Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Arthur

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dongalábú nő, aki amputáltatott, hogy magas sarkú cipőt hordhasson A 21 éves Mariah Serrano dongalábbal született, ami azt jelentette, hogy soha nem hordhat magas sarkú cipőt, és nem kaphatja meg álmai állását a divatiparban. A New Yorkban élő nő ezért úgy döntött, hogy bal…..
B.Arthur 2017.02.11 15:55:50
@bikmakk: Talán ezért van annyi néger...:(
Korábbi posztunkban a történelem híres alakjainak mondásait gyűjtöttük össze Jézusról. A válogatásban szerepelt egy idézet Bonaparte Napóleontól, aki Szent Ilona szigetén hasonlította össze a nagy hadvezérek, birodalomalapítók – beleértve önmagát is – művét Jézus földi tevékenységének eredményeivel.…..
B.Arthur 2016.11.09 19:52:39
@RAMBO: Az te vagy, de nagyon, te tajparaszt.
B.Arthur 2016.11.09 19:53:32
@midnight coder: Mind Isten gyermekei vagyunk. Hitlert és Sztálint pedig ne emlegesd egy lapon Napóleonnal!!!
B.Arthur 2016.11.09 19:55:13
@IDF: VÉGRE EGY ÉRTELMES EMBER!!! Köszönöm, Istenem!
Paragyár Bagoly-parák 2010.11.29 04:16:00
Verbális szubkultúrák találkozása megfejthetetlen para-generátor faktor, melynek nyomán új parák születnek. Ott voltunk. Átéltük. Szex-parák csak most, csak nektek.   Nos, itt van mindjárt a bagoly-para, aminek tisztázása előtt a BAGLYOT, mint fogalmat bontanánk fel a…..
1. A korzikai születésű, olasz származású Napóleon egészen a Josephiné-nel 1796-ban megkötött házasságáig Buonaparténak írta a nevét. 2. Bár a történészek sokáig 157 centiben adták meg Napóleon testmagasságát, valójában 168 cm magas volt, vagyis ezen a téren a korban…..
B.Arthur 2016.09.13 22:41:56
@David Carradine: Szerintem kicsi volt. Minden életrajz író annak írja le, olyan is, aki látta. Bár a festmények alapján nem tudom, mit gondoljak, mennyire élethűek pl. a nagyon kicsi kezek és lábak? Olyat is írtak valahol, hogy bizony tényleg elég fura volt. Normál méretű férfiaknak nem ilyen keze...
157 cm pedig nem törpeség. :)
Én is annyi vagyok. :D :D :D
B.Arthur 2016.09.13 22:46:05
@GöTi: Ha létrejött volna, amit Napóleon akart, akkor egész Európa, de talán még több is...egy hatalmas egység lenne, egyetlen ország! De kellett a sok kis hülyének a nacionalizmus, a hülye nemzeti érzelem, ahelyett, hogy elfogadták volna a kor legfejlettebb törvényeit! Most egyszerűen lenne egy kurva nagy Franciaország, világhatalom lenne, és pl. nem kéne Európának félnie ettől a sötét hordától, akik most özönlenek be! Egész más lenne minden! Zabálnád a csigát, orrhangon beszélnél, és nem fillérekért dolgoznál egy olyan országban, amely demokratikus választásokon tett a saját nyakára egy diktátort! Barmok!
B.Arthur 2016.09.13 22:52:49
@kugi: Na végre egy értelmes ember!

Akik meg Hitlert idekeverték, szégyelljék magukat! Hogy lehet egy lapon emlegetni Napóleonnal azt a férget? Miért nem Szálasit említitek? Vagy bármely régi magyar hadvezért? Hm?
Ja, hogy ha ők vezettek tömeges rablógyilkosságot más országokban, az úgy oké volt. Csak Napóleon nem volt oké, pedig jó terve volt.
Napóleon egy világbirodalmat akart létrehozni! Nem akart embereket kiirtani, ellentétben a nyilas nácikkal, akik miatt a pofátokról lesülhetne a bőr, mert még vannak most is köztetek szép számmal! Aki egy kicsit is sikeresebb nálatok, azt rögtön zsidózzátok, csak tisztelni ne kelljen! Aki sikertelenebb, abba még bele is rúgtok. Magyar mentalitás. Véditek Hitlert, mert nácik vagytok, szeretitek a zsidókat hibáztatni saját lúzerségetekért.
Az egész világsajtót bejárta az ötéves Omran Dakní története, és talán ráirányítja a figyelmet az aleppóiak, elsősorban a gyerekek szenvedéseire, hiszen a közösségi oldalakat futótűzként árasztotta el a kisfiú fényképe és a megmentéséről készített videó. A mindenhol jelen lévő fényképezőgépek és az…..
B.Arthur 2016.08.19 02:04:39
@vittore: Vagy majd ha senki nem megy katonának, mert mondjuk tényleg sikerül az emberré válás. Ja, az nem fog.
Az Ég Berlinről (Der Himmel über Berlin) — jó, tudom, hogy sokkal helyesebb és jobb fordítás a valódi: Berlin felett az ég — című filmről először egy berlini egyetemi szeminárium előtti szünetben hallottam. Az óra délután négykor kezdődött a Humboldt Egyetem német…..
B.Arthur 2016.08.16 00:54:43
Az 1929-ben New Yorkban született - és jelenleg is ott alkotó - autodidakta fényképész 18 évesen kezdett el dolgozni a Look divatmagazinnak, ahol először a postai osztályon, majd később személyi titkárként alkalmazták. 1951-től a Mayfair magazin művészeti igazgatója lett, reklám- és divatfotói olyan…..
B.Arthur 2015.06.12 21:53:18
@bisztosjomunkasember: miből gondolod, hogy nem férfiként született újjá?
B.Arthur 2016.08.05 21:10:05
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: Pontosan így van! Igazad van!
B.Arthur 2016.08.05 21:12:29
@ekszvájzed: Nem éppen a liberálisokat jellemezted, inkább a jobboldali látensbuznyákok fikáznak le az égvilágon mindent!
Kezdjük talán azzal, hogy kifejtjük miért is van szükségünk a meditációra. Hogy megértsük ennek a lényegét, tudnunk kell, hogy az agyunk a gondolkodással sokkal több energiát használ fel, mint a testünk a mozgással. Tehát a bevitt energia nagyobb részét a gondolkodásunk emészti fel. Biztos te is…..
B.Arthur 2016.07.23 00:40:36
@pythonozok: Hol volt autós példa?
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
"Az emberek kettő százaléka gondolkodik, három százaléka gondolja, hogy gondolkodik, és a 95 százaléka inkább meghalna, minthogy gondolkodjon."  George Bernard Shaw Ismerős idézet? Gondolom te is találkoztál már vele a különböző közösségi oldalakon...
Bizonyára a környezetedből te is rengeteg példát tudnál mondani erre az állatfajra. Gyakorlatilag nem találunk ma olyan munkahelyet Magyarországon, ahol ne garázdálkodnának szabadon, szájkosár nélkül ezek az egyedek. Az az életük, hogy csak kavarják és kavarják az állóvizet, ezzel pedig rengeteg…..
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
B.Arthur 2016.06.15 02:32:30
@Mókusélet: Szerintem pereld be ezt a nyomorult elmebajost, hagy tanulja meg, hogy nem lehet így viselkedni. Vagy legalább annyit írj neki vissza, hogy még egy levél, és rendőrségi ügy lesz. Vagy legalább abba a szarevő retkes kurva anyja picsájába küldd el, és kívánd neki a nevemben, hogy bassza meg őt a sarki koldus a rongyokba tekert, szarban fürdött faszával! :D Valami legyen már a gyogyós kurvával!
B.Arthur 2016.06.15 02:35:43
@Béla 651: Látom, Dorka a te szellemi színvonalad. A te seggedből viszont hiányzik valami, a lófasz.
B.Arthur 2016.06.15 02:38:37
@Béla 651: Hát akkor mifaszt keresel itt, ha nem érdekel, barom? Ha nem vetted észre, kettejük közül melyik a gyökér, elég nagy baj van nálad is a toronyban! :D Ja, és nem mindenkinek a baszás az egyetlen gondja az életben!
A macskák már csak olyanok akár az emberek. Szeretnek szeretve lenni. De ahhoz, hogy igazán boldogok lehessenek szükségük van gazdára, és hogy biztonságos otthonra találjanak. Nekünk embereknek is fontos az otthon, és hogy szerető emberek vegyenek körül minket.De csak azt a macskát…..
B.Arthur 2016.06.09 09:49:53
Csorba Csillag A pszichopata 2014.04.14 08:00:00
Ó, hát nem is tudom miért pont a pszichopátia jutott elő eszembe a személyiség deformációk közül... De tudom! Azért mert egy ilyen ember áldozata vagyok, aki fáradhatatlanul épp próbál bemocskolni a minél több ember előtt, azt remélve hogy majd ezáltal az egész életemet…..
^^^ Egyes ismerőseimnek állandó témája mostanában a facebook-on a "Szülni, vagy nem szülni?" kérdés, avagy a gonosz férfiak miatt nem megyünk semmire, mert azok felelőtlenek a családhoz, vagy ha mégis, csak kihasználni és elnyomni szeretnének minket nőket.Mint nő láttam egyesmást, hogy vannak…..
B.Arthur 2016.06.09 07:39:29
A mezítelen emberi test ábrázolását évszázadokon át a képzőművészet legtöbb tehetséget igénylő, legnehezebb feladatai közt tartották számon. A tehetség biztos jelének számított, ha egy művész elfogadható (elfogadott) aktot rajzolt vagy festett. Valóságos…..
B.Arthur 2016.04.30 23:06:16
@Celtic: ki nem szarja le a házasságot? Képmutatás az egész.
A nemi szerepek mindenkit megnyomorítanak. Te meg azt hiszed, azért vagy nyomorult, mert nem tudtál nekik elég jól megfelelni. És az áldozatot hibáztatod (önmagadat), mert az erősebbet nem mered. - Szóval azt akarod mondani, hogy csecsemőkorod óta kék festékben pácoltak, de te…..
Utóvizsga Szerelemből - utóvizsga ( kellene ) könyvterjesztésből, könyvkiadásból... Aránytalan, tisztességtelen, szánalmas... sok minden manapság, a könyvkiadás, és a terjesztés/kereskedelem területén. Előrebocsájtom, hogy nem a saját kiadómról beszélek most, és senkit nem…..
B.Arthur 2015.04.01 15:37:45
Mostanában egyre többeket érdekel, hogy mit kezdjenek egy nárcisztikus személyiségű emberrel. A következő cikk arról szól, hogy a velük való kapcsolatra talán legérzékenyebbek, az empaták hogyan tudják kezelni az ilyen kapcsolatot. (Arról, hogy ki-mi is az empata, itt találsz egy…..
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Mai Manó Ház Blog Felismered? II. 2013.04.14 00:02:00
A hamarosan 20.000 lájkot elérő Facebook oldalunkon már régóta nagy sikerrel fut a Felismered? című helyismereti játékunk, amiben a Fortepan oldalára feltöltött képekből válogatva régi budapesti utcarészleteket mutatunk be. A feladat egyszerű; kitalálni, hogy Budapest melyik…..
B.Arthur 2014.07.16 20:49:30
@hexa: Paraszt vagy.
B.Arthur 2014.07.16 20:50:52
@Balt: fröcsögni=birkameneten. EZ EGY MŰVÉSZETI OLDAL!
Pár napja írtunk a pin-up kultúráról, amely a XX. század első felének, közepének meghatározó erotikus művészeti ága volt. Akkor megmutattuk, kikről készültek a ma már legendás képek, most pedig belesünk kicsit a kulisszák mögé. A mai posztban látható, az 50-es években…..
B.Arthur 2014.07.09 23:25:29
Egy párhuzamos univerzumban találhatjuk magunkat Cheyenne Randall képeit elnézve, aki a legnagyobb sztárokat tetoválta szét – természetesen csak fényképeken. A fotók nagyon mókásak. Nevezhetjük hipsternek, vagy aminek akarjuk, nem a kategória a lényeg, hanem az, hogy a Cheyenne…..
B.Arthur 2014.07.09 23:22:06
A XX. század meghatározó szexikonja elsősorban csodás alakjával hódította meg a (főleg férfi-) közönséget. A külső azonban csak részben adottság kérdése, így Marilyn Monroe-nak rengeteg munkája volt abban, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Az 1952-es év már a nagy siker…..