Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quadriga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid leszek: nem. Már nem. Gyakorló tűzifa vásárlóként látom, hogy költségei mennyire felzárkóztak a gázfűtéséhez. Ha a fűtőérték-ár viszonylatot nézzük, még lenne esélye olcsóbban kihozni egy fűtési szezont fával, de az ömlesztett fa kereskedésének nyilvánvaló átverései árnyalják a képet. Kevesen…..
quadriga 2019.12.01 13:43:13
@kkm.furdancs: Miféle készlet hiányról ? A fát legalább 2-3 nyáron át kell szárítani, mielőtt a tűztérbe kerül, tehát rendelkezni kell min. 3 évre való "tartalékkal ". Az időszakos hiányt a felhalmozással lehet "kiküszöbölni ", -MÁR HA VAN HELYÜNK....
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
Szkeptikus blog Gázos ügy 2007.04.03 21:48:00
Még tavaly augusztusban landolt postaládámban a következő spam: Subject: Gázáremelés!!! "Hogyan spórol Magyarországon több ezer lakossági fogyasztó, cég, szervezet stb. a gázszámláján 5-20% -ot?" című témában szeretnénk rövid, egyszeri tájékoztatást küldeni Önnek, ehhez kérjük az…..