Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EyeMaster

10 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mondomIgaziból Holle anyóEgy dán vénasszony voltNem pediglen NDK-ásMűfehér hajúGojkó Miticsné Rázta a párnáját A bomlott vén hülyeLenn meg kaparhattuk a havatÓ hogy nyalna összeFene nagy tollpárnáival Inkább rázta volna Holle apóLila kalaposHetyke gatyavitézét Szedd ki a forró veknit…..
Az a rohadt függöny pont csak annyira volt ferdén összehúzva, hogy a két szárny közti résen hajnal öt és fél hét között az ágy fejrészére virítson a nap, különösen július és szeptember között. Ez GG-t már negyed hat körül dühöngésig bosszantani kezdte, a szemhéja alatt ugyanis világosabb lett, mint…..
Van mikor teljesen váratlanul szembesül LEHETŐSÉGGEL a munkakereső személy, teszem azt kütyübuziság közepette keseregve a ki nem használt 33% árengedményen a legújabb Quantico telefonért, látja, hogy hirdet állást a Quantico. "Gondolkodjon innovatívan és dolgozzon a technológia úttörőjével!" Én…..
Eecchhh! Bűnbe esve 2019.11.15 16:42:42
Jancsi és Juliska úgy került lejtőreHogy a fenyves erdőn ez a két betegesRágyújtotta a házat egy oklevelesMézeskalács-készítő nőre..
Nem Kellek Azt hiszem meggondolom 2019.10.12 00:28:02
I. Ülök a remek munkahelyemen és annak a cégnek a honlapját babrálom, ahova az előző éjjel adtam be a jelentkezésemet. Marketing asszisztenst keresnek, olyan munkaköri leírással, mint én vagyok most. Csak ő nem csak szövegír, hanem design grafikus szoftverekben májer, tartalommenedzser, website és…..
A Sárga Nyúl Kalandjai Állat 2018.04.24 20:29:30
Elromlott a mosogatógép. Elromlott. Nem mosogat. Kicsit úgy tesz, mintha dolgozna, mert csobog benne a víz, de sehol a zsíroldó tornádó, a habos suvick, a forró száraz edény... A boldog élet, a szabadság.  A Sárga Nyúl ideges. Kétségbeesetten próbálja nem felidézni milyen volt, mikor még nem volt…..
Ma egy furcsa sztorit mesélek, amely tapasztaltam Magyarországon. En 100% japán vagyok. Teljesen ázsiai arcám van, bár néha azt gondolnak inkább Vietnami vagyok.(Vietnamiak is ezt mondták. :p  Sok evvel ezelőtt (nem mondom mikor) amikor először jöttem Magyarországra, nem szerettem mozgólépcsőt…..
A levél:   Kedves Olcsó Dr Térgy! Ezúton jelentkezem Önhöz tanácsért, ahogy az most olvasható is. Úgy érzem nem tudok magamból kijutni immár egy ideje hovatovább! Bármit is gyömködök le zsíros mellényem mögött perisztaltikusan vonagló bélrendszerem fura kanyarulataiba, a…..
Eecchhh! Bojszos Úr 2014.09.02 13:00:27
Volt egy pasasszakálla sokIrígyelték a többiszakállasokAnnál is nagyobbvolt a bajszaSorban hét galambfért el rajtaMeg fél lábon egy verébMert a galamboknem mentek odébbAztán ha hideglett januárba'Mókusok bújtaka szakállbaAz orrába is sokszőr jutottGyakorta borzoklaktak ottEgy…..
Eecchhh! Amszterdam télen 2014.09.02 12:57:16
  Egyszer egy hideg februárbanMajd lefagyott a lábamA Rokerijban ülve néztemAhogy a város elalszik éppenÉs elkezdték felrakni a székeketSzomorúak lettek a turista németekNincs több slukk a hasispipábanAz amszterdami éjszakábanLassan hazamennek az angolokÉn is majd utánuk…..
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
Subba Sörfagyi 2012.06.01 11:05:23
EyeMaster 2012.06.02 11:50:26
Hatalmas Frankmezőt találtak Makónál - adta hírül az MTI. Jelentős haszon származhat a Makó térségében felfedezett hatalmas svájci frankkészlet kitermeléséből. Az elkövetkező három-négy évtizedben nem lesz devizahitel gondunk, sőt ebből az országnak jelentős haszna…..
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..
EyeMaster 2011.08.10 11:30:32
@wice: na hátha így megérti: ha orbi elmondja a választási kampányban mit akarnak csinálni ha övéjük a kétharmad, akkor nem kaptak volna egyharmadot se. De egy hatodot se. De nem mondták és teljesen mást mondtak, gyakorlatilag végighazudták az előző teljes nyolc évet. Hazudtak reggel, délben és este. Franc egye, most nem jut eszembe kinek a kiszivárgot beszédében olvastam hasonlót... Vagy csak akkor bűn hazudni, ha titokban bevallom a párttársaimnak?
Megtalálták a kémkedéssel vádolt Szilvásy György kütyükkel felszerelt Aston Martinját, és az arany Rolexet is, amiből mérgezett tűt tudott kilőni. James Bond fedőnéven, 007-es azonosítóval, és egy BOND07 rendszámú Aston Martinnal dolgozott Szilvásy György a brit…..
Félrefordítások Operates 2011.05.24 07:51:00
Gav csak annyit írt beküldése elé, hogy "found in the street":Ez tipikusan az a helyzet, amikor még csak angolul sem kell tudni a helyes fordításhoz: egyszerűen keresel egy olyan képet, ahol egy ilyesmi van, és lemásolod a szöveget onnan...
EyeMaster 2011.05.24 10:06:34
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..