Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovics

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Acélszív Blog Blind Myself klip 2010.03.05 14:31:00
Jövőhét kedden kerül majd bemutatásra a Blind Myself zenekar legújabb klipje, a Pomogácsok. Hétfőn, a hivatalos premier előtt egy nappal exkluzív stábvetítésen nézheted meg a videót a zenekarral és a készítőkkel. Helyszín: Hunnia Mozi (Budapest, VII. Erzsébet körút 26.),…..
Szombaton, 23:00-kor kerül bemutatásra a Hír TV-n a Radics Béláról készült 2003-as dokumentumfilm. A címe: R.B. Kapitány, amit Kisfaludy András rendezett. ..
Acélszív Blog Napi rock ajánló 2010.03.05 14:15:00
Megint elaludtam, szori :DMárcius 5. (péntek)Mai koncertajánló:Sok lesz, lusta vagyok kiírni, de ezek közül is a legnagyobb koncert ma:Budapest, Crazy Mama, 19:00. Fellépők: Tim "Ripper" Owens, After Rain, Cool Head Klan, Crossholder, Keeper of Dreams, Kóbor Angyal és a Fekete…..
A magyar progresszív metál képviselője április 17-én jelentkezik új lemezzel, ami majd a Rooms of Revelation nevet kapja. A várható számok:1. Entering2. Room 1 - Seek for Salvation3. Room 2 - Can't He Away4. Room 3 - Pretending5. Room 4 - Fragments6. Room 5 - Way to You7. Room 6 - Blossoms…..
Újabb fellépőre derült fény a MetalFest Open Air fesztivál szervezésénél, de most egy hazai fiatal bandát, a Megazetort kérték fel. A csapatnak ez lesz első nemzetközi szintű fesztivál fellépése...
Acélszív Blog Hard klip 2010.03.04 14:40:00
A nemrég sikerrel bemutatkozó Hard zenekar bemutatta az új angol nyelvű klipjüket, ami az Into The Fire nevet kapta. A svéd-magyar zenekar elég szép sikereket ér el az új albumuk kapcsán...
Acélszív Blog Új Lord album 2010.03.04 14:26:00
Április 1-én jelenik meg a magyar rockzene nagyjának, a Lordnak a legújabb lemeze, ami az Örökké címet kapta. Az albumon 13 új dal található, és limitált szériában lesz együtt a 2008-as sitkei koncertről készített koncertfelvétel is. Az új dalok:1. Más az élet 2. Neked soha…..
Acélszív Blog Napi rock ajánló 2010.03.04 14:12:00
Elaludtam ma, de bepótolom a napi rock ajánlót :)Mai koncertajánló:Bandák csatája: első elődöntő Tim Ripper Owenssel, Budapest, Crazy Mama, 19:00. Fellépők: Burnout, Factorial-X, Hangerilla, Lazulalánc, Totem, Tim Ripper Owens Belépő: 800 ftBudapest, Fészek, 20:00. Fellépők:…..
A minden évben megrendezett vad motorosok fesztiválja idén június 13-20. között kerül megrendezésre. Az alsóörsi bulira idén is sok chopperszerető embert várnak, és nemcsak motorosoknak szól ám a fesztivál. Június 13-tól kisebb-nagyobb zenekarok váltják egymást, de az igazi…..
Új fellépőkkel bővült a MetalFest Open Air fesztivál. A csillebérci metálfesztiválon a legújabb leszervezett fellépők között ott van az Amon Amarth, a Dope Stars INC., a Sadist és a Milking the Goatmachine is. Bővebb info: http://www.hu.metalfest.eu/index2.php..
Az ausztrál banda, az Airbourne szombaton hazánkban lép fel, méghozzá a Dürer Kertben. A tervezett koncertprogram:Stand Up For Rock And RollHellfireFat CityGet Busy Livin'Diamond In the RoughWhat's Eatin YouBorn To KillCheap WineGirls In BlackNo Way But The Hard WayHeartbreakerToo Much, Too…..
Acélszív Blog Napi rock ajánló 2010.03.03 06:43:00
Jó reggelt!Március 3-a, szerda van ma, Kornélia napja.Mai koncertajánló:Szeged, Garaboncziás borozó, 20:00. Fellépők: Skatch, Yellow SpotsBudapest, Rocktogon, 20:00. Fellépők: Rockzone, Steam EngineBudapest, Filter, 20:00. Fellépők: Zsámán AttilaA nap videója:..
Akár te is lehetsz az év gitárosa Magyarországon! Feltételek:1. Készíts videofelvételt arról, ahogy gitározol! Válaszd ki azt a kedvenc dalodat, amit a legjobban tudsz és szeretsz gitározni haveri körben, koncerten vagy csak otthon, a szobádban! A dal természetesen lehet feldolgozás…..
Ugyan a progressive banda, a Wendigo már októberben letölthetővé tette az Audio Leash című lemezét (amit kb. 35000-en töltöttek le), március 20-án, a Dürer Kertben mutatja be a nagyközönségnek az albumot. Sőt! Aki megy a koncertre, az megkapja az eredeti CD-t is, ami most kerül…..
Már kapható és megrendelhető a HammerWorld magazin márciusi száma, a CD-s verzióban két melléklettel: CD1 - HARD: Time Is Waiting For No One (az új album Björn Lodinnal)! CD2 - 18 tételes válogatás aktuális és exkluzív felvételekkel! Egy kis ízelítő a márciusi HammerWorld…..
A Szabadszállási Amatőr Rockfesztivál-al megegyeztem, így kirakom a partnerekhez a bannerjukat. Én nagyon örülök, hogy meg tudtunk egyezni az oldallal, hiszen a fesztivál az egyik legjobb amatőr rock fesztivál Magyarországon. Bővebb info a fesztiválról: http://www.szarfeszt.hu/..
Mácrcius 4-én, azaz holnapután, a Rockinform melléketében fog megjelenni a Chrome RT (Rock Társulat gyengébbek kedvéért) "A világnak szívében" című albuma. A hard rock/heavy metal banda új albuma 11 dalt fog tartalmazni...
Acélszív Blog Napi rock ajánló 2010.03.02 06:34:00
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!2010. március 2-a, kedd van, Lujza napja.Mai koncertajánlók:Budapest, Delirium, 20:00. Felllépők: Volga Rakéta, Kids of CracatauSzeged, SZTE Károlyi Mihány Kollégum, 20:00. Fellépők: SkatchBudapest, Filter, 20:00. Fellépők: Code Civil, Makkay…..
Acélszív Blog Új Solution lemez 2010.03.01 14:40:00
A magyar hardcore banda, a Solution elkészítette első nagylemezét, ami a Chronic Symptoms nevet kapta. A lemezbemutatókoncert a Dürer Kert-ben lesz, március 12-én. Egy kis ízelítő az albumból: http://www.myspace.com/solutionband ..
Acélszív Blog Neochrome turné 2010.03.01 14:31:00
A magyar black/death metal banda, a Neochrome egy elég komoly és nagy turnéban fog részt venni a román Negura Bunget zenekar kíséretében. A bandák 18 állomásos turnén vesznek részt, Németországban és Skandináviában főleg. Emelett a Neochrome keresi az új gitárosukat. Jelentkezni…..
Acélszív Blog Napi rock ajánló 2010.03.01 06:23:00
Jó reggelt mindenkinek!Március 1.-eje, Albin és Albina napja (Ki használ manapság ilyen neveket? :D)Mai koncertajánló: Pécs, Toxic Music Club, 20:00. Fellépők: Affliction, War-Head, WarbringerBudapest, A38 Hajó, 20:00. Fellépők: Mátyás Attila Band, New Model ArmyBudapest, Old Man's…..
Acélszív Blog A nap videója 2010.02.28 21:00:18
Szeretnék minden nap egy kis "menüt" összehozni, ami majd összefoglalja az aznapi koncertajánlókat, a napi fontos magyar rock eseményt (ha van :D), és a nap videóját. Mivel ma kezdtük az oldalt, először egy videóval kezdek, holnap reggel majd teljes lesz a "menü".A…..
Na lássunk is neki az első igazi cikknek :)A Kárpátia honlapján lehet látni pár napja azt a hírdetést, hogy utazást szerveznek Erdélybe, ahova lehet csatlakozni bárkinek. De mit is rejt magában ez a kirándulás?Ápr.15-én elindultok, megérkeztek, kaja, szállás meg minden.…..
Keresek szerkesztőket, olyanokat, akik szívesen segítenek egy rock-blog életében. Feltételek:Aktív legyélCikkírókat keresek, szóval a lényeg, hogy jól tudj írni, és ne másolj sehonnan!Jelentkezni lehet a acelsziv.blog@freemail.hu címen, vagy itt egy hozzászólásban...