Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldies

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
oldies 2010.04.16 08:40:51
@MILF: Csak azért nem a Pátyi "legelő" a biztosíték, mert az sem az Övék....más tulajdonában van, leginkább elővételi joggal rendelkeznek (magyarul semmivel). A GM-nak a mutyimódszer használati jogán kívül semmije sincs. A néhány fős profi menedzsment (értsd alatta az éttermest, a bukott politikust, a soha semmit nem építő építészt +a titkárnénit)és a hatalmas adóssághalmazon kívül semmijük sincs. Az életképességük egyetlen talaja a velejéig korrupt magyar politikai elit, és önkormányzatok képviselői, melyhez viszont a dokumentáltan profi csaló(KBJ)jól egyengette az utat. Ezidáig a "bégető" nép nem törődött a játékaikkal, de néhány hónapja változott a helyzet az "istenadta nép" megelégelte a vezetői herdálását. Fellázadt, visszanyal, és -egyenlőre még- törvényes eszközökkel igyekszik helyreállítani a becsületes rendet, és politikai környezetet.

Kedves FIDESZ!

Had jelentsem ki mindannyitoknak: nagy fekete pont volt részetekről a Pátyi ügy agyonhallgatása, takargatása, és félresikerült média akciókkal történő eltusolási kísérlete.
Már túlnőtt az ügy azon, hogy valaha is visszadughassátok a kiszabadult szellemet a palackba, ezért sürgősen el kellene Őt engedni, mert a továbbiakban is a fejetek felett lebeg..., és új kormányotok első igazi és nemzetközi hírnevet is megérdemlő korrupciós botrányát fogjátok érte ajándékba kapni!
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..