Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-REX

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mint ma este, hogy egyáltalán hajlandó legyek ilyesmihez hozzáfogni. A nagy igazság az, hogy az ötlet már több napja felvetődött az SMWF fórumán, egy bence113 nevű felhasználó által. Mivel ő maga sok problémába ütközött már a karakter kimodellezése kapcsán is,…..
Ezt a filmet nem azért tesszük fel, mert kibírhatalanul rossz, hanem inkább a hibái miatt, amik nélkül nagyon jó is lehetett volna. Őszintén szólva, nekem tetszett ez a film, de tényleg sok benne az elavult horror-jelenet...
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2009.01.22 11:42:00
;)..
B-REX 2009.01.22 13:13:12
A 2. évad nyitó videójához nem kell sokmindent mondanunk. Igazi alapmű a rossz filmek között.  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..
www.youtube.com/watch..
TÖRÖLT VIDEÓ A sokat vitatott játék by h4tred..
B-REX 2008.04.07 15:53:54
Na, hatred, most áprilisban kissé nagyobb hírnevet szereztél, mint ezzel a videóddal:)
Amugy nem csodálkozom, hogy feltörted a blogot, valakinek egyszer úgyis feltörte volna(jobb most, mint máskor). Ahogy a blogon írt hozzászólásaidat olvasom, jó indítékod is volt rá, hisz mp4-be átkonvertálni az összes videót elég nagy munka. Ráadásul nem is önös célért tetted, hanem a barátodért. Ez nemes. Érdekes feladatok elé állítottad a rajongókat(bár a freddyD-nek szánt ötletet már nem kellett volna, hisz a maszk freddyD-n kultusszá vált, de ha így akartál bosszút álni..)(láttad valaha a Fűrészt?), tehát gyanítom, jóval értelmesebb vagy, s intelligencia-hányadosod is magasabb, mint a többi kurvaanyád-ozóé. Remélem, azért visszaadod freddyD-nek a jelszót(vagy már megtetted, nem tudom), hogy ő tovább szórakoztassa a népet. Viszont semmiképp se töröld a blogot(gondolom erről már lemondtál), mert ekkor sokaknak ártasz, legfőképp freddyD-nek, aki 1 éve dolgozik mindezen. Ne akard, hogy úgy járjon, mint a barátod, mert ekkor azonoulsz azzal a freddyD-vel, aki visszautasította barátod munkáját(nem rosszindulatból mondom, biztos volt oka rá)! Azért írok ide, mert itt van esélye, hogy megtekinted, nem mint a több ezer többi komment között. Ebből az esetből tanultunk. De jó lenne, ha folytatódna a blog, s tovább nevethetnénk:)
Ui: számítottál arra, hogy megdöntjük az 1500 kommentet? Szerintem ettől a tettől megérdemeljük, hogy folytatódjon a blog:)
 Hát szerintem nagyon jó sikerült így elsőre :DA többi ehhez hason videó megtalálható a viccesvideok.blog.hu/-n:)..
B-REX 2008.02.05 18:47:56
üdv
ezt amit mondok nem erre a videóra értem, hanem általánosan. Lassan jó játékot kezdenek el parodizálni azok, akik freddyD-től megkapva a kedvet, készítenek ilyen videókat. Lassan már freddyD is egyre jobb játékokat parodizál ki, de ezen a blogon már több jó játékot is láttam(pl: Postal 2, pff, és még a morbidságát említették meg hátrányként...), amikről rossz kritikát mondtak.
Nekem most van egy rossz játékom, ami, azokat a játékokat nézve, amit freddyD utóbbi időben kirakott, biztos, hogy kikerülne. Nos, most készítsem el magam a videókat? Hogy atzán kikerüljön ide, minősíthetetlen minőségben, és unalmatokban megnézzétek? Nem logikusabb freddyD-nek elküldeni, hogy majd ő kiparodizálja?
Meg kell jegyeznem, eddig ezen a blogon csak az Avalanche online-játékról készült videó, és a Józsi-videók tetszettek. Miért? Eredetibbek voltak a többinél. Az Avalanche-videó egy szuper játékot mutatott be, amitől én is elkezdtem játszani, Józsi videói meg eredetik voltak, kicsit kiparodizálták azt, hogy mi is folyik ezen a blogon(bár a készítője nem hiszem, hogy a blog paródiájának észítette).
Mielőtt készítenétek egy videót, jusson már eszetekbe: Van értelme? Tényleg rossz játék? Ha igen, nem érné meg jobban freddyD-nek elküldeni(így a rpcj blogra is kikerülhettek, büszkék lehettek magatokra, stb, nem pedig ide, ahol kb 20-an nézik teljes egészében végig a videód)? Nem lenne jobb, mondjuk egy eredetibb ötletbe kezdeni? Meg kell mondanom, ezen a blogon eddig még SZINTE(tehát néztem meg néhány rossz játékról készültet is) csak a jó játékokról készült videókat néztem meg. Mert nem éltek olyan szókifejezésekkel, ami leginkább csak freddyD-re illik, nem akartak hasonlítani hozzá: nem vágytak olyan sikerre, egyszerűen csak bemutatták a játékot.
Egy mondtattal kifejezve kisregényemet:

LEGYETEK MÁR KICSIT KREATÍVABBAK, TALÁLJATOK KI VALAMI ÚJAT, KÉSZÍTSETEK EGY EGYEDI FILMET, HA VAN MONDANIVALÓTOK, HA NINCS, NE CSINÁLJ SEMMIT, FŐKÉPP NE OLYAN VIDEÓKAT, AMIK LEGINKÁBB EGY MÁSIK SZEMÉLY MUNKÁSSÁGÁHOZ HASONLÍTANAK(DE NAGYON)!

köszönöm a szólási lehetőséget, lehet anyázni.
B-REX 2008.02.06 12:16:01
Kazah megasztár műsor. És ezek még Borat miatt szégyenkeztek? ..
Ugyebár régebben bemutattam "a világ legszemetebb játékát", azaz a Syobon Actiont. Végig is játszottam már, ebben a böngészős verzióban. Azt hiszem valahogy -100-al befejeztem, de bevallom, ha nagyon nem tudtam mit kell csinálni (ez jó párszor előfordult), megnéztem egy…..
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Rossz PC Juniorok Lavina 2007.12.11 18:11:00
Homa készítette ezt a videót még régebben, de megérdemli hogy kitegyük. Furcsa módon egy függővé tévő játékot mutatott be amivel sikerült engem is rávennie hogy keressem meg :)Ezóta született több is a homavideo.blog.hu-n...
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..