Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goncol

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki,…..
bodoky Tollnernek megint üzentek 2010.04.27 00:53:49
A pátyi hős Tollner Józsi osztálykiránduláson volt a gimnáziumi osztályával Környebányán, péntekről szombatra virradó reggel a mellékelt ábrát (tulipános horogkereszt + szevasz) találták a turistaház előtt. A tanártársa ezután már az autójába se mert beülni.Finom humora…..
goncol 2010.04.29 15:19:41
@ó jaj: Minden tisztelem Tollner Józsefé.
Ti képesek lennétek újra meg újra leszállni ebbe a pokolba? A tegnapi:
patyicivil.hu/?p=3333
Hosszú, de elég, ha csak belenéztek a 3. részbe.
Hogy tudtak a pátyiak egy ilyen testületet összehozni?
Remélem, ősszel lesz elég normális és tisztességes ember, akik közül választhatnak, és ezektől megszabadulnak.
A Fővárosi Bíróság ma hozott elsőfokú ítéletében a KPMG pénzügyi tanácsadó cég által készített, a sávolyi motorpálya pénzügyi megvalósíthatóságáról szóló hatástanulmányának kiadására kötelezte a Magyar Fejlesztési Bankot. Mint az ismeretes, a magyar állam…..
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
goncol 2010.04.20 09:49:27
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
bodoky Levelet kaptam lájf 2010.03.15 22:13:00
From: Mervó József <mervo.jozsef@grupomilton.hu> Date: 2010/3/15 Subject: balatonring angyalai zene + logo To: Tamas Bodoky <bodoky@gmail.com>     ..
A pátyi képviselő-testület hétfőn elfogadta a golf-projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő településrendezési szerződést, valamint a jelzálogra vonatkozó kitételeket...
A zöldombudsman szerint meg kell semmisíteni a Grupo Milton óriásberuházását lehetővé tévő önkormányzati rendeletet, akár az Alkotmánybíróságig is kész elmenni emiatt...
goncol 2010.03.29 19:32:29
goncol 2010.03.29 23:25:45
@Dzsoll:
Erről már van bent egy indítvány az Alkotmánybíróságon, de nem tudom, hol tart az ügy
www.patynemelado.com/index.php/velemenyek/110-beadvany-az-alkotmanybirosaghoz
goncol 2010.03.25 10:47:39
2010.03.25-én reggel 9-kor az pátyi önkormányzat épületében a képviselők, a jegyző, a befektető, valamint Mag ügyvéd egyeztetést tartanak a településfejlesztési szerződésről.

patyicivil.hu/?p=3101

"Időközben megszületett jegyző asszony törvényességi észrevétele is a 2010.02.22-én elfogadott szerződéshez:

Összefoglalóként álljon itt ebből a dokumentumból egy idézet:

A szerződést jelen állapotában nem tartom aláírhatónak, vállalhatónak az Önkormányzat részéről."
Tényfeltáró újságírói munkájáért Bodoky Tamás, az Index főmunkatársa és Varró Szilvia, a Magyar Narancs újságírója kapta az idén huszadik alkalommal átadott Pulitzer-emlékdíjat. Sajtótörténet kategóriában az OSA Archívumnak ítélték az elismerést...
bodoky Meghívó demonstrációra 2010.03.20 06:43:00
A 2000-es években Spanyolországban az ingatlanfejlesztés szónak szinte szinonimájává  vált a korrupció és a pénzmosás. Spanyolországban mindent megtesznek, hogy ebből az ördögi körből kilépjenek; az érintett spanyol befektetők pedig keletre menekülnek, és megjelentek…..
goncol 2010.03.20 20:41:18
tv2.hu/tenyek/cikk/badoglemezeket-fujt-le-a-szel-a-pecsi-magashazrol
01:20 -nál láthatjuk KBJ-t.
Miért nem hozták képbe Sávolyt a hír kapcsán? Nagyon óvatosak.
Azt mondja: "Telefonon kerestük a céget, de nem értük el, ahogy nem éri el őket hónapok óta a városvezetés sem."
A pécsi főépítész (korábban pátyi főépítész) Mervó József szomszédja Telkiben. Ha másképp nem megy, át is kopoghatna, és szólhatna neki, hogy keresik a pécsiek.
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
goncol 2010.03.08 16:39:40
@szilencium_volgy: Mi az a bértolnok?
Írnok ír, tolnok tol... Hozd csak ki az ellenőrződet!
A TASZ szerint béna kacsa a miniszterelnök. Bajnai Gordon kiadni kérte a MotoGP pályáról szóló tanulmányt, az állam bankja azonban csak közleményében áll a nyilvánosság mellett, a bíróságon nem. ..
Pesti Központi Kerületi Bíróság1055 Budapest, Markó u. 25. postacím: 1887 Budapest, Pf. 28. Tisztelt Bíróság! Alulírott Dr. Bodolai László ügyvéd ezennel feljelentést teszek Kovács Bence János ellen a Btk. 179. § (rágalmazás) és 180. § (becsületsértés) alapján…..
goncol 2010.02.28 14:23:03
@mireina:
"...de ha mást is olvasok, marhára nem csak az ő általa vetített indexes szupernegatív kép jelenik meg (és most nem az RTL-es PR-interjúra gondolok!)."
Mit? Kérlek, tedd ide a linket, hadd olvassam el én is. Komolyan.
goncol 2010.02.28 14:28:22
@mireina:
"... de ha mást is olvasok, marhára nem csak az ő általa vetített indexes szupernegatív kép jelenik meg (és most nem az RTL-es PR-interjúra gondolok!)."
Mit? Kérlek, add meg a linket, hadd olvassam el én is. Komolyan.
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
goncol 2010.02.28 11:13:36
Kedves bodoky! Ne vedd a szívedre hape hozzászólását! Ő a helyi (Telki) fórumon hasonló bejegyzésekkel támadja a falu polgármesterét és képviselőit, akik ellenzik a Grupo Milton pátyi „beruházását”. Polgármesterünk , aki fantasztikus munkát végzett az elmúlt három és fél évben, mindenki megdöbbenésére és elkeseredésére váratlanul lemondott. Nem látunk más magyarázatot, minthogy megfenyegették, ahogyan Gulyás Dénes országgyűlési képviselőt is, aki szintén felszólalt a Grupo Milton pátyi beruházása kapcsán. Ajánlom mindenki figyelmébe a www.patynemelado.com/ oldalt. Aki nem fél szembesülni azzal, milyen is a mai magyar valóság, az nézze meg a patyicivil.hu oldalon a képviselőtestületi ülést, ahol a lakosság tiltakozása ellenére megszavazták azt a szabályozási terv módosítást és szerződést, ami lehetővé teszi a Grupo Milton pátyi „beruházását.” patyicivil.hu/?p=2831
„Mert embereken fordul meg minden: az intézményeket is ők csinálják. A legjobb alapokra helyezett, nagyszerűen kiagyalt intézmény hiábavaló, ha igazgatásáról jelentéktelenek, buták és erkölcstelenek gondoskodnak.” (Szentkuthy)
Hogy ki áll bodoky mögött? Nagyon sokan állunk mögötte, civilek! És köszönjük a bátorságát és a munkáját!
Hogy ki áll hape mögött? Szerintem Mervó József, a Grupo Milton Zrt. vezérigazgatója. Ezt gondolom.