Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isaac Clarke

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kezdődött a Heves Megyei Bíróságon a romák szegregált oktatásával foglalkozó per. A felperes alapítvány szerint a település két iskolája megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. A helyi lakosokban érezhető az indulat: a romák a szegregációt sérelmezik, a…..
Ugyan a Prosectura zenekar nem éppen ezt az eseményt jósolta meg 1995-ös lemeze címével, tizenhat évvel később mégis valósággá vált: lassan annyi van belőlük, hogy egymás hátát tapossák a Sátán dicsőségét hirdető metálzenekarok. Sátán nevét szádra hiába ne vedd!…..
Isaac Clarke 2011.11.28 16:25:55
@regdemonk: Egy vicc a Deicide! Van köztük egy megtért lélek, hitelesség nulla.
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
Isaac Clarke 2011.11.28 09:55:42
@Idet: "A jó hír az, hogy innen már csak felfelé lehet haladni. Remélhetőleg." Mindig van lejjebb.. Lukasenko is csak egyszer lett elnök (és lám), én speciel fiatal felnőtt vagyok és momentán nincs hova szavaznom, de havonta basznak oldalba a kormány legújabb intézkedései. Dolgoztam már külföldön, és voltam oly hülye hogy hazajöttem.. Viszont voltam olyan okos hogy keresetem jórészét ójróban hagytam, ilyen modoros magyarosan.
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
Isaac Clarke 2011.11.23 14:52:52
@Szarazinda: Te is rekorder seggarc vagy, minimum hatszor sikerült leírnod a zsidó szót egy hozzászólásba.
Úgy látszik, nem múlik el nyom nélkül a fél éves magyar elnökség, legalábbis erre utal az Unió vezetőiről készült legutóbbi fotó.  Ha nem is az egész ország és a magyar nép, de Szijjártó Péter bizonyára nagy hatással volt Angela Merkelre, Nicholas Sarkozy-re és Jose…..
Isaac Clarke 2011.09.29 13:47:01
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
Emlékszünk még a Sony 100 millió felhasználója személyes adatainak ellopásával járó hekkerbalhéra tavaszról? Persze hogy emlékszünk, de ha netán halványulni kezd az emlék, maga a cég tesz arról, hogy újra felidézze a kínos incidenst. Most például a Playstation Network…..
A szeptember a gólyabálok és a diákcsínytevések hava. A SOTE proktológus hallgatói azonban idén elvetették a sulykot...
Isaac Clarke 2011.09.15 11:46:16
Bár a bíróságon fellebbezett, az erőszaktevő színész máris megkezdte a felkészülést a börtönre. Rögtön a tárgyalás után egy konditerembe hajtott.    A HírCsárda kérdésére a Damu Roland elmondta, hogy kicsit még örül is a büntetésnek, mert az utóbbi időben…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
„3 hónap múlva Attila kirúgott azzal a szöveggel, hogy a próbaidőn belül indoklás nélkül elbocsáthatja azt, aki nem jól teljesít” – nehéz a munkakeresés, de ha egy nő mégis megcsíp valamit, lehet, hogy őt is megcsípik hamarosan. Mai Levélírónkat felveszik egy…..
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
Mi a kormányzás célja?Az-e, hogy a nép zömét jobb, sikeresebb jövő felé vezesse, vagy az, hogy egy szűk, hatalmi ambícióktól és/vagy saját anyagi érdekeitől fűtött csoportot megtartson pozícióiban?Elvileg mindkettő lehet – csak az utóbbi sokkal kellemetlenebb az…..
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
Tort ül a hülyeség az országban. És mindezt még az Alkotmányba is foglalják. A zember már nem is tudja, hogy röhögjön vagy sírjon az egészen.Az elmúlt két nap őrülete - a kormányszóvivő hazudozása, a blog-helyreigazításos agymenés és a Nemzeti Együttmködés Rendszeréről…..
Index.hu szerkesztőségénekB u d a p e s tTisztelt Szerkesztőség!Orbán szőnyegszélre állított hat lazázó fideszest címmel megjelentetett, Spirk József által jegyzett anyaguk hamis tényállítás, ugyanis önök ezzel a címmel azt sugallták, hogy a miniszterelnök úr szőnyege…..
A debilitás-dementia vonal új gyöngyszemét olvashatjátok, egészen frissiben bukkantunk rá. Meglehetős ideig azt hittem, hogy paródia — de nem, ez maga (mega) a költészet!Frankovics György: KárpátokA Kárpátok közt húzódik hazáms, lássátok magyar vagyoknem…..
A nyári szünet után nem folytatják a szólás szabadságát, így Krizsó Szilvia, aki a műsort vezette lekerül a képernyőről. Helyette Halász Zsuzsa volt híradós műsorvezető, a KDNP volt szóvivője indít majd műsort a közszolgálati csatornán. Az MTV hivatalosan még nem tud…..
A Labdarúgó Világbajnokság közösségi élmény is. Rogán Tóni tényleg úgy csinál, mintha a rábízott V. kerületet nyitott városrésszé próbálná újragondolni. A Szabadság téren például az önkormányzat felállított egy nagy kivetítőt, ott nézheti a meccseket…..
Isaac Clarke 2010.06.30 02:33:55
@CsárliFirpó: A szovjet veszteségek a háborúban kb. 20 millió főt tettek ki, ebből 10 millió polgári áldozat volt. Akárhogy is számolom ez két Magyarországnyi ember, szerintem kiérdemelték hogy itt is álljon egy.
„Ő: Nem, semmi baj, untam már. De egy ilyen szép lányt nagyon tudnák becsülni, mint te. ÉN: Köszönöm, de foglalt vagyok. Öt perc múlva zárunk.” - Van amikor kabaréba taszít az élet sodrása, és olyan figurákat hoz elénk, akiket nappal nem látni. A lány éppen zárná…..
IDDQD E3 csibék: ??? 2010.06.20 17:46:00
- Szia, feltehetek néhány kér... - Uram, ne menjen közel a zombihoz! - De csak interjút szeretnék készíteni vele. - Nem engedhetem, uram, a saját épsége érdekében! - Most komolyan, csak pár kérdés lesz, nyugodtan zombulhat közben. - Sajnálom uram, nem engedhetem. Ha megharapja…..
Isaac Clarke 2010.06.20 23:18:15
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Isaac Clarke 2010.06.20 14:19:54
@monster18: Ha nincs trianon ma különböző szeparatista csoportok robbantgatnak szerte a kárpátmedence területén, főleg magyarokat. Ritka a fenntartható soknemzetiségű állam, Kínában a keleti térség lázong, Oroszoknál a csecsenek. Nem mondom hogy igazságosan lettek meghúzva a határok de elkerülhetetlen volt a szétválás.
Az Avatarban Neytiri és Jake megkedvelték egymást, együtt is töltöttek egy (Cameron fejében mostanra már több) forró éjszakát, a jelenetet állítólag leforgatták, de a PG-13-as besorolás miatt  nem került bele a produkcióba, elvileg majd a DVD verzión (a fapados kiadás eddig…..
Isaac Clarke 2010.06.20 02:46:45