Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apc

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem, ha nagyjaink hétvégén sem tétlenek. Különösen vidám pillanatok tanúi vagyunk akkor, ha minden ál(l)amfők Paudits Bélája méltatja nemzetét mondjuk a V4 csúcstalálkozón. Az önálló gondolatokat nélkülöző SkiccPalit szerintem titokban kiképezték, a kollégákkal…..
 Minden időben meg kell látni a szépet - én most vettem ki a sütőből a néznivalót. Nem akartam elengedni a jó időt, nagyon nem. Gondolni sem bírtam rá, hogy vége lesz. Ez egy néhány éve kialakult szemléletváltás eredménye: korábban már a Szent Iván éj hűvösében is az ősz első fuvallatát…..
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
Ekkor Orbán nem megáll, nem elgondolkodik, hanem bejelenti a Parlamentben, hogy dupla sebességre kapcsol. Hát gratulálok, bohócügyi miniszterelnök! Gratulálok! ***Nyugati világnak alkonyúlatánál megállék a kanyargó kormány-politikánál... S mit látok... Orbánnak egy évig…..
Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.Az LMP…..
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
A svájci frank árfolyamának megugrása miatt a svájci állampolgárok vagy azok, akik fizetésüket svájci frankban kapják egyre előnyösebb helyzetbe kerülnek. „Tegnap megkaptam a melegétkezési utalványomat és vásároltam belőle egy Michelin-csillagos éttermet…..
apc 2011.08.18 09:37:14
@Soleil01: csak azért nem ,mert gyenge a fantáziád,
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
Ahogy szárnyal a svájci frank fölfelé, úgy nő a kétségbeesés a frankhitelesek táborában. Vigaszt nem nyújt, de talán érdekes tanulságként szolgálhat számukra, hogy a parlamenti képviselők jelentős hányada is sorsközösséget vállal velük a majréban.Devizahitelt fölvenni…..
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
Mihalik Enikő, a Saks egyik reklámarca Akár az egymilliós kérdés is lehetne az, melyik ország legnagyobb városa Almaty? A helyes válasz Kazahsztán, de hogy ott éppen mi is van éppen, na arról aztán fogalmunk sincs. Oké, Bajkonur még talán rémlik, meg az is, hogy rühellik az…..
Egyre forróbb a vita arról, hogy mennyire "kínaiak" a kínai nagysebességű vasúthálózaton közlekedő vonatok. A technológiákat kezdetben oda transzferáló országok most tűkön ülnek, látva, hogy fejükre nőttek a kínaiak, de beszólogatáson kívül sokra nem…..
apc 2011.07.10 16:10:41
@Kelly és a szexi dög: DE most majd a FIDESZ kínai-magyar bérrabszolgákkal megépíti, "ÓCCSÓN"
Varánusz Szívás 2011.07.10 06:01:00
Hosszú az út míg a cigim a számhoz ér,Szeretni valakit valamiértNe tudja senki ne értse senki, hogy mér'Szeretni valakit valamiértSokszáz dobozon és ezer szálon átSzeretni valakit valamiér'Akkor is, hogyha nem lehet, hogyha fájSzeretni valakit valamiér'...Előre közlöm így az…..
2011 nem a repülés éve. Januárban beharangozták a repülőjegyárak emelkedését, s hát valóban, napról napra drágul az utazás. Ami 2 éve még normális ár volt, az ma szuperakciós, s ha az ember nem elég figyelmes, csúnyán ott hagyhat 40-50 ezer forinttal többet a kelleténél.…..
apc 2011.07.07 21:48:43
"Retteg a szegénytől a gazdags a gazdagtól fél a szegény.Fortélyos félelem igazgatminket s nem csalóka remény."Gyorsan elmúlt ez is, Feleim, Kokiosztó Viktor nakiafaszagyerek tündöklése alig egy napot élt. Az EU képviselőket sallerozó bátor, bárkivel szemben…..
Szeretem, ha sok fideszes van egy időben azonos helyen. Ilyenkor garantált a kacagás, a jókedv és a vidámság. Már nekünk, ők vérkomolyan veszik magukat akkor is, ha tétje nincs matinét rendez nekik Kedves Vezetőnk. Ők ezt kongresszusnak és tisztújításnak hívják, bár…..
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
apc 2011.06.24 10:53:07
@hááááát: Kínában.Pár év,és Mi is Kína tartománya leszünk,oszt jó napot.
És büntetésképpen Orbán Viktort is el kéne vinni Dachauba, hogy lássa, hova vezet, ha egy egész népet állami erőszakkal akar átnevelni, különösen álszent módon, olyan erényekre, melynek maga nagyon is híján van (igazság).   *** Nemrég Dachauban jártam, az első,…..
A gyémántberakásos fehérarany villát élete végéig használhatja az államfő. Az evőeszköz annyira drága, hogy fotót is csak 2 millió forint ellenében tudtunk volna róla készíteni. A francia Fabergé cég által tervezett és japán szamurájkard-készítők által kivitelezett…..
Anarchisták, gyújtogatók és futballultrák is tüntettek tegnap a Kossuth téren. Unatkoznak. „Semmi sem ugyanaz, mint régen” - mesélte munkatársunknak az egyik, nevére nem emlékező, tüntető anarchista. Elmondása szerint amióta a rendőrök és a tűzoltók tüntetnek,…..
Varánusz Tiszteletdíj einstand 2011.05.30 15:10:00
Kövér László házelnök szigorúra ráncolta szemöldökét, és igazi profitorientált munkáltató módjára megvágatta az alkotmányozásban részt nem vevő - ellenzéki - képviselők fizetését. Aki nem dolgozik ne is egyék - mondhatnánk, és örvendezhetnénk a szívatáson. Nekem…..
apc 2011.05.30 16:14:10
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
apc 2011.05.27 09:01:35
@R_Gábor: akkor hajrá,elő az ötletekkel.
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Szombat délután lőttük a Békés megyei online publicisztikáját ami Lázár János tahó twitteréről értekezik. A jeles Publiciszta csupán azt nem veszi figyelembe, ezt a twittert nem Lázár vezeti, sőt még utólagos figyelmeztetés után se kap észbe, ez egy kamu profil. Először nem…..
apc 2011.05.23 10:26:50
@Viktus: reméllem,jó fajta, igazimagyarpuli,vagy kommondor a szerencsés,nem holmi kínajiutánzat?