Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wendytesztaburger

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Szeretném ha közzétennétek az én történetemet. Talán teljesen átlagos, és nem szokatlan sztori, de kíváncsi lennék mások véleményére. Tavaly érettségi után összeköltöztünk a párommal, jelenleg hárman élünk együtt, és hárman vagyunk munkanélküliek:…..
wendytesztaburger 2011.02.20 10:20:12
@Almandin: mindjárt bemakogja, hogy igazából te én vagy, vagy legalábbis több néven oltja ugyanaz a személy

te lennél a sokadik ilyen
wendytesztaburger 2011.02.20 15:45:11
Szívem szerint magamba zárnám, mert én is tehetek a megaláztatásom részbeni problémáiról,ami ért engem,egy Irgalmas rendi intézményvezető apáca,mint munkaadó, és én, mint munkavállaló vessző futása során!Nagyon rég óta szeretnék ápolói munkakőrben elhelyezkedni,több…..
wendytesztaburger 2011.02.20 08:46:25
@BKV reszelő: ezen én is kiakadtam, még ettől sem ijedt meg, és cigizett tovább...ez elég durva
Egy éve elvették a rokkant nyugdíjamat az akkori törvények szerint. Bár állapotom nem változott, levették 50%-ra, ami azt jelenti, hogy rehabilitálható vagyok. Csak azt nem tudom, hogy, amikor pszichikailag jobban tönkretettek. Eleinte bizakodva néztem a jövőt. Ami az életemben a…..
wendytesztaburger 2011.02.14 15:38:21
@Verrock:
jaja :)
email-ertesitesrol nem hallott meg a gyerek
wendytesztaburger 2011.02.14 15:41:40
@Verrock: ez a sarokbaszoritott wannabe trollok tipikus utolso probalkozasa a vitabol valo meltosagteljesnek velt kihatralasra.

pokhendin megjegyzik hogy ok befejeztek a vitat

ezzel csak az a baj hogy tul atlatszo :DD

be is egett vele kemenyen, es nem eloszor
wendytesztaburger 2011.02.14 15:44:02
@Verrock: par ev alatt rettenetesen bele lehet fasulni

de ketsegtelen, vannak szep pillanatok is amiert azert megeri nyomni
Egyik kedvenc fotó és divatblogom a The Sartorialist. Tetszenek a fotókon szereplő emberek az öltözködésük, de leginkább a blog egyszerűsége. Egy kamerával a kezedben sétálsz a városban, és lefotózod, aki tetszik. A budapesti verziót biztos többen próbáltak már, kíváncsi…..
Egy pillanatig azt hittem, Észak-Koreában készült az Allvoices képriportja, de nem, a dél-koreai Anszanban fotózták le, hogy milyen elbánásban részesülnek azok a fiatalok, akiket átnevelő táborba küldenek a szüleik. Az anszanihoz hasonló táborokba főleg olyan kamaszok kerülnek,…..
wendytesztaburger 2011.01.23 19:47:44
@Stöki: ofkoz

aztarohadt ezen lefagytam. hogy lehet ilyen szavakat használni?
Valami izgalmas befektetést kerestem nektek csak úgy passzióból, szórakozottan a múltkor, olyat, ami túlmutat a „váltsuk gyorsan minden pénzünket svájci frankra”, meg „vegyünk 40 kiló ezüstöt” típusú közhelyeken. Elég hamar rátaláltam a befutóra, a…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
wendytesztaburger 2011.01.09 16:44:24
@mütyür:

összemosni a kinézet és a végzettség alapján való szelektálást attól még egy hatalmas nagy demagógia marad
wendytesztaburger 2011.01.09 22:11:31
@nyíregyházi betti: "Az űrkutató többet fog keresni, de a wc pucolónak is joga van tisztességes, civilizált módon biztonságban élni."

Ebben azért ne legyél olyan biztos. A kutatói fizetés viccen kívül vetekszik egy takarítóéval. Nem a levegőbe beszélek és nem túlzok.A phd megszerzése után emelkedik, ekkor fogja elérni egy középiskolai tanárét, jobb esetben.
És addig munkaviszony sincs, csak ösztöndíjak (hallgatói jogviszonyal, hogy ne kelljen munkaviszonyt létesíteni és járulékokat fizetni), meg 3 havonként hosszabbítgatott megbízási szerződések. Netto 80-90 ért.
wendytesztaburger 2011.01.09 23:03:46
@nyíregyházi betti: en rengeteg ilyet ismerek...
es en is tervezem (bar en sem urkutato vagyok)

(de isnerek atomfizikust es urkutatot is, aki lelepett, vagy szakmat valtott, nem is egyet)
persze az is lehet hogy itthon maradok, es elmegyek wc-pucolonak, penzben kb ugyanott lennek
Macskapcsolat 2011 macskadivatja 2011.01.05 06:53:00
Ezek a divatos talált macskák készen állnak a kifutóra, mert büszkék az általuk viselt United Bamboo divatház új téli kollekciójára. A divattervező és művészeti igazgató, Miho Aoki, mikor észrevette, hogy kedvence, TG rajong a divatért, kitalálta,…..
Furcsán hangozhat, de a szcientológia berkein belül eltöltött évek során talán a karácsony és újév közötti időszakok teltek a legrosszabbul.Az év többi részében sem volt túl szívderítő dolog az egyháznak robotolni, de az egyik legrosszabb időszak az év utolsó hete volt…..
wendytesztaburger 2010.12.24 06:06:13
@the angel of the death: mit érdemel meg, te gyökér? egyrészt, nem biztos hogy csak butaságból lehet ilyet csinálni. Másrészt, aki buta, azzal bármit meg lehet akkor tenni? Gondolkozz már, mielőtt teleokádod az étert a barom ízléstelen hsz-aiddal. Aki attól érzi magad jobban, hogy szerencsétlenül járt embereken diadalmaskodik, arra is ráférne valami ko9moly segítség.
wendytesztaburger 2010.12.24 06:08:33
@egy nik a sok közül: Nálunk a könyvtárban ki van téve a kölcsönözhető könyvek közé. L. Ron Hubbard sci-fi könyvei meg az Asimov-ok és Bradbury-k közé, mint tudományos fantasztikus művek. Tuti van valami könyvtári aknamunka.
Ülök a háziorvos rendelőben, válaszolgatok azokra a kérdésekre amiknek látszólag semmi köze a betegségemhez, orvosom unottan karcolgatja az X-eket a megfelelő helyre, sőt olyan helyre is tesz X -et amit tőlem meg sem kérdez. Mindegy, de legalább jó kezekbe vagyok amíg itt vagyok,…..
Szép napot kívánok! Pénteken reggel megpróbáltam munkába menni, de nem sikerült, ezért most ki akarnak rúgni, de egy fegyelmi az minimum garantált, majd hétfőn kiderül. Ahol dolgozok, szerződéses buszjárat viszi a dolgozókat. Azaz csak vinné, ugyanis pont ebből lett problémám…..
wendytesztaburger 2010.12.19 18:28:35
@valacki: legyszives kommunikalj erthetoen megszerkesztett mondatokban, mert amit ide leirtal keptelenseg ertelmezni!
wendytesztaburger 2010.12.19 18:45:30
@eccerüvagyok: ja. ez igy van
wendytesztaburger 2010.12.19 18:52:20
@woodooman: a nem bejelentett dolgoztatáshoz MINDENKINEK koze van. A tarsadalom osszes tagjanak. Kivetel nelkul.
Kedves Praxis blog és olvasók!   Azért ragadtam billentyűzetet, mert nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. Tudom, a blog eddig nem tanácsadó feladatokat látott el, de mivel úgy vettem észre, hogy sok egészségügyi dolgozó és orvos látogatja, talán érdemi választ kaphatok.…..
wendytesztaburger 2010.12.18 10:36:24
@Dr.laikus PhD: immunszupresszív egyénben a védőoltás hatása is kétséges szerintem.
wendytesztaburger 2010.12.18 10:41:22
@health: Ilyen minden évben van csak eddig nem tolták a képébe az embereknek a híradóban
Human resources = humán erőforrás; magyarul: személyzetis. Külön állatfajta; tisztelet a kivételnek. Eddig megúsztam az állásinterjúkat, nekem a munkahelyemen van hozzájuk szerencsém. Augusztusban történt, hogy a „humánpolitikai” osztályról el kellett hoznom egy-egy,…..
Petra levelében édesapjának elvesztéséről mesél. Háziorvosa későn vette észre, hogy nem megfázást kellene kezelni mindenféle köptetőkkel és nem küldte időben röntgenre, fül-orr gégészetre.     Tisztelt Praxis blog Legtöbbször kórházakról esik szó itt a…..
wendytesztaburger 2010.11.30 19:03:23
@Irkutszk: Felmerült itt egyesekben, hogy a dohányosok fizesenek többet a TB-be, sőt egyéb, inkább boszorkányüldözésre emlékeztető nácijellegű beszólások is, mely szerint, megérdemlik majd a halálukat. Erre reagáltam kb azon a náci boszorkányüldőző-kereszteshadjárat szinten, amilyenen az ő érveik vannak.

Kérlek, hogy ennek fényében olvasd újra a hsz-omat. Mi azt hiszem alapvetően egyetértünk. Amit az idősekről írtál, azzal is pl messzemenőkig egyetértek! Akik a dohányosokat üldözik, és megtagadnák tőlük a kemoterápiát, azok gondolkoznak ezzel a fajta logikával. velük csak így lehet kommunikálni, és rámutatni az alapvető ellentmondásokra a logikájukban.
sajnálom, ha nem jött át!
wendytesztaburger 2010.11.30 20:41:58
@adamantium: mi számít munkahelyi ártalomnak? etidium-bromid gőzének lehetséges belélegzése mekkora kockázatot jelent?
Az utóbbi évek nemzetközi szinten is sikeres irodalmi alkotása Cormac McCarthy: Az út című könyve, melyből filmváltozat is készült. Egyesek az évtized regényének tartják, mások szerint lapos és unalmas. Ezt ítélje meg ki-ki saját benyomásai alapján. Sok olvasóban viszont…..
Nem úszhatjuk meg, be kell számolnunk arról az emberről (?), akinek orvosai azt állítják, szakmájuk szabályai szerint semmi nem indokolja, hogy az illető életben legyen. Ő ugye Ozzy Osbourne, 62 éves, és világ életében vedelt, mint a gödény, biztos, ami biztos alapon…..
wendytesztaburger 2010.11.23 17:09:14
@éjjeli_alkesz: persze, hogy van genetikai oka is az erős szervezetnek, és nyilván Ozzynak is mákja volt a leosztással, csak jelezni9 akartam hogy azért osszuk el kettővel a dolgot. egyébként érdekelne, hol lehet hozzáférni a konkrét forráshoz (gondolom vmi tudományos folyóiratban leközölték), mert én már kerestem de nem találtam semmit, csak a híreket.
wendytesztaburger 2010.11.24 00:03:20
@korxi: úgy értettem hol lehet konkrét, tudományos igényű forráshoz hozzáférni, nem kötekedni akartam.
wendytesztaburger 2010.11.26 07:23:28
@éjjeli_alkesz: köszi.

Hát nagyon kíváncsi vagyok, hova vezet ez a vizsgálat, azt hiszem még eléggé az elején vannak a dolognak.
Hello MH terror blog!   Azért írok, mert úgy gondolom, hogy némi etikettet illene kialakítani az állásinterjúztatás intézményére is.   A helyzet a következő volt: könyvesbolt ajtajára kitixózott hirdetés, miszerint üzletvezető- helyettest keresnek. Cégnév,…..
wendytesztaburger 2010.11.20 12:08:15
@lilly.alien: 70 ezer ft nettoert? meg szep hogy nem torik ossze attol , ha nem kapja meg a melot. Megis mit sajnaljon rajta te igenokos?
  „Már befizettük a csekket és megvolt az időpont is csütörtök reggel 7 óra. Egész éjjel nem aludtam, interneteztem reménykedtem hátha találok bármi olyat ami megkönnyítheti a döntésem. Rátaláltam erre az oldalra és elolvastam a leírottakat, hogy mennyit szenvedtek…..
Nyilván mindenki ismer a környezetében olyanokat, akikben a nap bármely tetszőlegesen kiragadott pillanatában van valamennyi szesz, legyen kora reggel vagy késő délután. A szememben ez a fajta alkesz nagyobb rejtély, mint az absztinensek (ugye, abban nincs…..
wendytesztaburger 2010.11.19 15:23:40
@Látnokzsálya: milyen általad fizetett TB?

az ellátás, tetszik, nem tetszik, jár az alkoholistának, és a tüdőrákos dohányosnak is, ezért élsz társadalomban és nem az erdőben egy fán.

ennyi erővel a nonstop édességet zabáló cukorbetegeknek se járhon

vagy a testük kizsarolását magas szinten végző és emiatt szívrohamon átesett 20-on éves élsportolóknak se járjon

vagy az autóbalesetesnek se, ha olyan távra utrazott,amit amúgy megtehetett volna gyalog

de f*sz vagy te istenem...
wendytesztaburger 2010.11.19 20:06:26
@wpet: rendben, szetnezek, de azert nehezen tartom elkepzelhetonek! alkalmankent egyszer-egyszer, az teljesen foghato, de napi szinten azert...velemenynyomatekosito tulzasnak erzem. Mindegy, lehetseges persze.
A vizsgalehetőségek száma ne csökkenjen, csak a HÖK hatalma. Sőt, teljesen számolják fel és szervezzék újra a hallgatói érdekképviseletet. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a héten a legtöbb Facebook-megosztást elérő írásunk…..
wendytesztaburger 2010.11.02 09:39:15
@Pitypalatty úrfi: ne mondd mar legyszives, hogy akik masodszorra sem tudnak egy targybol levizsgazni, azoknak bent van a helyuk. Nem, azok felelotlen hazardirozok, vagy mentalisan keptelenek elasjatitani az anyagot, egyikre sincs szukseg. Igy is tul sokan vegeznek.
Nekem meg UV-m sem volt soha, nemhogy dupla targyfelvetelem, es nem vagyok zseni. Nem igaz ha elsore kivagjak nem szarik be annyira hogy kovetkezo alkalommal (nem kovetkezo evben hanem alkalommal) ugy megtanulja mint a kisangyal??

egyaltalan, hogy lehet keszuletlenul bemenni egy vizsgara?

ja amugy nem bufeszakon vegeztem, hanem ttk-n, egyik legkemenyebben. szoval nem azert mentem be minden vizsgamra felkeszulten mert olyan hudekonnyu lett volna a szakom.

mindegy sosem fogom ezt megertemi
Az ünneplés nagyszerű, a forradalmi lelkesültség tiszteletre méltó, a szpemmelés viszont csúnya dolog. Ül az egyszeri utas a kombínón, villamosozik melóba. Megszólal az égi hang: Dö next stop is Boráros tér. You can change to csepeli hév szöbörbön rélvéj. Valaki a tömegbe…..
wendytesztaburger 2010.10.22 07:01:26