Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANTICK

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hirdető az AVX-re néhány napos lemezjátszót tett fel. Ahogy írja, még 10 óra sincs a készülékben, de neki „egyszerűen nem jön be az LP-hangzás.” Tegyük hozzá, nem valami gagyi teszkós lemezjátszóról van szó, a készülék listaára 300 ezer forint fölött volt. Próbáljuk megfejteni, milyen…..
Puzsér Róbert az Örs vezér terén írta alá a 4K! ajánlóívét. A történelmi jelentőségű tettet egy üveg borral tette ünnepivé. A bal kezében lévő gyanús tárgyról elképzelésünk sincs, hogy mi lehet ;) ..
Eljött az idő, hogy másfél év után újra megkérdezzük: kik vagytok, hogyan bringáztok, mi a véleményetek a Cyclechic.hu-ról. 2012-es, első kérdőívünket több mint 700-an töltöttétek ki. Most szeretnénk, ha 1000 fölött lenne ez a szám, hogy minél pontosabb adatokkal…..
ANTICK 2014.02.16 19:55:06
@apogany: @kellys: nem tudom, lehet önámítása cél? :/ de ja, ezek fényében a magunk számára levont következtetés bizony torz lesz így ://

(amúgy bringapárti vagyok, de a felvetése tök jogos!)
Ezen az új blogon fogunk beszámolni mindarról, amit tapasztalunk és átélünk az országgyűlési és az Európa parlamenti választásokig. A pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok…..
ANTICK 2014.01.16 15:53:12
@1001nappal: "Hétköznapi polgár az, aki rábízza másokra a politikai képviseletét." - vagy simán birka. A 4K! ezen kíván változatin, ezért csinál részvételi kampányt, kinyitva annak azt a kérdést is, hogy ki lehet az adott körzetben képviselő. Nem zárt ajtók mögött dönt egy elit kaszt, majd felajánlja a lehetőséget az aktivistáknak, hogy kampányoljanak nekik, hanem valódi beleszólást kínál a helyieknek helyi szinten. Öntudatosságot!
ANTICK 2014.01.16 16:05:02
@1001nappal: Várunk szeretettel! :)
ANTICK 2014.01.16 16:14:37
@1001nappal: Mire? Feljebb már mindenre kaptál választ. Helyiek döntenek a helyi jelöltről, ha megszavaznak téged, mert ennyire felkészült és meggyőző vagy, akkor a szavazatukkal szerinted nem mondanának egyből véleményt is?
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
„Álszent az LMP nyilatkozata, hogy a fű fogyasztása betegség” – teszi címlapjára a 4K! Az ember nem érti, mi az ördög folyik a 4K!-ban, és ha nyomnak valamit, az tuti, hogy nem fű, hanem crack vagy speed, szóval meth. Döbbenet, amit a 4K! művel – felrúgja az értelmes…..
„A 4K! a Dózsa-felkelés 500. évfordulójának jegyében indít toborzást. A 4K! szerint Dózsa népének szellemében szakítani kell a Magyarországot foglyul ejtő kiskirályokkal és oligarchapártokkal” – írja a párt honlapja. Nézzük, mi is volt ez a Dózsa-féle felkelés! A…..
ANTICK 2013.10.27 18:00:27
@Lucky Larry Silverstein:
"A 4K oligarchátlanít? Nem a sorosista Gordonnal dzsemboreeztak eddig?"

Hát nem, ezt honnan vetted? :D
Hegyek vajúdtak, de hogy mi született, annak pontos leírásával és különösen megítélésével érdemes várni még pár hónapot. Az elemzők elmondtak már mindent, ami most látható a Bajnai-Mesterházy-megállapodással kapcsolatban. A megegyezéshez vezető rögös út és a nyilvános…..
A pénteken botrányos körülmények között megszavazott földforgalmi törvény kapcsán elsikkadt egy igencsak sokatmondó mellékszál. Mint ismeretes, a kormánypárti többség úgy szavazta meg a törvényt, hogy közben harsogott a „Hazaárulók, hazaárulók” rigmustól a ház. A…..
ANTICK 2013.06.24 18:13:54
@Mérnork: de basszus, pont az lenne a kettős mérce, ha a Jobbikot a cselekedetei alaján értékelné ez a blog! szóval akkor mi a probléma? Ha szidnak az a baj, ha nem az a baj?
Közösségi bicikliszerelő műhely nyilt Pesten. Vannak szerszámok, segítők és közösségi tér is, ahol lehet dumálgatni a többi kerékpárossal, akiknek eddig még csak véletlen akadt a kezébe a csavarhúzó. Az ötlet egyenesen Franciaországból érkezett Újlipótvárosba: évi 3…..
Nem tudjuk, hogy miért kell, hogy ki és mikor dönt róla, mennyibe kerül és ki fogja kifizetni. Megannyi tisztázatlan kérdés, amelynek részletei a kormányzat és a nukleáris ipar szerint nem tartoznak a nyilvánosságra. Korrupciós potenciál, kilincsbe vezetett áram és egyéb…..
ANTICK 2013.06.16 12:42:51
@tobeor:

" Igaz-e, hogy jobb kivárni, mert a napelemes áramtermelés új, kialakulóban lévő technológia?

Közel sem igaz! Az első, mai napelemekhez hasonlatos panelt egy New Yorkban élő villanyszerelő, Charles Edgar Fritts építette meg 1883-ban. Ez a szelénből készült napelem már a mai szilícium napelemekhez volt hasonló. A napelemek fejlődésében ezután a félvezetők felfedezése és alkalmazása hozta meg az áttörést: 1954-re (Pearson, Fuller és Chapin) építették meg az első, ma is használatos típust a NASA részére. Civil kereskedelmi forgalomba 1971-ben kerültek ki először panelek.
Látható, hogy ez egy 150 éves technológia, azaz újnak semmiképpen nem mondható. Az első mai technológiájú napelem is elkészült már közel 60 éve. Érdemes elgondolkozni azon is, hogy 1958-ban már 14% hatásfokú szilícium alapú napelemek készültek (a Vanguard I. műhold 5 mW-os adójának energiaellátására). Az elmúlt 53 év "viharosnak” nem nevezhető fejlődésének eredményeképpen ma széles körben elterjedve 15-18%-os hatásfokú panelek vannak. Magasabb hatásfok csak drágább, komplexebb technológiával van jelen a piacon."

www.sunlab.hu/index.php?page=ugymenet2

Szóval nem vagyunk egy technológiai forradalom közepén...
ANTICK 2013.06.16 12:56:16
@Ellenőrző QR kód: facepalm! a bemásolt dokumentum azt hivatott illusztrálni, h mennyire készségesen működik együtt az MVM a bírósági döntés után...
ANTICK 2013.06.16 13:12:38
@tobeor: Valóban nem tőled idéztem, hanem az alatta levő linkről szármaik az idézet. És ez válasz lett volna arra, hogy nem kell számítani arra, hogy áresés amiatt lenne, hogy egy technológiai forradalom közepén lennénk, amit viszont feljebb te írtál le.

"Ha feltételezzük, hogy csak harmadekkora mértékben folytatódik az árzuhanás" - de miért feltételeznénk? Mit tudsz, amire ezt a feltételezést alapozod? Miért ne torpanna meg ez a trend mondjuk most?

A hatásfok pedig nem mind1, az is bőven hatással van arra, hogy mennyi lesz végül 1KWh ára.
Sajnálatos módon ma reggel 10 órakor beszüntette munkáját a 2012-ben átkeresztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma. Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Balog Zoltán által vezetett Emberi Erőforrás-kivonási Minisztérium mindeddig rettenetesen végezte a…..
ANTICK 2013.06.10 14:39:24
@Sátán meg a Jocó: ad. 1 megígérték, ad. 2 valóban nyílt és alulról építkező a működése, így ez valóban számon is kérhető a párton. nem úgy, mint Bajnaiéknál, akik leosztottak minden lapot előre, és lehet jönni biodíszletnek, de vitának helye nincs.

szóval a válasz, igen, komolyan gondolom.
Közlekedés, öltözködés, KRESZ, biztonság? 2013 májusában frissítettük a Kerékpárosklub Kisokosát, amiben minderre választ kapsz. A Kisokost tapasztalt városi bringások és túrázók állították össze, hogy Te már felkészülten gurulhass az utakon. Töltsd le, vagy olvasd…..
Nem tudjuk, melyik elvetemült szervező ötlete volt a hétvégi Roma-Lazio kupadöntő félidei showjára Psy-t felkérni, de most vagy ő maga, vagy a drága édesanyja csuklik folyamatosan. Annál viccesebb ábrázatot, mint amikor a koreai énekes a Gangnam Style refrénje előtti szünetben…..
ANTICK 2013.05.28 12:12:08
Az élettársát feltehetőleg súlyosan bántalmazó, majd az egészet nevetséges érvekkel tagadó Balogh József fideszes országgyűlési képviselő esete erősebben jellemzi társadalmi viszonyainkat, mint hogy kivételként tekintsünk rá. A családon belüli erőszak ugyanis csak a…..
ANTICK 2013.05.13 16:26:53
@utisz2: akkor az egyéb megjelenő média szorította ki a könyveket a szórakoztatóiparból és ennek hatására esett a fizu...
ANTICK 2013.05.14 14:58:00
@utisz2: Értem, vagyis nem. Bibónak megalázó volt a könyvtárazás, mert női munkának számított? Vagy az alacsony fizetés miatt? Esetleg a Bibót betették egy addigra nőinek számító pozícióba és hogy megalázzák, levitték a fizetését? Vagy azért volt Bibónak megalázó, mert többet érzett magában,mint pusztán könyveket rendszerezésénél és raktározásánál? Miért kell leragadni a könyvtáros melónál, mint a legjobb példájánál a női alul fizetettségnek?
ANTICK 2013.05.27 13:56:41
@népoldali: "föleg vidéken egészséges a közsszellem" - ironikus ezt írni, amikor pont egy ilyen vidéki sztorin pörög a cikk (nem, nem akarok általánosítani, h minden vidéki nőverő).

Népoldali, neked nő nemű főnököd van, vagy miért frusztrál ennyire, hogy vannak olyan "egyedek", akik nem szorulnak a te segítségedre, nincsenek neked kiszolgáltatva, hogy ebben a romlott világban meg lehet élni szellemi tevékenységből és nem csak erőből?
CouchSurfing Barcelonaságok 2013.05.17 14:38:03
- Rengeteg férfi sétál babakocsival vagy kisgyerekkel egyedül az utcákon. A nők dolgoznak, és apa marad otthon? Ezt a 3 képet kb 5 perc leforgása alatt fényképeztem, de ott vannak mindenhol!  -       - Onnan lehet megismerni az utcákon, hogy ki a…..
ANTICK 2013.05.19 14:20:09
@nikita: ami a látogatott lakásokat illeti: egye valószínű, h olyan lakásban nem fognak hosztolni, ahol ennyire kevés tér van, stb. így nem mond a semmit, h a néhány "kísérletből" csak 1 volt negatív. ez nem reprezentatív minta.

"lepukkant" kávézó - és ez árban mit jelent amúgy? mert délen a szart is eladják drágán...

amit még hallottam bcn-ről, h fürdik a drogokban. te nem futottál bele ebbe a jelenségbe? állítólag nagyon olcsó és éjszaka mindenhol pörgetik (persze kérdés, h mennyit láttál az éjszakából)...
Lehet, hogy más már csinált ilyet, én nem tudok róla. Teszteltünk már napszemüvegeket korábban is, de most nem az UV-szűrésre, vagy a lencsék prizmakorrekciójára voltam kíváncsi, hanem egyszerűen arra, hogyan látni ugyanazt harminc különféle lencsén át. Az egyes napszemüvegek…..
Keiu-Nille Ollin lassan 5 éve él Magyarországon. 3 éve tagja a Couchsurfingnek, és ezalatt 18 vendéget fogadott. Mindig gondosan válogatja meg kinek a szálláskérésére mond igent. Közös CS vendégünk volt, így ismerkedtünk meg egymással. Megkértem rá, hogy meséljen nekem róla…..
Ahhoz, hogy egy P. Lászlóéhoz hasonló nyomorult ember életét részletesen megismerjük, valami szörnyű eseménynek kellett bekövetkeznie. Ezekben a sorsokban ugyanis sikert aligha talál a média. Bándy Kata meggyilkolása tragédia, de nem csak egy emberi élet elvesztése miatt, hanem…..
ANTICK 2013.04.23 17:36:42
@khmm...: szóval nagyon is jól érted mi a gond, nem viszik rendesen a lovat az itatóhoz...

@LongCafé:
"Nem célom egy gyilkos felmentése. Aki embert öl, annak bűnhődnie kell a tettéért."; "Ennek lényege, hogy bár a középosztálybeli, csinos, fehér nők sokkal kisebb arányban lesznek bűncselekmény áldozatai a társadalmi hierarchia alsóbb fokán álló társaiknál, az ő eseteik mégis minden más áldozattal szemben kiemelt figyelmet kapnak a sajtóban." - tessék!
ANTICK 2013.04.29 14:22:19
@khmm...: érted, tuszkolni kell őket... szerintem javasold, h bilincseljék oda őket! Az oktatási program viszont magában jól működik, nem hibája, h nem képes lekötni, perspektívát mutatni a betuszkolt gyermekeknek...
Holnaputántól vehetik birtokba a közös busz-és biciklisávot a közlekedők a Bajcsy-Zsilinszky úton, továbbá holnaputántól az eddig csak este és hétvégén közlekedtetett 109-es busz is egész napos üzeművé válik, 9-es számmal. A létrehozott új közös sáv szaggatott piros…..
Negyvenegy és negyvenkettedik vendégem, Kijevből, Ukrajnából érkeztek hozzám. Jane Right - vélhetően ez egy művésznév - 22 éves. Újságíró szakot végez master képzésen a kijevi egyetemen. Szabadúszó fotós és nemezelt táskákat készít, valamint egy boltban…..
napszemüveg Zeal Optics - 2013. 2013.03.27 08:23:07
Zeta Felületes szemlélő, például én, könnyen jut arra a következtetésre, hogy a napszemüveg már fel van találva. Polarizált lencse, fényre sötétedő lencse, üveg, polikarbonát, műanyag, acetát, vagy fém keret, mondjuk monel, és el van intézve. Fazonban kell egy aviator, egy…..
Tündérmeseországban új rendszer íródott, a gazdasági rendszerváltás kész - mondta büszkén Pöttöm Pufi, és a maga részéről ezt ajánlja Brüsszelnek is. Legyünk mi a követendő példa, - mondja - mert unortodox modellünk tiszta, mint a hó, egyszerű, mint szijjártópéter, és…..
ANTICK 2013.01.12 19:08:16
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: de nem aranyból van...
(pontosabban nem szín arany)
ja és a felsorolás sem ír pontos tárhelyet.

a lényeg, hogy ki lett emelve 1 rossz példa és ezzel magát teszi a szerző kevésbé hitelesnek, sajnos.
ANTICK 2013.01.12 21:09:54
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: én is látom, h nem érted. nem az a lényeg, hogy 320GB vagy 3TB, hanem az, hogy nem nehéz 100k-nál is drágább vinyót találni (SSD-t még nem is néztem, abból egy nagy szerintem simán eléri szintén ezt az árszintet). Tehát kiemelni azt, hogy mégis hogy lehetséges, hogy vettek a minisztériumban egy 100k forintos vinyót az öngól. Ábrát csináljak vagy így is érthető?
ANTICK 2013.01.13 18:16:53
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
rendben, tehát nem sikerült megérteni. ábrával már nem próbálkozom és a kommentjeidet a továbbiakban ignorálom, mert úgy személyeskedsz ("feleséged...", "szépem", ...), mint 1 troll.

a megértésedre nem számítok.