrok, szemeteskukák...

De legyünk nagyvonalúak. Az országház északi és déli végén van egy-egy, kb. 130x110 méteres tér, vegyük a kettőt lazán 30 ezer négyzetméternek. Akkor az még 120 ezer lelkes résztvevő. Sőt. Vegyük a betorkolló nyolc utcát átlag 10 méter szélességben, 500 méter hosszan (ennyi az Alkotmány utca hossza a Bajcsyig). Az még 40 ezer négyzetméter, még 160 ezer résztvevő. 200 meg 120 meg 160 az 480 ezer hazafi. Legyünk nagyvonalúak: félmillió.

Vagyis mondjuk már magyarul: közszolgálati jelentések szerint a budapesti Kossuth téren négy uszkve tíz Kossuth tér gyűlt össze. Őszinte szívvel javaslom mindenkinek, aki ezt elhiszi, szavazzon... (akire akar)
jobbra 2010.03.07 11:56:37
@jjulie:
Akkor is jóindulattal ..200e fő lehetett,közöttük a sünök meg a tv-s .,rádiós és tsa.Na meg nem kizárt hogy "más" politikai nézetű lény is kiment oda nem,í???
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
jobbra 2010.03.03 09:13:50
@is:
Megfogom kérdezni,van lehetőségem.

Tudod mennyi kedvezményt kap egy magyar tulajdonú cég 1 alkalmazott után? 4000 ft-ot

És egy 51% külföldi tulajdonban levő?
103000 ft-ot. No comment
jobbra 2010.03.03 12:29:42
@Treuga Mei:
Miért érzem azt hogy cigány lehetsz, annyira véded a kormosokat.
Csak beköltöztetnélek egy cigányputri közelébe pár évig.Megváltozna a véleményed. Vannak falun idős emberek akik évek óta próbálnak valamit a kertjükben termelni,ubi,paprika,krumpli és képzeld évek óta arra ébrednek hogy nincs, ellopták,nem a magyarok ,a cigók.Ha védekezni próbál (árammal az öreg szegény végső elkeseredésébe)akkor az kerül sittre nem cigó.
Audiba vannak 4-en cigók,a endőr meg sem meri őket állitani bazz,mert befenyitik.Normális dolog ??
Ide USA törvény kell, kezeket a kormányra ,aki nem golyót neki.Ott megtanulták a négerek ,nem lehet variálni ,golyó megy ...jogosan.Akinek nincs vaj a füle mögött nem is ellenkezik.
De már ott tartunk ha a cigány lop. megélhetési bűnözés ha a magyar az kemény bűncselekmény.Nem egyenlőek az elbírálások !!
Saját tulajdonod védelme nincs megadva a hazánkban ,nem veszed észre??
Cigó bejön lopni, asszony 150cm,45 kg ,fejbeveri vasalóval,megy sittre mert a cigánynál csak egy kés volt és az kisebb .
Bodzaszedők jahh....pfffffff..hányok.
Paranoid Android 42 2010.02.28 15:18:07
   A mi vallásunkon lévőknek sokat jelent ez a szám, de momentán arról van szó, hogy már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni. Persze…..
jobbra 2010.03.01 13:42:24
@walter77:

Oda utadat fizetem, de vissza se gyere ,vidd magaddal a szocikat is !
jobbra 2010.03.01 15:16:57
@AnnaKarenina:

Csak nem?? van nEKED IS FÉLNIVALÓD???

A cigánykérdésre nem rákattantak az emberek ,hanem valós probléma ,lehet a környezetedben nincs cigó de majd lesz !!! Majd ha reggel kimész a kertedbe és a szomszéd a kancigány 10 pujával azongya jó reggel szomszédasszony, majd sipákolsz ,jaj istenem ....

Rosszabbat nem kívánok ,csak 2-3 cigány családot szomszédnak.Megváltozna a véleményed meg ez a fene nagy magas orrod de lehet kampós,ki tudhatja ???...
Ne válaszolj ,ugyis csak telefröcsögöd a hülyeségeiddel a blogot!
Az utóbbi napokban a témahiányos kampányban meglepetészerűen tört elő a két választási forduló közötti visszalépések ügye. Ha jól rekonstruálom, az első mondat két politológustól érkezett, akik határozottan figyelmeztették az MSZP-t az általuk csapdahelyzetnek jellemzett…..