Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó bakter

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
A hét híre kétségkívül az, hogy már hazánkban is elérhető a Google-navigáció. Lehet, sokukat nem érinti, de iszonyatosan hasznos és olcsó megoldás. Lényegében az összes olyan mobiltelefonra letölthető, amelyik képes adatforgalomra (egyáltalán, van még olyan, amelyik nem?)…..
Szabó bakter 2011.08.12 23:43:00
@KuKori: bocs, hogy más helyett válaszolok. leírom neked az elmúlt pár hónap/év útvonalát, amit be kellett járnom. (nem vagyok pizzafutár). először: new york, new jersey, connecticut sok városa, vissza haza, otthon-liverpool-london-haza, otthon-chur (svájc) (karintia lezárva az ömlő hóesés miatt. éjszaka)- münchen-salzburg-linz-graz-haza (hiába megy a hótoló, 5 perc múlva 20 centi hó mindenütt, az utat se látod, a navit néztem, hogy hol, merre megy az út), otthon-zürich-lyon-arles-port st louis-lyon-haza, otthon-düsseldorf-köln-rotterdam-nijmegen-düsseldorf-marseilles-haza, otthon-salzburg-haza, otthon-tirol-haza, otthon-karintia-haza és vissza, csak nem oda...

új helyeket persze marha jó megismerni, meg ezt biztos van, aki fejből megjegyzi, de a navi meg pontosan elvisz a címig. ha van ideje az embernek, lehet a4-re rajzolgatni, mint az oviban, de sokszor arra sincs időm, hogy kipakoljam a bőröndöm és egy jót szarjak. berakom a címet a naviba, berepüléssel, kb 10x sebességgel lejátsza az útvonalat és indulás... menjél szakadó hóesésbe. se táblát, se útburkolati jelet nem látsz. minden egy merő hó. aztán nézegesd a faszom térképedet. meg autózz el több tank tank benzint, mert eltévedtél...
Szabó bakter 2011.08.13 00:41:24
@domi007: van winmo-ra is. az persze vicces, hogy a router ip-je alapján határoz. beültem a siófoki mekibe és kiírta, hogy pesten vagyok a keletinél...ettől még haszálható és használja, akinek 2 anyja van, de aktív gps-sel azért már működött. egy darabig... aztán keres adatot...
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
Szabó bakter 2011.07.31 22:19:08
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
Szabó bakter 2011.07.24 14:06:04
@Bende Tibor: sokkal szívhez szólóbb, ha azt mondod: drágám, azért vettük meg ezt az autót, mert autóbuzi vagyok. a többi maszlag, hogy klímás, meg autómata váltós, meg kisebb csak vaker. nem volt még olyan, hogy ne tudtam volna megdumálni a nőmet, hogy miért is olyan marha fontos, amit veszek...
BMW 635i túrakocsi Agyam hibaüzenetek dobál, a memóriám sivítva keresi az adatokat, ahogy pörög bennem a biovinyó, hogy felidézze, amit látott. Kemény volt, pedig nem is a múzeumban, az űrhajóra hasonlító szentélyben voltam, csak egy kis oldalági, félhivatalos tárlaton. …..
Szabó bakter 2011.07.23 21:21:57
A TMZ értesülései szerint, holtan találták ma délután Amy Winehouse-t londoni lakásában. Amy Winehouse 27 éves volt, R.I.P Amy!..
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Subba Facebook: Saund 2011.07.09 17:18:18
Szabó bakter 2011.07.10 00:08:54
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
Belsőség Első etap – donez 2011.06.20 18:41:00
Egészen mély filozófiai kérdéseket vet föl, hogy bő kétszáz kilométer megtétele után miért Pista a fáradtabb és töketelébb a kettőnk közül, aki egy sport/normál/komfort rugózási és egyéb üzemmódú, automatás, szuperkényelmes, klímás, empéháromhifis, bőrüléses…..
Tessék, van új a nap alatt! E csodás, 1985-ös Porsche 911 Carrera SS Targa tulajdonosa igazán rendhagyó módon vágott bele az autóeladásba. A 145 ezret futott 911-es minden bizonnyal jó vétel lehet 11 ezer fontos áron, ám a több tucat hirdetésből nem igazán lóg ki. Ezért megkérte…..
Találtunk egy Keszthelyről szóló blogot: azenhelyem.blog.hu. Hogy mi mennyire örülünk egy ilyennek! Az egészet nem mutatjuk be, mert majd bemutatja saját magát - de a legutóbbi bejegyzés, a mozi után kesergő erősen a szívünkbe talált, és mélyen egyetértünk véle.A…..
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
Camel fejezte ki bosszúságát ezzel a Taunus-szal kapcsolatosan, mert nagy kedvelője az európai Ford-ipar hátsókerék meghajtású szekciójának. Persze, ha az eredeti formában marad fenn. Értetlenül áll az olyan átépítések előtt, amikor egy gyár által megalkotott dizájnt…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Naiv nyaraló és rokonsága ezidáig rendíthetetlen bizalommal látogatták a Kartágó Tours tunéziai csótányneveldéit és egyiptomi légkondiszerelőit. A legutóbbi afférjuk után azonban betelt a pohár, és kisírtak egy 10%-os kedvezményt az idei évre, amit azonban sajnos semmilyen egyéb kedvezménnyel nem…..
Néha egész egyszerű kommunikációs eszközök segítenek a bíróság meggyőzésében. Egy használt autóról szóló chicagói polgári perben a felperes ügyvédje a bírósági tárgyaláson kifogásolta, hogy az alperesi ügyvéd egy nagymellű asszisztenst alkalmazott abból a célból,…..
Szabó bakter 2011.05.27 20:43:00
Százharmincegy ékszercsörgető orosz turistával a fedélzetén leszállt a sármelléki reptéren az első, Moszkvából érkező charterjárat. A Fly Balaton Nemzetközi Repülőtér (név egyelőre marad!) főként Németországból fogad gépeket (az angliai gépek valahogy elmaradtak), de…..